Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София,
Добро утро,
Днес ми е работен ден, от девет съм седнала пред компа ама какво съм свършила Mr. Green!
Шуши как е Ивчо, наистина и аз се надявах по дълго да издържите на ДГ! Пак е нещо де цяла семица, аз уви немога да се похваля с такова постижение, на нас ни стига и един ден!
Ками сладка ми е малкта кокетка, и Вероника е същата, колко дълго ме кара да я заведа на фризьор, за да я подстрижат малко и да и направят някаква прическа! Миналият понеделник даже стан ав осем сутринта и ми вика - хайде ставай да ме водиш на фризьор Mr. Green, ходихме естествено и си поиска от фризьорката да и направи плитка отгоре на главата отпред като диадема - цяла седмица седя с нея Mr. Green, едва снощи я розплетох и сега ме кара пак да и я плета.
Днес и ние трябва да излизаме - дайте ми идея за подарък на тинейджърка - днес става на 13 - партньорката на Ицко на танците и човекът ми е заръчал непременно да и купя подарък, за да и го подари довечера, дали да купя и едно цвете newsm78.

# 181
 Hug
Дани, цвете е почти задължително, като знам племенницата ми  / и тя е на толкова/ как пърха като и подарят Wink Иначе някакво медальонче или кокетен аксесоар за GSM, поне за това се сещам в момента   Peace
Ина също е станала една кокона  Mr. Green За снимките в ДГ ровихме в разни сайтове да си избира прическа, правихме пробна вечерта, а на сутринта стана даже по-рано за да имам време да я приготвя  Laughing Чакам да ни дадат снимките да видя дали е успяла да запази прическата  Wink
Шуши, бързо оздравяване  Praynig
Gotza  Hug
Моя много близка приятелка също е бременна  Simple Smile Около мен е направо бейби бум тази година  Party
  bouquet

# 182
  • Sofia
Веси, хайде да закачиш и ти Wink  Hug

Шуши, много гадно така бре?!? Дано да е нещо безобидно.
Днес в групата на Саш бяха 10 деца ...
Направо ужас! И той е на кантар - 3 дни на градина и текна сопол. Направо съм бясна.  #Cussing out
Имам усещането, че нарочно ги разболяват тези дечица.
Диди се държи геройски - леко и хъркотка нослето, но иначе е ОК.
Аз все още се опитвам да наваксам седмицата, в която Дидка беше болна - ужас ...

# 183
  • Бургас
Благодаря, горе долу е добре, за сега.  Outta Joint
Грип или друго вирусно е. Но Кривчо е ваксиниран за грип, така че нямаме типичните симптоми. Само дето кашлицата е слязла надолу. Няма хрипове. Дано мине леко. Снощи милото изгоря от Т. Чувам го през как пъшка на сън, пипам го не е много топъл. Дадох му нурофен и вместо да свали Т, то милото изведнъж изгоря от температура. Два часа се въртя докато я свали и  заспа.  Tired
Госпожата в градината като ме видя и още от вратата ми вика има вирус, всички са тръшнати. В едната група 9 деца, в нашата цели 11 и това при положение че сме 32 бр.  ooooh! Като им разправям че контролът е занижен, те ми се оправдават  Crossing Arms
Мрън.

Много прегръдки и на Сашуна и да се държи, да не се дава на сополите.  Hug

Искам да е лятооооооо  Sad

# 184
  • sf

Важен въпрос -

Тъй като отдавна не сме се събирали, поне за 8ми да се отчетем. Въпросът е - да чакаме ли другата седмица или сте навити за този петък?

# 185
 Joy
Тъй като при мен все изкача нещо,ще следя какво решавате за срещата и ще стискам палци да успея да се видя с вас Hug
Ели,бързо преборване на вируса #2gunfire

# 186
  • София,
Шуши  Hug да оздравявате бързо, АБ ли му изписаха, щом е с хрипове! това си е типичния вирус в момента - изгарят от темепратура децата поне три четири дни.
Купих подарък - една блузка, от тези модерните с прилеп ръкав и едно голо рамо, и към нея аксесоари  комплект герданче, обечки и пръстен + мартеничка, отделно и цвете ще вземем по късно! Дано да ги хареса тинейджърката, голямо обикаляне му дръпнахме с Вероника докато изберем! Peace
Аз този петък съм заета, планирали сме да ходим на Банско на ски с едни приятелиза уикенда, но само дано сме здрави! Praynig Praynig Praynig
И Сашко да се закрепва и никакви болести вече, честно казано на мен ми е писнало и сърцето ми е нон стоп свито, и аз така искам да се стопли вече, писна ми от тоя студ, а то ей го на пак сняг заваля навън!!! Embarassed

# 187
  • София
Аз съм за деня!ама..... Laughing квото кажете

# 188
  • sf
Под деня имаш впредвид на самия 8ми ли? Пада се четвъртък, на мен не ми се ще, предпочитам петък,че да не ставам рано на другия ден  Mr. Green

ама айде гласувайте, обсъждайте, пък белким стане нещо  Rolling Eyes

# 189
  • София
Е ако ще сме си само с теб Вико да е през деня Joy
Някой готвили от беления боб на крина?купих но дали наистина увира бързо?

# 190
Аз съм за този петък или за 8 март.
И все пак Дели ще бъде щъркел на тържеството  Laughing

# 191
  • Асеновград
Браво на Дели  Laughing!

# 192
 Laughingрадвам се за Дели.Какво ли не са харесали на другото щъркелче?  Grinning
И аз съм за този петък  Peace

# 193
  • USA
Браво за Дели!

Криси го налегна някакъв стомашен вирус и вчера повърща цял ден горкият. Днес е супер отпаднал, аз съм си вкъщи с него. Дано и аз да не го прихвана, защото мъжът ми е в БГ и сме си само двамцата.

Иве, защо така с дупката? Дано да се измъкнеш скоро.

# 194
  • sf
Winx , да се оправя бързо Криси  Hug

Аз съм по-навита за този петък,че другата седмица ми изглежда много далече и я камилата,я камиларя.
да видим тогава за 2ри март

1. Донси

Общи условия

Активация на акаунт