My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 567
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Бяхте ми препоръчали тези ролери, но тъй искам да са различни, а и едната залита по към лилаво, а другата към розово и бяло, дали тези също са хубави и подобни на първите , за да поръчам едни от първи вид и едно от вторият вид?

# 721
Пак аз  Simple Smile
Поръчката ми пристигна, но един артикул липсва и имам друг грешен - кода е същия, а артикула е друг.
Ще съм благодарна, ако някой ми каже какво да правя, защото досега не ми се е случвало такова нещо и незнам...
Предварително ви благодаря!

# 722
  • Sofia
Пак аз  Simple Smile
Поръчката ми пристигна, но един артикул липсва и имам друг грешен - кода е същия, а артикула е друг.
Ще съм благодарна, ако някой ми каже какво да правя, защото досега не ми се е случвало такова нещо и незнам...
Предварително ви благодаря!

Пиши им и обясни какво се е случило. Предполагам, ще ти предложат да върнеш грешните неща и да поръчаш наново това, което трябва, като би трябвало да ти изпратят и код за безплатна доставка, тъй като грешката не е твоя.

Аз имам питане по повод ролерите: Мони има два чифта, получи ги като подаръци, които обаче са с 2 х 2 колелета, а не 4 едно зад друго . Та въпроса ми е каква точно е разликата и да й купувам ли от другия модел или са си се спъва с тези  Grinning

# 723
Благодаря за отговора!
Но те вече са ми удържали парите за тези неща, има ли случаи в които да ги пращат допълнително? И как става връщането? Аз ли си викам човек или те изпращат?

# 724
  • Sofia
Благодаря за отговора!
Но те вече са ми удържали парите за тези неща, има ли случаи в които да ги пращат допълнително? И как става връщането? Аз ли си викам човек или те изпращат?

Те ще ти върнат удържаните пари, нямат практика да изпращат допълнително.
За връщането след съгласие от тяхна страна, преди се викаше куриер, след това се пращаше от пощата, сега не знам точно как се процедира.

# 725
Благодаря!

# 726
fishi_fishi ще дойде, след максимум 10 дни ще е при теб  Peace
jijibiji мерси   bouquet Чакам я с нетърпение, като дойде ще дам отзиви.  Peace

Аз да дам отзиви Wink Поръчах го зимата/пролетта и до сега си го влачим из къщи и нещо не смее да го подкара като се засилва и го бута с крачета. Даже и каска взех да се мотивира Simple Smile Само 1 път сме излизали. И баща и само мрънкаше, че го носи  Laughing Май ще трябва по-често да излизаме с него  и с практика да се научи и да се отпуска. А иначе като колело е супер.

# 727
Момичета, ако някой се интересува, имам едно чисто ново, неотваряно - Lego Duplo 5634 Зоопарк, прекрасно е за подарък за рожден ден. Продавам го с голямо намаление, за 75 лв., а е купено за 120!

http://www.amazon.de/LEGO-Duplo-Ville-5634-Starter/dp/B001CQRRQG … 650744&sr=8-1

http://sglobi.com/lego-duplo-5634-hranene-v-zooparka.html

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 20:08 от Анонимен

# 728
Получих отговор от тойса:

Sehr geehrter Herr .......,

vielen Dank für Ihre E-Mail an myToys.de.

Wir bedauern, dass wir Ihre Bestellung nicht einwandfrei ausgeführt haben.

Eine versandkostenfreie Nachlieferung der fehlenden Artikel
1636577 Sonnensegel mit 50+Schutz, hellgrau
2265151 Baukastenset mit Kran und 2 Baufahrzeugen (2x)

haben wir für Sie bereits veranlasst.

Die dem Paket beiliegende Rechnung können Sie als gegenstandslos betrachten.
Eine Rücksendung der falsch gelieferten Artikel ist nicht erforderlich.

Wir hoffen, Ihnen mit dieser Information geholfen zu haben und verbleiben

mit freundlichen Grüßen

Ihr myToys.de Kundenservice / Silvia Wegner

Bitte senden Sie bei einer Antwort die ursprüngliche Nachricht mit.
Wir können so Ihre Anfrage schneller beantworten.
Vielen Dank!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wir freuen uns, wenn Sie sich kurz Zeit nehmen, um unsere E-Mail-Antwort zu bewerten.
Bitte klicken Sie hier, um zur Befragung zu gelangen: http://www.mytoys.de/serviceumfrage
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unter http://www.myToys.de/meinkonto können Sie Ihre persönlichen Daten ändern,
Ihre Bestellungen einsehen, online den Status Ihrer Sendung verfolgen oder, falls Sie Ware
an uns zurücksenden möchten,einen Retoureauftrag für den Hermes Versand aufgeben
(nur innerhalb Deutschlands).

P.S: Möchten Sie Gratisartikel, Gutscheine & mehr erhalten? Entdecken Sie jetzt: http://www.myToys.de/news4you

Доколкото разбирам ще ми пратят нещата и не трябва да връщам другите. Така ли е?

# 729
  • София
Да, правилно си ги разбрала, ще ти изпратят нещата е не искат да връщаш тези  Peace

# 730
Да, правилно си ги разбрала, ще ти изпратят нещата е не искат да връщаш тези  Peace
Ехаааа, много ти благодаря   bouquet

# 731
  • София
fishi_fishi ще дойде, след максимум 10 дни ще е при теб  Peace
jijibiji мерси   bouquet Чакам я с нетърпение, като дойде ще дам отзиви.  Peace

Аз да дам отзиви Wink Поръчах го зимата/пролетта и до сега си го влачим из къщи и нещо не смее да го подкара като се засилва и го бута с крачета. Даже и каска взех да се мотивира Simple Smile Само 1 път сме излизали. И баща и само мрънкаше, че го носи  Laughing Май ще трябва по-често да излизаме с него  и с практика да се научи и да се отпуска. А иначе като колело е супер.
Adelante мерси за отзива радвам се, че е добро като модел. Аз смятам да и го изкарвам навън честичко лятото и така да свикне да си го бута самичка. По принцип всичко става с уражнения и особено ако има стимул и от други деца които карат, може твоята госпожица да прояви по-голям интерес. Пожелавам и по-скоро да му свикне и да си го кара с удоволствие.  Peace

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 12:28 от fishi_fishi

# 732
  • Sofia
[/quote

Бреййй, много щедри са станали тези немци  Wink

На мен за кънките никой ли няма да ми обясни, мммм  Rolling Eyes , тъй като се заформя една поръчка и искам да знам дали да си поръчам .

# 733
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Бяхте ми препоръчали тези ролери, но тъй искам да са различни, а и едната залита по към лилаво, а другата към розово и бяло, дали тези също са хубави и подобни на първите , за да поръчам едни от първи вид и едно от вторият вид?
Аз поръчах за моето дете вторите и съм много доволна за сега. От първите нямам впечатления. Моето колебание, когато ги избирах, беше между тези два модела.

# 734
Да, правилно си ги разбрала, ще ти изпратят нещата е не искат да връщаш тези  Peace
Бреййй, много щедри са станали тези немци  Wink
Да, че и бързаци  Laughing  В контото вече ми се появи подготвена поръчка с нула евро за плащане - липсващия продукт и сгрешения - 2 броя. Дано този път да пратят правилните  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт