Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 633
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Асеновград
Ками , аз гледах филма , но го свалих , много е хубав , според мен едната актриса си заслужава Оскара , дано го спечели , но е много женски , не знам мъжа ти как ще го издържи.И аз не бих го гледала на кино.

# 121
Били, откъде го свали? Търсих го в Замунда, но не го намерих. Видях Отчаяни съпруги, това игрален филм ли е?

# 122
Ааааа той мъжа ми ще гледа децата,аз ще си ходя на кино с приятелки LaughingВики ,Слугинята искам да гледам  Peace
Аз тази вечер съм сама,Антон е на Бургас .Децата отдавна спят ,сега лягам и аз.Лека нощ на всички Hug

# 123
  • Sofia
Слугинята - The Help ли имате предвид? (не бих го превела така, ако става дума за същия филм ...)
Ако е the help - аз го бях сваляла от замунда, ни сега гледам, че го няма и там.

# 124
  • sf
Да, това е този филм. Върви по кината като Южнячки , а книгата е Слугинята.

Бубе, няма филм Отчаяни съпруги, в замундата са си сериите. Аз го следя редовно, почти всяка седмица излиза нов епизод, но скоро ще свърши и няма да правят повече.

# 125
Сигурно и аз на кино ще го гледам.
Силиконови форми за мъфини и кекс си взех от Кауфланд. Бяха намалени и струваха около 6-7лв.

# 126
Добро утро
А кой сезон на Съпругите върви сега в замунда?
Съвсем изпуснах моите сериали,имам да наваксвам с Хаус,Съпругите,Изгубени......
На мен пък са ми интересни игрите като Монополи,Скрабъл, Не се сърди човече и т.н.На последната пада голям смях когато играем тримата.Ева не се сърди ,ама татко й   Mr. Green и ние се съюзяваме с нея и само го преследваме и бутаме.Скрабъл играехме почти всяка вечер с Тони преди да родя Вики.Сега нямаме време ,но още малко да порасне малкият и ще подновим играта Simple Smile

# 127
Вики той филма по Игри на глада тръгна ли вече,аз само трейлър съм гледала?Почвай книгите,на един дъх се четът.

# 128
  • Асеновград
Бубе , от тух го свалих - http://thepiratebay.se/search/the%20help/0/99/0 , но не помня как намерих субтитри , мисля , че няколко пъти свалях докато напасна точните от тук - http://DMCA-removal-from-Google/index.php? .
На Тедо наистина ще му трябва лък за тържеството , ще играят май приказката за медената пита , защото три пчелички ще бодат мечето с ръчно изработени лъкове  Laughing.Та сега трябва да правим лък и стрела.

# 129
  • София
Дани, да ти кажа за справочника - аз именно от сайта тръгнах, според мен никак не е информативен. Говорим за човек, който не е наясно за коя специалност с  какъв изпит се кандидатства, що е то единен тест, как се ползват матурите, кои оценки се вземат от дипломата. В момента има детайлна информация само за електронния предварителен изпит, който е скоро, но не и за кандидатстването по принцип. По мое време не беше с такъв единен тест с модули, знаеше се с кои предмети може да се кандидатства, за кои специалности трябва и изпит по чужд език и т.н. Сега от сайта не можах да разбера тази информация. Затова исках да знам кога ще излизат справочниците.

# 130
  • sf
Яна, края на март ще пуснат Игрите, търся си компания за кино  Mr. Green
Май първо ще гледам филма.

Сега тече 9ти последен сезон на Съпругите. Иначе в замунда има всички стари. Аз сега следя само тях и Анатомията на грей. и Хорейшо, разбира се  Mr. Green

# 131
Ааа да и Анатомията  Laughing,леле в пълно сериалозатъмнение съм Laughing
Днес ще отида до Ориндж,  за да купя на Еви флумастри и ще си купя първата книга от Игрите на глада.
Дойдоха от топл.счетоводство и ни смениха топломерите с някакви дистанционни ,които ще отчитат отвън.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 18:30 от kami27

# 132
  • София
Уинкс, беше ми полезно да прочета за глюкозовия сироп. Напоследък забелязвам, че и тук много бисквити и разни други продукти съдържат не захар, а "глюкозо-фруктозен сироп". Аз наистина го възприемах като нещо хубаво, т.к. смятам, че глюкозата и фруктозата са естествени съставки. Изобщо не се бях замисляла за момента с генномодифицираните съставки  Sad И изобщо не знам вече с тези храни...

# 133
  • София,
Ками в кой Ориндж ще ходиш и изобщо ходи ли?
Аз ходих с децата в ДъМол, обикаляхме по магазините - Ицко голям късмет извади - хареса си яке нещо средно между скиорско - спортно и да си го носи сега за училище, много на тънка цена го взехме Mr. Green, а хубавото е че ми става и на мен, та след година две като му омалее ще мога и аз да го доизнося Mr. Green. И ние минахме през оринджа за една тетрадка, ако знаеш че ще ходиш можеше да се видим, ако е същия  ориндж де. След малко ще водя Вероника на танци, тя днес категорично отказа да спи -  за да не изпусне танците :mrgreen.
Сега ще поработя малко и ще тръгваме! Peace

# 134
  • USA
Айка, аз с храните действам доста консервативно - ако баба ми и дядо ми са ги яли, най-вероятно са по-полезни от съвременните измишльотини. Колкото по-просто е по-добре. А, и не се втелявам много за мекици, сладки, баници и такива неща за детето, особено домашно правени, защото това си е част от културата ни. Предпочитам да яде мекици, отколкото хамбургер.

Аз никакви сериали не следя. Българските само и то не много последователно. Кога ще пускат пак Столичаните?

Общи условия

Активация на акаунт