My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 659
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Коментирахте разни чанти, несесери и др. подобни. Искам да купя за подаръци , едно момчешно и едно момичешко, за деца на 6 и 10г.  Ходих днес до "Ориндж" , но нищо не ме впечатли, не можах да си сглобя прилични комплекти ... Та, моля споделете, къде другаде в София има такива неща (нямам време да поръчвам)

# 571
  • София
има едно много готино магазинче в РУМ-а на Младост. На втория етаж. Не мога да кажа за качество, че още съм далече от тези покупки, ама много сладки изглеждат.

# 572
Здравейте!
Дали някой е купувал или  виждал тази игра на живо http://www.mytoys.de/LEGO-Spiele-LEGO-3860-Spiele-Heroica-die-Fe … r01.21.37/2247616 ?
Любопитно ми е, дали ще бъде интересна за 6 г. момче, а с преводача ми излиза безумен превод.
Благодаря предварително.

# 573
здравейте ,ето код за първа поръчка - 5 Е
4TEYH3HDKPW4
Валиден до 30,06,2012 за минимум 25 Е поръчка

# 574
Здравейте мами,искам да купя на дъщеря ми която е на 1г и 5м триколка с родителски контрол и после да става на колело и съм се спряла на Пуки или Кетлел с помпащи гуми.Незнам дали ще е подходяща за нейната възраст.

# 575
  • Sofia
Здравейте мами,искам да купя на дъщеря ми която е на 1г и 5м триколка с родителски контрол и после да става на колело и съм се спряла на Пуки или Кетлел с помпащи гуми.Незнам дали ще е подходяща за нейната възраст.

Дъщеря ми имаше този Кетлер , кой знае какви отзиви не мога да дам, но родителския контрол не завива.

# 576
а после като колело добро ли е и на колко беше вашата дъщеря като и го взехте

# 577
Деси, за най-малките Пуки-та и аз си мисля,че не са подходящи за детенце на тази възраст. Ще поръчвам такова за малката ми дъщеря, която е на 1.6м. и е доста мини като размери.  Mr. Green Не знам дали си виждала на живо тези колела, мноооого са мънички. Laughing Ако държиш на Пуки LR1 е по-подходящо.  Peace

# 578
здравейте ,ето код за първа поръчка - 5 Е
4TEYH3HDKPW4
Валиден до 30,06,2012 за минимум 25 Е поръчка

Благодаря, Трапезица! Ще го използвам още днес  Hug

А всъщност има ли кодове за 10Е за първа поръчка? Ако някой може да ме упъти такъв къде да намеря, ще съм признателна много!!!!

Аз имам питане: ще поръчвам за първи път от сайта и ме е страх да не объркам нещо. Доставка до БГ ми излиза 15.95Е, така ли е? И от сумата на поръчката ми приспада 5Е за първа поръчка. Правилно ли ми излиза?

# 579
  • София
Dion, приспада ти 10 евра, за първа поръчка, тоест доставката ти е 5.95  Peace.
Внимавай като плащаш и въвеждаш кода, ако решиш да се върнеш назад след като си въвела кода, може да не те отчете за нов клиент системата им.

# 580
  • Sofia
Приспада 10Е, когато използва код за 10Е, а такива кодове за отстъпка при първа поръчка има в гугъл .

# 581
здравей Dennia, не разбрах какво ще поръчваш на твоята дъщеря

# 582
Следвай стриктно инструкциите, които са дадени в първа страница на темата. Момичетата толкова подробно са обяснили, че няма къде да сбъркаш. Аз правих наскоро регистрация и макар, че не знам немски се справих много лесно. Десетина страници напред има линк към кода, който аз ползвах.
Намерих го - http://www.coupons4u.de/356-261/mytoys-de/coupon

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 10:11 от azira

# 583
Здравейте,
някой купувал ли е такива сандалки и ако да-моля за мерки на стелка 24-25 номер. Имам поставени изисквания от бъдещата им ползвателка: да са розови, ако са с принцеси най-добре. Но на мен ми се искаше нещо по-здраво за глезена като тези, че леко криви крачетата ако е с по-меки обувки.
Мерси предварително!

# 584
здравей Dennia, не разбрах какво ще поръчваш на твоята дъщеря
PUKY  LR M цък
Малко спам: Някой заглеждал ли се е каква е цената на една голяма зелена къщичка за двор в Джъмбо/точно до касите беше/? Иска ми се да предложа в ДГ да купим една такава на децата за 1-ви юни, но не ми се разхожда до Джъмбо отнова само заради това. Помня,че някой беше купил такава в темата.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 11:45 от Dennia

Общи условия

Активация на акаунт