My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 618
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • София
pepi:) мерси за отзивите  Simple Smile
Днес се опитах да пусна поръчка, но при плащането ми даваше грешка, довечера ще опитам отново и ако не се справя пак ще помоля за помощ къде бъркам.

# 736
  • Сандански
Здравейте, в статуса  на поръчката ми пише:
Do, 14.06.12 10:27 Uhr    BG   Die Sendung wurde im Zustell-Depot bearbeitet.

Аз си го превеждам, но какво трябва да значи това. Че сега е в товарителницата на някоя куриерска фирма или на бг пощи или пък нещо друго?! Има ли начин да разбера къде е точно и кога ще пристигне при мен? Аз съм от малко населено място и предполагам, че трябва пратката да дойде в пощата.

# 737
  • София
Здравейте, в статуса  на поръчката ми пише:
Do, 14.06.12 10:27 Uhr    BG   Die Sendung wurde im Zustell-Depot bearbeitet.

Аз си го превеждам, но какво трябва да значи това. Че сега е в товарителницата на някоя куриерска фирма или на бг пощи или пък нещо друго?! Има ли начин да разбера къде е точно и кога ще пристигне при мен? Аз съм от малко населено място и предполагам, че трябва пратката да дойде в пощата.

провери тракинг номера в ДЧЛ БГ:
http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html
По всяка веротност днес или утре ще е при теб Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 11:20 от jijibiji

# 738
Wed, 13:06:12 00:54 clock   
Feucht, DE
The international show was edited in the export package cent

Това ми пише от няколко дни като се опитвам да проследя пратката си.Моля ви кажете ми това значи ли,че все още е в Германия пратката.Рожденният ден на детето ми е в вторник и много се притеснявам, че няма да дойде на време.

# 739
  • София
Feucht, DE

Това ми пише от няколко дни като се опитвам да проследя пратката си.Моля ви кажете ми това значи ли,че все още е в Германия пратката.Рожденният ден на детето ми е в вторник и много се притеснявам, че няма да дойде на време.

A ти кога направи поръчката? Кога ти дадоха тракинг номера? Проследяването е много смотано, както вече писах, не можеш да разбереш много от него...

# 740
Feucht, DE

Ето от мен малко утешителна "статистика"  Mr. Green дано и при теб да се развият така добре нещата  Grinning
Mi, 23.05.12 04:00 Uhr Feucht, DE Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet.
Fr, 25.05.12 15:07 Uhr BG Die Sendung ist im Zielland eingetroffen.
Fr, 25.05.12 15:24 Uhr BG Die Sendung wurde im Zustell-Depot bearbeitet.
Mo, 28.05.12 13:39 Uhr BG Der Empfänger wurde nicht angetroffen.
Mo, 28.05.12 13:39 Uhr BG Die Sendung wurde im Zustell-Depot bearbeitet.
Di, 29.05.12 10:03 Uhr BG Die Sendung wurde in das Zustellfahrzeug geladen.
Di, 29.05.12 11:40 Uhr BG Die Sendung wurde erfolgreich zugestellt
Копирах ти точно това проследяване, защото дните от седмицата съвпадат с тези на твоята пратка и е "прясно" отпреди 2 седмици ... шанс да получиш подаръка, има Кате, но все пак имай и резервен вариант. Най-бързо ще получиш пратката, ако тел в пон сутрин в ДХЛ и се разберете да си вземеш пратката същия ден  Peace
Успех и да се похвалиш  Hug

ПП: Диди  Heart Eyes  сестро  hahaha  много си права за смотаното проследяване ... и не само то им е смотано на ДХЛ, нали  Crazy

# 741
Благодаря ivasl HugДано да се похваля Praynig
 Flutter

# 742
  • София
  Да се похваля с успешно пусната първа поръчка.
  Нали доставят само през работната седмица, защото посочих като място на доставка офиса?
  Първоначално в кошницата бях сложила неща за 222 евро и поне десет пъти опитвах и разплащането с пеипал не мина. Проверих в банката кредитният лимит ми е повече и имаше достатъчно пари, но не минаваше транзакцията.
  Махнах едната раничка и сумата стана малко над 170 евро и без никакъв проблем транзакцията мина. Някои има ли идея каква може да е била причината? Ето тази раница махнах.

