My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 534
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Няма ли някаква джаджа или хитрина да става по-лесно newsm78
Има едни такива отварачки сиви. Вършат работа горе-долу.

# 31
Meggysan ние сме с две Худори и макар че имам забележка към втората която взех за баткото тази коледа (трудно се върти кормилото) въобще не съжелявам за избора - сега каката кара новото, а баткото кара старото, че е по-разработено. Вече два месеца двамата хвърчат из къши с колелетата, като най-интересно разбира се е да се блъскат, или да карат като на влакче един след друг. Много зависи каква е структурата на децата - каката трябваше да стане на 3г и няколко месеца докато привикне да удържа тежестта на колелото, докато ето на нашият новоизлюпен бати още на 2г 6 м хвърчи от стая в стая с него! Но той по-принцип е доста добър с всякакви видове превозни средства и върви по-едър. Ако твоите юнаци-близнаци не са с манекенски мерки мисля, че за именните дни ще им дойде супер колелото.  Heart Eyes

За боби-кар - най-малкия проблем е шумът от гумите!  Mr. Green Не знам дали само нашето е така, но скобата на кормилото има луфт и то се вдига с около два см надолу нагоре. И моя разбойник като се качи на колата и почва да подскача дърпайки кормилото и цялата кола така се блъска в земята, че лошо може да ти стане  Crazy Това беше и начинът по който той завиваше, докато най-после в един прекрасен момент не откри главната функция на кормилото  Mr. Green от тогава блъскането беше само за удоволствие  Joy А, че гумите са тихи - тихи са  Peace
А, протекторите за обувки изглеждат прекрасни, но са за доста малко краче  Whistling

# 32
  • София
Да не се записвам само, да кажа за колелата. Много ме е яд, че не взех оранжевото кетлерче което сте показали. Есента излизаше с едно намаление 60 лв и малко, не помня точно. Чудих се тогава, чудих се, и се отказах, че не ми се прескача колело цяла зима из вкъщи, след това обаче толкова намалено не е било.

# 33
  • София
Как изглеждат тези отварачки? ( Въпреки, че на сина ми му трябваха не повече от 15 мин да разглоби старателно един полицейски участък и 2 автомобила, които 1 ден сглобявахме с мъжа ми  Shocked )

# 34
Сега разглеждам пак колелата без педали и установявам, че само някои Пукита ги доставят до България. Дано се промени положението пак скоро.

# 35
Добро утро, момичета  Hug

Танче-та  Heart Eyes Heart Eyes  и ние имаме "отварачки" (в жълто) към някои комплекти се паднаха, предимно с повече човечета, и Плеймо отваpачка имаме, но както каза Елица  върши работа само от части ... с маникюр и търпение се спраям по-лесно понякога  Laughing

Ролерите вече не ги чакаш, Дени  Heart Eyes  вчера късно следобяда пак получих "лавина" кашончета от ДХЛ ... вече си мисля, че доставят два пъти седмично тез мизерници  Crazy  на приятелка през няколко преки ... по същия "график" доставиха, а тя имаше единия път детско столче, втория път само дрешки от супер намалените  Sunglasses  в торбичка се събират, не е като да са нямали място в буса за голам кашон .

Допълнително намаление  на ски екипи и аз не съм виждала в кошничката ... а ски екипи, ролери и зимни кънки поръчвам 2-3 пъти седмично ... ако е имало -20%, както и Диди писа ... може би е било само за определине модели/марки или пък в определен размер, но не съм нямам попадение, за да споделя кое би се намалило.

Меги, Мегало   Grinning   знаем за вас, но да уточня за другите  Joy  вашите изключителни 3.5 г юначета  Heart Eyes  са като повечето от нашите "нормални" 4.5 г   Laughing  носим един размери дрехи и обувки, караме колела 16"   Wink  но пък пък сме над 105 см  Peace

ПП: gras и всички грейко-дебнещи  Laughing  поради "учебните" ми задължения през седмицата ... поръчките пускам сутрин и вечер, но съм в готовност и с удоволствие ще уважа тойса с една "часова" поръчка когато кажете ... -20% ме мотивират отлично  Grinning

# 36
  • София
Как изглеждат тези отварачки? ( Въпреки, че на сина ми му трябваха не повече от 15 мин да разглоби старателно един полицейски участък и 2 автомобила, които 1 ден сглобявахме с мъжа ми  Shocked )

Такъв разделител съм купувала от този магазин http://shop.bohobby.com/index.php?cPath=359
На пазара в Младост до спирката на метрото, на втория етаж на сградата. В момента не мога да ти изровя как точно изглежда, както винаги каталогът им е ужасно разпилян. Прилича на по-дългите части за покрив, като в единия край наистина изглежда като отварачка за бутилки. Обади се и питай дали имат, не може да нямат, все пак внасят Лего за маниаци Simple Smile

