My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Втората къща на Playmobil (5167) е още по-евтина в amazon.de - 27.15EUR http://www.amazon.de/gp/product/B0077QT4VG/ref=s9_simh_gw_p21_d0 … mp;pf_rd_i=301128 , като се има предвид и по-ниските пощенски, офертата е супер.

# 601
  • Варна
Ох, Иве, точно такава исках или една ферма има пак така кава преносима...но РД е другата седмица  Embarassed Този път здраво оплесках нещата...Няма при нас къде да се намери Плеймо. До морето не стига явно, а аз мнооого се забавих този път. Благодаря за съчувствието! Отивам утре да обикалям Джъмбо, Хипо и др, подобни гадории  Mr. Green Лека вечер от мен!
makoka Играчки на Playmobil може да намериш в toytown, ето линк http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.3.159.0.0.0.0.0. Няма голям асортимент, но може пък да харесаш нещо.

# 602
  • София
Здравейте Simple Smile Идвам като неканен гост в темичката ви с молба за съвет Praynig Търся подарък за момиченце, което ще стане на 2 г. за до около 30 EUR. Още съм много невежа откъм играчки предвид възрастта на моето дете  baby_neutral

# 603
  • Майничка
За тази възраст са подходящи всякакви по-едри ролеви - кухни, сервитьорски колички, тенджери, черпаци, бебешки колички, пазарски колички...

# 604
Моля за помощ от майките с момченца - кои каминчета са за предпочитане за момченце за 4г - Лена,Вадер,Дики? Евентуално да става и за пясъчник и да е здраво,ще се радвам на насоки,благодаря   bouquet

# 605
  • София
Моля за помощ от майките с момченца - кои каминчета са за предпочитане за момченце за 4г - Лена,Вадер,Дики? Евентуално да става и за пясъчник и да е здраво,ще се радвам на насоки,благодаря   bouquet
И трите са ок мисля като качество.
Ние имаме самосвал и боклукчийски камион на вадер, голяма експлоатация търпят и в къщи и навън, вече втора година не са мръднали.
Вече ще вземем сигурно и по голям боклукчийски камион, това е всеобща любима момчешка играчка, като чета мамите тук. Повечето деца ги харесват и се впечатляват, дики май имаха един светещ със звуци, боклукчийски, ако не се лъжа.

# 606
Момичета, DHL пращат ли съобщение, че имате пратка и кога да я очаквате?
 Опитах се да си проследя пратката в сайта ( който е даден на 1-ва стр.) като написах номера на пакета , но нищо не ми излиза. Преди 3 дни ми излизаше 60% изпълнение, каквото и да означава това.
От Тойса са ми разделили поръчката на 3 кашона, заедно ли да ги очаквам? Има ли скоро случаи на пристигнали пратки с БГпощи?

# 607
Мисля, че трябва да изчакаш пратката да влезе в БГ и тогава да я търсиш на нашият сайт на DHL. Аз лично, понеже бях доста нетърпелива и ми трябваха нещата за деня, в който ги видях, че са в БГ, се обадих на 0700 17 700 /трябва да им продиктуваш № на пратката/ и те ме свързаха с куриера, в който беше пакета. Разбрахме се за час, в който да го чакам и така. По принцип, от появяването на съобщението, че пратката е в БГ до пристигането на куриера на адрес, не е повече от ден /ако си в Сф, сигурно и по-малко/

# 608
  • София
Хари, да не забравиш да се похвалиш като пристигне Кетлеречето  Wink.
Аз изчаквам да се постопли в Берлин, едни 40 градуса да удари термометъра  Joy.

# 609
Мисля, че трябва да изчакаш пратката да влезе в БГ и тогава да я търсиш на нашият сайт на DHL. Аз лично, понеже бях доста нетърпелива и ми трябваха нещата за деня, в който ги видях, че са в БГ, се обадих на 0700 17 700 /трябва да им продиктуваш № на пратката/ и те ме свързаха с куриера, в който беше пакета. Разбрахме се за час, в който да го чакам и така. По принцип, от появяването на съобщението, че пратката е в БГ до пристигането на куриера на адрес, не е повече от ден /ако си в Сф, сигурно и по-малко/

Добре, но как да разбера, че пратката е влязла в България и с кой номер трябва да проверя на нашия сайт на DHL

# 610
Hary, би трябвало да е номер започващ:1010......

# 611
Ами както е описано от Mein Konto > Auftragsübersicht/Retouren и след това долу вдясно Sendungsauskunft, отваряш DHL Sendungsverfolgung и номера, който е изписан след Sendungsnummer използвах в DHL  BG. Моя започваше с 3155... При мен на 60% стоя 5  дни, броени от момента, в който беше пристигнала в Feucht, DE до пристикгането в BG, но тогава бяха и първомайските празници.

# 612
Благодаря, момичета.
Пратката е в България от петък, надявам се утре да я доставят.  bouquet

# 613
Най-после пратките са в мен. Но не мислете, че DHL ми ги донесоха. Отидох и си ги взех сама - първо поспорих по тел. с тях- ами може ли да пристигат от Германия до България за 5 дни, а после 5 дни да се мотаят в България и да стоят в складовете им, докато се наканят и се появи път в нашата посока.
 Много съм доволна от покупките, но ще ги подаряваме поетапно.
За Кетлера:
http://www.mytoys.de/Kettler-KETTLER-Laufrad-Spirit-Air-Rocket/K … sommer.16/2194413
Веднага го сглобихме, даже преди това по пътя спряхме при вулканизатор, да напомпа гумите, че нашата помпа не я знаем къде е! Мъжът, който помпа гумите само цъкаше с език и ахкаше, страшно било това колело, страхотни гуми, откъде сме го били купули и т.н.
 Колелото е страхотно, наистина. На външен вид е много ефектно, изненада ме приятно! Изглежда много по добре от Пукито ( поне според моя вкус). Гумите са големи, широки и много стабилни. Самото колело е стабилно, сигурно, детето го подкара от раз ( но ние имаме опит с Пуки преди това).
Кетлерът е точно за деца с ръст от 90см.- от 2г. Самото колело е голямо, но най-ниската позиция на седалката е точно за деца 90см. Преди да го подкара моя син се чудих дали е възможно 2 год. дете,дори и 90см., да го подкара! Но колелото е много стабилно, пробваха го и приятелчетата( момиченца около 95см, които по принцип не карат колела без педали), преди са ни пробвали и Пукито- децата се справяха по добре на Кетлера, не залитаха, движеха се по-лесно.
В никакъв случай не искам да казвам, че Кетлера е по-добър от Пуки, просто е предостатъчно добър за цената си. Колко е здраво колелото ( и дали е здраво колкото Пуки) ще видим с течение на времето!
Спирачката се натиска малко по-трудно, но колелото си спира добре.  Не знам дали за  спирачката е добре или не, да се натиска по-трудно - нямам никаква база за сравнение с такива спирачки.

# 614
Аз пък вчера минах през бензиностанция и не можаха да ми напомпат гумите на Пукито  Crossing Arms И сега какво да правя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт