My Toys - В света на играчките - 45!

• 59 643
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз пък вчера минах през бензиностанция и не можаха да ми напомпат гумите на Пукито  Crossing Arms И сега какво да правя  newsm78
Не че зная какви са гумите на пукито, но с обикновена помпа не става ли  newsm78.

Хариии честито ви ново колело  Hug, леко, безаварийно и наслука на малкия велосипедист Wink.
Отивам да погледна как ще е времето в Берлин днес тогава  Crazy.

# 616
Ами аз нямам помпа и си мислех,че по бензиностанциите няма да е проблем,сега трябва да обикалям с колелото да търся помпа,предполагам по магазините за колелета?

# 617
  • София
Не зная къде живееш, но нашата е от кауфланд, една мъничка, става за топки, плажни принадлежности.
Ако ли пък не, пробвай в друга бензиностанция.
В карфур също гледах че имаше, цяла секция отделена с вело каски, помпа и аксесоари  Peace.

# 618
  • На дивана, под юргана
Аз пък вчера минах през бензиностанция и не можаха да ми напомпат гумите на Пукито  Crossing Arms И сега какво да правя  newsm78
Не че зная какви са гумите на пукито, но с обикновена помпа не става ли  newsm78.

Хариии честито ви ново колело  Hug, леко, безаварийно и наслука на малкия велосипедист Wink.
Отивам да погледна как ще е времето в Берлин днес тогава  Crazy.

С обикновена велосипедна помпа може, или във всеки вело сервиз също така.
На бензиностанциите няма накрайници за помпане на велосипедни гуми. Има маунтийн байкове, които са с автомобилни вентили, но другите велосипеди обикновено са с по-тънки вентили.

# 619
Момичета, въпреки че едно момиче вече ме упъти, не мога да намеря уловители за слънце в сайта и това си е. Rolling Eyes Някой може ли линк да ми даде?Благодаря Hug

# 620
Хм, и аз не мога да ги открия. Ето в немския амазон за ориентир http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1& … amp;x=17&y=15

# 621
  • София
Момичета, въпреки че едно момиче вече ме упъти, не мога да намеря уловители за слънце в сайта и това си е. Rolling Eyes Някой може ли линк да ми даде?Благодаря Hug
Извинявам се за въпроса, ама за какво се ползват тези уловители?

# 622
Извинявам се за въпроса, ама за какво се ползват тези уловители?

Ами гледах ги в някаква реклама по ТВ. Обикновено са пластмасови фигурки, които се оцветяват със специални боички, а после се очакат на въженца в стаята и отражават светлината на слънцето и правят страхотни цветове. Дано да обясних добре, но ми се струва чудесна идея за занимание особено лятото. Simple Smile

# 623
мами спешно помагайте  Praynig Praynig Praynig
дететто ми иска играта от този клип   http://www.youtube.com/watch?v=z_krRs7vsOI&feature=related търсихме в нашичт малък град но даже не са и чували тук
ако сте го виждали по магазини или сайтове,ми пишете
отдавна го гледа този клип и го иска,не е нищо особено,но...дете  Hug

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 10:19 от ani-ali

# 624
# 625
Благодаря    bouquet тъкно щях да редактирам линка ....но дали тук в бг го няма  Rolling Eyes

# 626
  • Бургас
Извинявам се, че нахълтвам така в темата... Чета ви редовно.  Laughing

Знам, че има много фенове на Bobby тук!
Имам питане за тези два модела:
http://www.amazon.de/gp/product/B000CEZKPE/ref=ox_sc_act_title_7 … ;m=A3JWKAKR8XB7XF
и
http://www.mytoys.de/BOBBY-CAR-BIG-BOBBY-CAR-Caddy-rot/Spielzeug … .03.01.05/1735952

Подходящи ли са за детенце на 2г3м, височина около 90см?
Гумите пластмасови ли са или имат някакво покритие?

Благодаря!   bouquet

# 627
ние имаме "моторчето" мноооого сме доволни всички  Heart Eyes като и го взехме малката беше на 1г и 9м ,малко трудно го подкара,а сга сме вече на 3 г и все с него искаше да излиза до преди месец,когато започнахме да я извеждаме със тротинетка....
мн са качествени,супер бързи,пластмасови са гумите,но здрава  Peace че се качиха и доста големи да го пробват  Whistling а
а вторият ти линк мисля,че е само за ремаркето,към боби кар-а  Peace

# 628
  • Бургас
А много ли е шумно?  Thinking

Да, явно съм объркала, имах предвид цялото с ремаркето, но съм пуснала линк само към ремаркето.  Laughing

# 629
ами шумничко си е ,но не много ,готино е,а ако го карате вкъщи,на килим не се чува  Peace

Общи условия

Активация на акаунт