Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ками според мен потърси някой медицински център който работи със здравната каса,ние сме така,няма опашки от болни и са по отзивчиви за направления,никога не са ми отказвали на мен.При нас примерно в квартала има два такива кабинета неможе и при вас да няма,бягам аз от поликлиниките!Така или иначе ползваш Г и Масл.само за нужда

# 151
Ками, възмутена съм! Вкарай я тази в де що има черни списъци, пусни сигнал до асоциацията на педиатрите и до НЗОК. Аз не мога да си представя, че ще отида при педиатъра ми и той ще ме върне, защото му е изтекло работното време или че няма да ми вдигне телефона та дори и вечер или в почивните дни. Имам приятелка, която му беше звъняла в три през нощта, върнал й обаждането след минути. Вярно че по телефона нищо не е могъл да направи, но поне я е успокоил и й е казал да викне бърза помощ...егати педиатъра, ако не мога да разчитам на него по всяко време

Днес ми беше последния работен ден половинка, от понеделник съм на цял. В добро настроение съм. Ще гледам да пиша винаги, когато мога, едва ли ще е често обаче

Hug

# 152
  • София
Мария носи копър,Радослав го вижда и казва"Мими купила си елха" Joy

# 153
  • София
 Laughing

накратко за  глюкозо-фруктозния сироп и за фриктозата: http://www.kenanoff.com/blog/archives/384

Кая като беше малка правех домашнирте сладкиши с фруктоза и си мислех, че са по-полезни  ooooh!

# 154
  • sf
Днес следобяд с Д бяхме неволни свидетели на един семеен скандал, и не само ние,де  ooooh!
една жена хванала мъжа си,че кръшка с една съседка и пред входа един час се раздаваха обиди, дърпаници, толкова цветущо,че  #Crazy  голям сеир.

# 155
  • USA
Вики, много грозни са такива сцени, еле пък пред входа. Поне вкъщи да си бяха крещяли.

Марти, хубаво че си позитивно настроена. Много успехи в работата ти желая! Елпетчето още ли работи на същото място?

Айка, мерси за линка. Аз гледам да го избягвам този сироп, но в Америка е почти невъзможно.

Иве,  Laughing.

Ками, с право си ядосана. То хубаво нещо е работното време, ама като и е било време да работи, защо не е отваряла вратата. Винаги са ме вбесявали лекари, които си затварят вратите да пият кафе, докато пред офиса им се тълпи опашка от болни хора. Едно време имах голяма компания от Медицинска академия, вече с много малко поддържам връзка, но ми е много интересно какви лекари са станали. Най-добрата ми приятелка е лекар в поликлиника, но за нея гарантирам, че е супер Simple Smile. Не е педиатър.

# 156
  • sf
ами,вкъщи, то в блока живее любовницата дефакто, а кръшкащия съпруг явно е проследен от съпругата , която вдигна якия скандал отпред,защото съседката се беше покрила. По някое време обаче явно не издържа и слезе долу да се защитава  ooooh! и това пред детето.тиийнеджър на измамената и 3 от децата на любовницата  Joy въобще пълен сеир.
Но пък от разсеяно зяпане от терасата открих издирвания от две седмици гормит на вико, паднал долу при една шахта и го спасих  Mr. Green
а Д каза" много е грозна това, трябва да си вземем поука"  hahaha но не разбрах дали имаше впредвид да не си кръшкаме или да не се караме пред хората  Joy

# 157
  • Бургас
 Joy  Joy Joy грозно е.  Peace
Елпетчето нещо ни забрави. Тя май от циркулиране из Европата не и остава време за нас.  Tired

Ивчо от едноседмичното ходене на градина и кашлюкаше подозрително. Какво ли ще излезе от това?  Whistling

# 158
леле Вики Laughing,то не е смешно де  ooooh!Има много емоционални хора и изобщо не им пука къде,пред кой се карат,викат,бият и т.н., нещо ги е обидило,издразнило и действат първично и без да мислят за последиците.Най неприятно е свидетелите да са деца Peace
Ще предприема някакви мерки към педиатърката,вече съм го решила  Peace
Днес Масларски прегледа Еви,взе секрет и чакаме във вторник резултатите пък после ще видим.Спомена за посещение на детски нефролог   Praynig

# 159
  • USA
Ками, тя само обрив ли има или я боли вътрешно?

# 160
Уинкс ,няма нищо видимо и външно,само сърбеж и като подскача  показва,че я боли гърба ниско.Освен това често уринира.

# 161
Уинксче, не работи там вече

и аз си мислех, че фруктозата е полезна и определено си мислех, че се извлича от плодове

# 162
И аз така за фруктозата Mr. Green
Ками, дано се укаже нещо безобидно Praynig
Ние днес имахме натоварен и разнообразен ден. С приятелки водихме децата в Макдоналдс, после на една площадка. Като се прибрахме си взехме едно момченце за гост, приятел на Дели. След това Дели беше да се подстриже. Аз междувременно чистих, готвих и сега преди малко се прибрах от пазар от Била  Whistling Поне успях да спестя един ден прекаран пред компютъра в гледане на детски. Утре ще ги дадем и двамата на майка и няма да си покажа носа навън.
Много гадно това със скандала. Тези пък не са лоши-любовници по съседски. Напоследък научавам за доста изневери и извънбрачни връзки.

# 163
  • София,
Ками не се тревожи толкова, явно е някоя ешерехия коли, бактерийка от ДГ, не се учудвам какво ли не вирее вече в тези градини! Като излезе резултата ще видите, но по симптомите на мен на това ми прилича! Даже и с ХЛ ще се оправите сигурна съм! Peace
Вики при вас май всеки ден е весело! Един ден паяци, друг ден скандали, поне не Ви е скучно!
Аз днес цял ден лежа, незнам какво ми стана като се изправя и ми причернява, бучи ми главата, вие ми се свят - странна работа,  newsm78 предполагам че е от МЦ. Tired

# 164
  • USA
Бубе, и аз научавам за такива неща и са ми страшно странни. На зряла възраст да се хванеш със съседката ми е малко смешно Simple Smile. Чета тук за някакви внезапни влюбвания. Пупу, да не дава Господ.

Общи условия

Активация на акаунт