Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София,
Добро утро,
Аз за втори съм аут, за трети също, но на деня осми или девети за сега нямам планове и ще мога сигурно! Peace
Браво на щъркелчето! Ще се справи страхотно!
Уинкс да се оправя Криско, а ти вземи пий някакви пробиотици за да не те хване вируса и теб! Peace

# 196
Winx , да се оправя бързо Криси  Hug

Аз съм по-навита за този петък,че другата седмица ми изглежда много далече и я камилата,я камиларя.
да видим тогава за 2ри март

1. Донси

2.Ками

# 197
 Hug
Никой не пише  newsm78
Щъркелчето  ще е чудесно Heart Eyes
В еуфория съм Simple Smile Ще се видя с приятел, с когото не сме се виждали 2 години  newsm44

3. Веселка Simple Smile

# 198
# 199
Дим Дуков бил починал  Sad Flowers Rose
Днес взех резултатите на Ева от урината и ваг.секрет.Всичко е наред и при двете Rolling EyesТвърди ,че вече не я боли гърба като подскача и няма силен сърбеж.От днес ще започна да й правя вечер промивки със смрадлика и се надявам съвсем да премине.
Днес ме спраха полицаи и искаха да ми съставят акт ,защото возя Вики отпред в кошница.Вече ще го слагам на стола на Ева отзад,дано да негодува по-малко LaughingА на Ева ще купуваме нов стол,по скоро май ще е само седалка.Само се чудя дали на по дълъг път ще й е удобно да спи  ThinkingИма ли дечица ,които са само на седалки вече?
А срещата къде ще е?
Веси приятно изкарване  Hug

# 200
  • Sofia
Ками, Сашо е на седалка. Какво наричаш дълъг път - 500км за него са ОК. Зависи от детето. Те дори пътуват сами отзад от София до Бургас.

# 201
  • sf
Мъж ми иска да махнем облегалката от стола на Вико и да остане само със седалка, но аз още не искам. Не смятам,че е удобно за спане, няма какво да подпре главата отстрани.

За срещата- не знам , мислех по презумция Бялото, ама сериозно ли остава за петък?

# 202
  • София
Моите са от оня ден само със седалка,но при нас облегалките на колата падат за спане,мисля че само онези до 18 кг скъпите са удобни за сън.
Ще се включа в срещата.

# 203
  • USA
Ние купихме само седалка и преди седмица отидохме до едни приятели на 2 часа път от нас. Страшно е неудобно за сън. Криси почти се обеси на колана. По пътя спряхме и взехме седалка с гръб - огромна разлика прави. Много по-удобно е, защото има къде да си опре главата. Малкото столче е удобно на кратки разстояния, аз го използвам като трябва да карам други деца.

# 204
Ами дори и 200 км да е пътя ,ако й се доспи дали ще й е удобно?Както казва Вики,няма къде да е главичката килната от съня.
А не може ли някъде по централно място за срещата?

Мммм,замислих се доста.явно ще купувам столче Thinking

# 205
  • sf
Аз нямам против и на друго място да е срещата, само дайте идеи.
Да боднем в Хепи?  hahaha

Ками, а кошницата не става ли за задната седалка? Аз помня,че сме возили Вико така, всъщност отпред нито един от двамата не е седял  Thinking

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 19:30 от donsita

# 206
Кошницата става отзад,но обърната,демек няма да ме вижда.А и тя вече му е малка,ще я давам на сестра ми за нейното бебче.
И аз си мослех за Хепи Grinning
Янче,Вики - Надина и Роки къпят ли се сами?Тези вечер мъжа ми ме попита докога е редно да къпе той Еви (заради пола)?

# 207
Ммм, Ками и аз съм се замислила до кога е приемливо да къпя Косьо. Той сам се къпе вече, но гледам да съм в банята. Ако е съвсем сам се налага да влизам да му напомням да приключва.
Също като ходим на басейн ми е много неудобно в дамската съблекалня. Веднъж имаше и други голи жени иии  Sick Не се е заглеждал, но все пак ми беше неприятно

# 208
  • sf
Вероника се къпе сама, но откога не помня. От време на време влизам да я наглеждам за косата,че не се изплаква добре. Инак аз се къпя заедно с Вико, чисто голи. Не смятам,че трябва да се крия вкъщи. Инак си се мотаем по гащи  Mr. Green и с родителите ми така е било и не ми се е струвало странно.

И Майка Зайка каза,че ще гледа да дойде в петък на среща.
Та кажете къде да е. Имаше мрънкащи преди време за място, споделете  Mr. Green

# 209
Според мен момоентът, в който трябва да спрем да се къпем с тях ще си дойде съвсем естествено. В един момент самите деца започват да се срамуват и крият. По принцип в нашето семейство сме доста разкрепостени на тази тема  Laughing Не виждам нищо срамно в голотата. аз съм ви разказвала за нашето съседче на Владая. Децата като бяха на 3 не даваха Дели да се къпе в басейнчето гол пред нея  Rolling Eyes
Затова тя непрестанно го следи в тоалетната. Създали са и някакъв нездрав интерес заради забраните.
Иначе Дели се къпе сам, дори и брат си къпе. Понякога помагам. И заедно също влизаме под душа.

Общи условия

Активация на акаунт