Откога съм вдигнала мерника на педиатърката и все не се решавам да я сменя,но сега вече чашата преля
Във вторник пуснах стерилна урина на Ева,защото има някакъв сърбеж по половите органи и реших първо оттам да започна.Та резултата е отрицателен и няма бактерии.Жената в микробиологията ми предложи да отида при педиатъра на Ева и тя да вземе секрет оттам,вместо да я мъкна по гинеколози.И тъй като бях в поликлиниката реших направо да се кача при педито.Вчера й звънях 3 пъти ,не ми отговори ,а днес хич не съм я търсила по телефона,а направо в кабинета отидох.Чукнах на вратата,чувах гласа й вътре ,но тя не отговаряше.Предположих ,че има пациент при нея.Зачаках...........Минаха 20 мин .,през което време аз почуках още 2 пъти.След още 5 мин.тя отваря ,облечена да си ходи .Аз й казвам добър ден,може ли да ви питам нещо ,свързано с Ева.Тя:"работното ми време свърши,ще се обадите утре и ще уговорим час ", а аз й казвам ,че искам просто да я попитам нещо за 1 мин.Тя вече заключва и тръгва по коридорите на поликлиниката,аз стъписана я гледам и тръгвам след нея.Питам я защо се държи така и наистина ли няма 1 мин.дори.Тя мълчи,аз вървя след нея и й говоря вече едни......
Исках просто да питам дали може да вземе тя този секрет от Еви или да търся алтернативи
.Просто нямам думи............Бях способна да я набия ,незнам как се спрях
Вече при мея няма да стъпя 
Дани ,има Ориндж в Бизнес парка в Младост.Утре мисля да ходя до Мола за близалки

Уинкс ,още не казват кога ще започват Столичаните,ама Седем часа разлика започва от 3.03