# 743
  • София
Неудобно ми е че всеки втори пост напоследък е мой, но ще споделя и тук какво мисля по въпроса  Blush Laughing

Aila, честита първа поръчка Simple Smile
Според мен има лимит за първа поръчка. Не мога да кажа каква е сумата, но мисля че трябва да ти е пишело с червени буквички някъде защо не можеш да платиш...Намалила си сумата и затова си успяла да поръчаш, не мисля че проблема е в раничката  Hug

kattteto и аз мисля, че ще имаш подарък за вторник, направи каквото ти е описала Ива, защото ДЧЛ в БГ са кофти и може да те забавят излишно  Peace Видях че си се похвалила на 10.06 че си поръчала, така че мисля ще дойде навреме подаръка Simple Smile

# 744
  Да се похваля с успешно пусната първа поръчка.
  Нали доставят само през работната седмица, защото посочих като място на доставка офиса?
  Първоначално в кошницата бях сложила неща за 222 евро и поне десет пъти опитвах и разплащането с пеипал не мина. Проверих в банката кредитният лимит ми е повече и имаше достатъчно пари, но не минаваше транзакцията.
  Махнах едната раничка и сумата стана малко над 170 евро и без никакъв проблем транзакцията мина. Някои има ли идея каква може да е била причината? Ето тази раница махнах.

Честито Айла  Grinning  Единствената причина за отказ от плащане е недостиг на средства ... Пей пал работи и банк карта е отлично ... дори 15 ст да не достигат ... плащането не минава ... или не си сметнала разликата Бг ДДС и доставката или подобно ... Раницата се поръчва и доставя без проблем до Бг ... даже за довечера имам да поръчвам една от тези ... не помня цвета, че си пиша бла бла бла, докато чакам сервирьора да донесе храната  Joy
Да, ДХЛ доставят в раб дни, всичко ще е ОК с получаването  Grinning

И докато съм на маса и в гората  Wink  да питам клю клю ... някой знае ли къде поставят тик-так копчета, като хапнем ще пообиколим за две копчета ... но поне посока някой да подскаже   bouquet

ПП: Дид-сестро  Heart Eyes  много си права    hahaha  днес пишем и двете ... та затова сме през пост  Mr. Green  Чак пък неудобно ... никак не ми е, нали си помагаме в темичката  Peace  Хиляди благодарности за коментарите жилетки/надувки/пояси   bouquet  писали са ми поне 7 човека, да ми благодарят, че съм питала в темата, щот на тях им било неудобно  Mr. Green  Кой знае сега колко души чакат инфо за тик-так копченцата  Joy   

# 745
  • София
  Ми не пари има, лимита е 250 евро, дори казаха че е надвнесено, сумата беше 222 евро с ДДС то, когато не минаваше. Аз също реших че проблема е пари и изрично проверих в банката, макар да бях сигурна.
  Сега плащането е за €168.25 EUR през пеипала, раницата е към 52 евро, значи с нея и с ддс то излиза точно 222 евро някъде....
  Опитвах да излизам и пак да въведа артикулите, опитах  директно с картата и не ставаше, веднага като махнах артикула се получи.

Ако има общи поръчки, аз все още я искам тази лилава раница, проблема е че искам и подобната розова, която в момента не е налична. Варианта е да изчакам да заредят и нея, има ли риск да изчезне тази лилавата? Тъй като розовата и тукашният офис на Херлиц я имат и е10 лв повече, но тази лилавата с котенцето я нямат, а Ваня иска точно нея, докато другата иска розова.

# 746
  • София
Според мен има лимит за първа поръчка. Не мога да кажа каква е сумата, но мисля че трябва да ти е пишело с червени буквички някъде защо не можеш да платиш...Намалила си сумата и затова си успяла да поръчаш, не мисля че проблема е в раничката  Hug
Освен да е било нещо подобно, но немски не разбирам, а съобщението беше, че не е минало плащането и да се свържа с отдела им за помощ на клиенти или нещо подобно.
Пусках с кода за -10 евро като първа поръчка  и ми се искаше да е и раничката вътре, а розовата щях от тук да я взема... Сега пак трябва да го мисля, но поне раниците са ми чак за септември и не са спешни.
Иначе поръчах двата чифта ролери, едно столче за кола за малката, една малка раничка за малката на херлиц също, за да не се сърди като купя на каките големи и май това беше.

# 747
Обадих се в на куриерите в БГ и казаха че пратката ми е пристигнала Laughing
Много съм щастлива.Още не са я обработили, но обещаха, че понеделник ще е при мен.Тъкмо в график за РД-то във вторник Party

# 748
Скъпи момичета,
тук е мястото да обявя и да споделя възхищението си към един страхотен и уникален човек - Ива Славчева - ivasl !!!!
Тази жена направи невероятно много добри неща и помогна да получим така мечтаната играчка.
Когато ми потрябва нещо, което не се предлага в детските магазини тук, аз знам към кого да се обърна и винаги знам, че тя ще ми удари приятелско рамо, въпреки да сме се виждали 2 пъти......
Играчката беше в сина ми, преди още да съм и превела пари.
Искам да изкажа възхищението си от тази жена!
Това е пример как е възможно да има още добри хора по този свят......
Иве, страхотен човек си!  bouquet

# 749
  • Sofia
Ивеее, така и така си записала днес, обясни ми моля те /понеже си спец/ каква е разликата между ролерите с успоредните 2 х 2 колелца и тези, който са подредени едно зад друго.

Общи условия

Активация на акаунт