Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 641
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Бясна съм #Cussing out #Cussing outОткога съм вдигнала мерника на педиатърката  и все не се решавам да я сменя,но сега вече чашата преля #2gunfireВъв вторник пуснах стерилна урина на Ева,защото има някакъв сърбеж по половите органи и реших първо оттам да започна.Та резултата е отрицателен и няма бактерии.Жената в микробиологията ми предложи да отида при педиатъра на Ева и тя да вземе секрет оттам,вместо да я мъкна по гинеколози.И тъй като бях в поликлиниката реших направо да се кача при педито.Вчера й звънях 3 пъти ,не ми отговори ,а днес хич не съм я търсила по телефона,а направо в кабинета отидох.Чукнах на вратата,чувах гласа й вътре ,но тя не отговаряше.Предположих ,че има пациент при нея.Зачаках...........Минаха 20 мин .,през което време аз почуках още 2 пъти.След още 5 мин.тя отваря ,облечена да си ходи .Аз й казвам добър ден,може ли да ви питам нещо ,свързано с Ева.Тя:"работното ми време свърши,ще се обадите утре и ще уговорим час ", а аз й казвам ,че искам просто да я попитам нещо за 1 мин.Тя вече заключва и тръгва по коридорите на поликлиниката,аз стъписана я гледам и тръгвам след нея.Питам я защо се държи така и наистина ли няма 1 мин.дори.Тя мълчи,аз вървя след нея и й говоря вече едни...... EmbarassedКазва ми ,че явно съм объркала телефона й ,защото вчера не й е звъняно.А аз вече 4 год.имам този телефон и не съм го променяла,намирала съм я на него #Cussing outИсках просто да питам  дали може да вземе тя този секрет от Еви или да търся алтернативи Sick.Просто нямам думи............Бях способна да я набия ,незнам как се спрях EmbarassedКак може ли такова отношение  ooooh! Вече при мея няма да стъпя   Naughty
Дани ,има Ориндж в Бизнес парка в Младост.Утре мисля да ходя до Мола за близалки  Grinning
Уинкс ,още не казват кога ще започват Столичаните,ама Седем часа разлика започва от 3.03  Mr. Green

# 136
  • Sofia
Ками, сменяй я тази!!! Срамота !!! А ако имаше пред кабината болно дете или спешен случай - пак ли и свършва работното време  #Cussing out Да - хипократовата клетва, не казва да ни лекуват безплатно, но казва да ни лекуват! Аман от лекари и т.н.

# 137
  • София
Ами, Ками, то вярно, че си е разправия, ама трябва даже да се оплачеш писмено от тази лекарка!!!

Уинкс, и аз така смятам, не ме е страх от нашите традиционни храни никак, но за съжаление другите не могат да се ограничат напълно, особено като порасват децата...То и за нас важи.

# 138
  • Бургас
Уф Ками, такива са мисирки личните лекарки. Явно си мислят че работата им е вечна и гарантирана (вероятно е така де). Аз също много отдавна не съм стъпвала при личната, много ме дразни. Не успях декември да я сменя, но лятото няма да се отърве.  Mr. Green

# 139
Ох, Ками, направо докато четох и ми идваше на мен да скокна и да я набия тази. Twisted Evil Аз една такава тросната смених и сега цялото семейство сме при една и за сега съм доволна.
А за храните направо не знам. Като отидем в магазин и се почва едно чете  ooooh! Колбаси почти не купуваме, кашкавал и сирене вземаме от разни мандри, шоколади само ако са без растителни мазнини, течен шоколад   правя. Преди купувахме цедено мляко на "Бор-чвор", но отскоро сложиха нов етикет, в който е упоменато, че има хидрогенирани мазнини  #Cussing out Та сега и млякото си цедим...И въпреки всичко едва ли успяваме да се опазим от боклуци...
Аз сериали не следя, филми гледаме вечер с Ганчо, но то не останаха интересни  Mr. Green
Днес много ме умори Пепи, голямо мрънкане   Tired
Ками, Бубе, а и другите, чували ли сте за кехлибарено герданче за малки деца. Успокоявало зъбоникненето и било хубаво за имунитета. Една мама във февруарската тема много го хвали.

# 140
  • USA
Аз не бих дала кехлибарено герданче, всъщност каквото и да е герданче на малко дете, заради риска от задушаване.

# 141
Мими ,а вашата лична къде е ?
Бях мяркала по другите теми за такова герданче,ама и идея си нямам дали помага наистина Thinking
Трудно е да се отсява вече храната и мисля ,че ни баламосват с всичко био и т.н,ама гледам да не влагам кой знае колко умисъл- каквото за всички това и за нас  Mr. GreenОпределено Виктор яде по качествена храна сега докато се изгражда храносмилането му,но после тръгвайки на градина няма да го има този контрол.Поне хубав старт има Simple Smile
Мисля да отида до здравната каса в понеделник и да разпитам какво се прави в подобни случаи.Дори събота и неделя ще напиша една жалба и ще разкажа за отношението на тази псевдолекарка #Cussing out

Аз не бих дала кехлибарено герданче, всъщност каквото и да е герданче на малко дете, заради риска от задушаване.

ThinkingМммм да ,замислих се

# 142
Добре де, личните доктори не са ли длъжни да отговарят по всяко време? И моята се дразни, ако отидем без да и се обадим, но и тя вече е неоткриваема и два пъти ми се случи да отидем "непоканени". Но просто тя е човечна и никога няма да се отнесе така.
Тази вечер гледах Южнячки на кино. Хареса ми.

# 143
Ками, в 25-то ДКЦ-  Елисавета Петрова. С предварително записан час  ходим, понякога се чака доста, но поне отношението е добро и човечно  Grinning
Уинксче, и мен ме притеснява това. Казват, че на Запад били доста популярни  Grinning

# 144
  • USA
В далечния запад (при мен)  Mr. Green не са. По принцип тук съм виждала много малко залитания по бабешки рецепти етц.

# 145
  • Бургас
И мен много ме е страх от поглъщане на дребни части и съм като параноичка на тази тема. Нищо което може да се побере в устата не оставях в ръцете му.  Peace
Зъбите са си зъби и с герданче или не все ще го тормози. Така най-много да му изградиш навик всичко да бута в устата.  Peace

# 146
  • София
ДУ
Ками тази случка е възмутителна,нашата лична е супер.
Герданчето ако е на корда,няма как ама знаеш ли.
Имахме гости вчера и само ви четях,този филм южначки и аз ще го гледам ама сама.
Мисля днес да ги водя до едно ново клубче до нас да поиграят малко.
Исках на котарака в чизми да ги заведа ам само 3д Twisted Evil

# 147
  • София
Иве, защо не искаш 3д?

Аз съм виждала в чужбина бебета с такива герданчета, къси са и няма как да ги лапат, но и аз не бих сложила заради риск от задушаване.

# 148
  • София
Ами айка,за 4 много ми идва цената

# 149
Аз снощи четох във форумите за педиатри в този район,ама нещо не успях да си избера.Има много различни мнения за един и същ доктор,което ме побърква просто.Значи този лекар дели пациентите си по някакви критерии,демек той не струва като човек ooooh!Днес следобяд ще заведа Ева при Масларски за да вземе секрет Peace

Общи условия

Активация на акаунт