Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
По принцип съм склонна да оправдая всяко кръшкане продиктувано от любов. Обаче ей така за спорта ми е гадно. Но хората все пак имат различни ценности и потребности.
Досега правих торта Добуш. Дано да стане, че за пръв път я правя. Утре ще се разбере.
Вечер си гледам Черешката. Интересно ми е и яко се надъхвам за готвене.
Марти, пиши по-често, че много ще ми липсваш.

# 166
  • sf
ама тази на мен ми е съседка, на мъжа и съпругата не е  Joy

# 167
  • sf
ей, никакви ви няма
ние сме тук  Mr. Green  http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=2634834523309&set=a.2349002057676.98058.1628828998&type=1&theater

# 168
  • Бургас
Супер!!! Искам и аз в басейна  Grinning

# 169
  • USA
Вики, супер сте!

Ние днес имахме много емоционален ден. Събрахме се поне 100 българи да празнуваме Баба Марта преждевременно Simple Smile. Имаше песни, танци, правене на мартеници, игри, ядене, абе, всенародна веселба. Много обичам така.

# 170
  • София
ДУ
Вики страхотно,много ви се възхищавам на моржуването!!!
Уинкс е завиждам ти,съвсем благородно. Heart Eyes знаеш че ми е мечта при вас,но в този момент още повече,нещо съм в една дупка която не виждам да се затвори Sad

# 171
  • София
Вики, страхотни сте! Ей това са закалени деца!

Отбелязвате ли днешния празник? Ние не намерихме халва в близките магазини Sad

# 172
  • Бургас
Вярно че халва се ядеше днес  Outta Joint ама аз съм сериозна вече и няма да прегрешавам  Crossing Arms Иначе, не, не го отбелязвам, и не постя. То и с трима мъже как се пости  Joy Ще ме изядат с дрехите, ако им предложа постно  hahaha Майтапа на страна, обаче майка ми като ми разправяше как момчетата в пубертета не спират да ядат - аз не и вярвах. Еми сега пубера нагледно ми го показва, чак се ядосвам че яде толкова, ще надебелее - после цял живот ще тегли.  ooooh!

# 173
  • София
Простете ми ! Hug
аз по принцип искам прошка на този ден.
Трябва ми регистрация в замунда за едни детски филмчета,Изследователката дора,дават ги по 7 дни сутрин учат испански от него,но искам да ги запиша.Може ли някой с регистрация да види дали ги има?и да ги свали?
Аз ги намерих във в бокса ама от там могат ли да се свалят?

# 174
  • Бургас
Простена си. Имаш ЛС.
Простете ме и мен, като ще си прощаваме.  Peace

# 175
  • София,
Простени сте, простете ме и мен! Hug
Децата гониха у нас едно парче халва вързано на конец и висаящо от тавана, естествено Ицко го хвана, голяма веселба беше!
Тази година и ние няма да постим, иначе моя мъж е стриктен и вече много години го спазваше поста, но сега нали е на 90 дневната и не му се ще да си я прекъсва, почти на края на втория месец е! Може да попости там стриктно една две седмици преди Великдена! Аз пък бях решила да поста, но се отказах - еми при мисълта, че  ще трябва да готвя всеки ден по три различни манджи, се отказах...  Crossing Arms.
Вики весело си прекарвате, много е хубаво там!
И аз започнах още от вчера да раздавам мартениците :.

# 176
  • София
Уф Марк се раповръща ooooh! ooooh! направо......то все едно,направо сме си с 3 деца
ЧДавам му вомитуксил,нещо друго да се сещате

# 177
  • Бургас
След подозрителното кашлюкане днес си имаме температура  ooooh! писна ми. А само една седмица е ходил на градина.  Sick

# 178
Иве, може ли на лични да ми дадеш телефона на зъболекарката в Надежда? Дели има кариесче и го боли.

# 179
Добро утро
Днес кухнята дойде доста рано и се чудя дали да излезнем с Вики преди обяд Naughty
Снощи гледах един филм- Contagion(Заразяване)- доста поучителен GrinningОсвен това видях ,че в замунда има Слугинята и днес ще си го дръпна,след като събота и неделя не успях да отида на кино.
Шуши много се надявах да се похвалиш с по дълъг градински престой на Ивчо ooooh!
Иве как е кучето тази сутрин?
Днес в градината ще прат снимки за картичките за деня на майката и Ева пожела снощи да я сплета ,за да е къдрава Mr. GreenМного кокетничи вече Laughing
Марти не ни забравяй и пиши когато имаш време Hug

Общи условия

Активация на акаунт