# 37
Хайде да се появя и аз тук, че скоро наближават празници пак  Heart Eyes И да споделя нашия скромен опит с колелетата. Дъщеря ми от 3 годишна мрънка за колело, но тогава още не знаех за колелетата без педали, а бях сигурна, че с педалите няма да може да се справи. Купихме тротинетка Микро и сме върли фенове. Това й е любимото занимание-да хвърчи с тротинетката насам натам.  Когато стана на около 4, баща й прояви самоинициатива (за което още не пропускам да мърморя) и й купи от тук един 16 цолов боклук, който още ми вади очите. Ако не ме беше срам от началството вкъщи щях да го продам, но няма как-примирих се, че ще ми събира прах близо 2г. Дъщеря ми, естествено, изобщо не може да го кара, защото колелото е много тежко. И въпреки, че е вискока за годините си(вече почти 6), е слабичка и не й се отдава. Големи нерви с това колело-мъкнем го до парка, тя много си го харесва и иска да го кара, но с помощните се спуска само надолу, я нагоре й е трудно. И се изпокарваме и се прибираме.  Blush Нали сте виждали едни мрънкащи деца, чийто родители ги бутат с колелетата  за гърба, е, ние сме от тях  Laughing И затова аз взех нещата в ръце и срам, не срам миналата година й купих една Худора без педали и се родихме и двете. Може да е голяма вече за него, може децата да й викат, че колелото й е бебешко, но тя си го кара с кеф, щастлива е и аз съм рахат. Освен това е супер леко, мъкнем си го навсякъде, даже и детето си го вдига само. Да не говорим, че за няколко месеца вече е толкова задобряла, че съм убедена, че това лято ще се научи сама да си кара розовия 16 цолов боклук  Crazy . Следващото колело вече ще бъде голямо и нямам намерение повече с колелета да се разправям. така че наистина всичко си зависи от детето, колкото и банално да звучи.

# 38
  • София

# 39
  • Русе
Последен въпрос, че много досадих с моите колела, gigamiga и makoka, кои модели Худора сте взели? Направо не съм спала с тези колела. И както принципно не сънувам, сънувах децата на колелата, НО (понеже беше нещо като кошмар и се събудих) не разбрах кои модели са, та да не се чудя повече Wink.

Лелееееееееееееееееее, голяма съм овца. От днес ли е така не знам, но сега видях, че Худората не се доставя до БГ. Голяма съм ...

# 40
  • велико търново
Момичета да сте виждали по магазините само фигурки на Плеймобил?
http://www.mytoys.de/PLAYMOBIL-PLAYMOBIL-5158-Figures-Girls-Seri … r01.26.39/2382682    Simple Smile

# 41
Лелееееееееееееееееее, голяма съм овца. От днес ли е така не знам, но сега видях, че Худората не се доставя до БГ. Голяма съм ...

Е няма що.  ooooh!  Такова обсъждане падна! И откога така? Hudora преди се доставяше до България.

Малееееее, то и това на Кетлер , за което Лъки писа, вече не се доставя!

Макар че него го има в Амазон.де : http://www.amazon.de/Kettler-8714-700-Laufrad-Spirit-Rocket/dp/B … cp_ob_toy_title_2
Сега проверих, 15 евро е доставката и като крайна цена 2 такива колела + доставката излизат 141,25 евро.

Съвсем са ни отрязали нещо...   Crazy

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 17:33 от Анонимен

# 42
  • Русе
Това се доставя  Peace.

Не знам, със сигурност ги доставяха до тук, мисля, че може би е от вчера. А пък ако не е, егати излагацията, изгубих ви времето просто, за което много съжалявам.

Макар че, ако не е от тук, от друго място ще намеря да поръчам.

П.П. А, сега се доставят. Какво ли става?

# 43
Последен въпрос, че много досадих с моите колела, gigamiga и makoka, кои модели Худора сте взели? Направо не съм спала с тези колела. И както принципно не сънувам, сънувах децата на колелата, НО (понеже беше нещо като кошмар и се събудих) не разбрах кои модели са, та да не се чудя повече Wink.

Нашето е такова  http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-12-Zoll-pink-wei%C … a01.05.04/2118717
Наистина не е нещо кой знае какво като качество, но като се има предвид колко време ще го караме, за мен е ок. за детето също  Laughing

# 44

Нашето е такова  http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-12-Zoll-pink-wei%C3%9F/Laufr%C3%A4der/Fahrr%C3%A4der-Co/KID/de-mt.sp.ca01.05.04/2118717
Наистина не е нещо кой знае какво като качество, но като се има предвид колко време ще го караме, за мен е ок. за детето също  Laughing

Много добре, но и това колело вече не се доставя. Пише, че е само за Германия.

Meggysan, на мен Худорите и Кетлера ми излизат с надпис "само за Германия" - Nur in Deutschland lieferbar. Пак ги проверявах.
И това го има в амазон, ама на каква цена... http://www.amazon.de/gp/product/B000WA7452/ref=ox_sc_act_title_1?tag=bgma-20
2 колела с доставка до България излизат 140 евро.
Луда работа...

Вариантите са 2 - или търсите посредник за доставки от Германия, или купувате други колела.  

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 17:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт