Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
В групата ма Ева има доста играчки, е с ужасно качество ,но пък запазени.Явно госпожите ги наблюдават докато играят и следят за правилната "манипулация " на играчките LaughingВече близо година(календарна) един дърводелец им прави кухня и магазин.Бавно става,но пък  е много красиво.
Марти и аз се дразня на лошото и неприветливо поведение в хотели, ресторанти и т.н.Едни от малкото хотели ,които харесвам и мога да твърдя съвсем убедено  ,че отношението е на ниво е Двоца във Велинград и Орбел в Добринище,като във вторият хората са изключително мили и приветливи ,чувствам се все едно съм си у дома Peace
Аз днес ходих да си взема книжката от Кат,всичко свърших за 3 мин  ShockedПросто ги признавам тях като структура Laughing
Хич нямам време да правя сладки,мъфини ,тортички и ме е яд.
Ева вече седи на стац.компютъра и мен ме дразни това.Не мисля ,че на тази възраст ,а в близките две години децата ни имат нужда от това нещо Peace

# 106
Аз също не съм майка активиска.Всички знаят,че имаме книжарници,на всички предлагам да заредя с отстъпки.Другите групи и учителки взимат от нас,но учителките на моите деца неискат защото им е неудобно явно че знам как си взимат прословутата отстъпка от 10%.Това е доста глупаво,аз освен че им давам отстъпка,правя подаръци след покупката и ги нося на място,но те неискат,ходят обикалят и после детето ми казва,че пластелина им е сух,фулмастрите не пишат и т.н.Още от този момент реших да не участвам активно,те очакват да правя дарения ли какво незнам.Плащам си каквото трябва,като нямат батерии,катастрон нещо давам,но не системно и целенасочено,като имам връзки в някой детски магазини помагам и дотам.В групата на Никола в родител. съвет са трима татковци.Въобще гледам при нас бащите са по-активни от майките.Играчки ползвани при нас не искат,аз ги дарих на един детски дом и на приятелки.
Много хубави селиконови формички в Лидел пускаха по празниците,незнам защо не си купих сега ме е яд и в ТСМ имаше такива като в сайта на Веси,пак не купих и вчера като ходих вече ги нямаше.Ама си купих термо бельо че в книжарниците е по студено от навън.Днес ги гледаха баба им  и дядо им аз работих до 2ч,после си направих едно кафе и ги изведох до към 5.Вчера пак изкарахме три часа и половина навън,времето беше чудно,накупихме мартеници за кой ли не.
Бубе да ти отговоря,аз се водя на работа в книжарниците откакто ми свърши борсата,в началото само помагах в сметки и плащания,после по ревизии.Обаче сега жената от единия магазин излезе в тримесечен болничен и иска да се върне само на половин ден.Нямаше кой и аз започнах работа.Дори сега да остана на половин работен ден,не им върша много работа защото края на май Надина я освобождават от градината и ваканциите или когато са болни няма как да работя,така че незнам какво ще измислят.Това ме натъжава,не ми се работи там обаче като виждам какво е се чудя кога ще мога да почна на някоя нормална слижба при това положение и какво се правят децата когато са ученици с тези големи летни ваканции.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 18:48 от I.a.n.a

# 107
  • USA
Съгласна съм с Ками. Не мисля, че в близките 2 години ще им е нужен компютър. Какво да правят с него? Само игри могат да играят. Криси това го прави с айпада, при това го ограничавам.
Сега им е времето за физическа игра и занимания с ръце за фина моторика. Компютъра имат да го гледат цял живот след това.

# 108
Аз незнам друга такава градина като тази на Марти,на Галена и май Илко на Рени е в нея.Страхотна е тази градина,че чак и компютърно обучение ще имат.Бих искала всички държавни градини да са така.Мойте деца също обичат да са на компютъра да играят игри или да гледат клипчета в ютуп.Само се карат за лаптопа.Но хубаво ли е времето не се и сещат за него,само в лошото време са на него засега.

# 109
  • sf
 hahaha вие ме разбивате - какво компютърно обучение на тази възраст ? напаво се прекалява с тия технологии, има време за всичко.

# 110
  • Sofia
Компютърно обучение на тази възраст - освен на ЛОГО и подобните псевдо програмни езици за деца не знам какво може да бъде. Та те не могат да пишат, да четат, да смятат. Да ги учат да рисуват - НЕ  Stop Рисува се на лист хартия, пише се с молив и химикал. Извинете ме за рязката реакция - професионално изкривяване. Децата сега са деца - да творят с ръце, да играят, да фантазират. Да си изиграят игрите. Пред компютър има да седят цял жиот.
Не знам в коя градина е това - но според мен е напълно ненужно. ЛМ  Peace
(Да не си помислите, че Сашо и Диди им е забранен достъпа до компютри - нееее - даже е доста по-свободен от на повечето деца. Просто ги уча, че това не е лукс, а нещо нормално и с него както се забавляваш, така и работиш.)
Ох - развълнувах се - Марти - дай инфо какво учат в тези компютърни часове...

# 111
  • София
И аз съм на това мнение - та те просто няма как да не се научат да работят с компютщр, когато им се наложи. За момента освен да им ограничи движението и да им навреди на очите, не виждам какъв ефект може да има.

# 112
  • sf
По-скоро идеята е да съберат такса от родителите  Joy

# 113
Вики плати ли си акта?А откъде те вдигна паяка Simple Smile. А тази поредица незнам си какво на глада,ти я беше споменавала преди време,фентъзи ли е?
Някой гледа ли Слугинята ?Аз прочетох книгата и ми е любопитно филма дали става за гледане?
На Вико му избиват предкътници и нощите ни са приказни Crazy

# 114
  • USA
Ками, Игрите на глада не е фентъзи. Слугинята съм я чела, не съм гледала филма, но гледам че получи доста номинации и сигурно е хубав. Аз лично не бих го гледала на кино.

# 115
  • sf
http://www.book.store.bg/c/p-pc/id-5340/knigi-ot-poredicata-igrite-na-glada-.html
ето ги. Не съм ги чела още,не мога да реша дали да не гледам първо филма.
Не знам точно какъв жанр се води, за мен е фентъзи трилър  Joy

Вчера сутринта малко преди 8 ми закопчаха колата пред нас, на булеварда. Д се прибра късно и я оставил там, ама не ми казал и аз случайно ги видях  ooooh! та по пижама и чехли тичах  Joy
ама явно още не съм за изхвърляне,щото отнесох само 15лв вместо 30 и ми писаха фиш за 20, без да ми вземат талона и точки  Joy др седмица ще мина през КАТ да си го платя.

# 116
ама явно още не съм за изхвърляне,щото отнесох само 15лв вместо 30 и ми писаха фиш за 20, без да ми вземат талона и точки  Joy др седмица ще мина през КАТ да си го платя.
 Joy Разбира се, че ставаш. Красивата ви дъщеря на теб се е метнала  Peace
Дели в последните дни вечер нон стоп гледа филмчета на компа-Бен тен и скуби ду. Усещам се, че го допускам, за да ми е спокойно. Всеки ден се заричам, че на другия ден ще го занимавам, за да не стои пред компютъра, но все нещо си намирам да правя. А сега след два часа опити да приспя Юли се проснах пред Тв-то, той до мен ПАК филмчета зяпа.
А това, за което ви питах за бучките в гърдите. Моето е като удебеление, намалява след кърмене, но не изчезва. Не ми се ходи на лекар, ама нещо го мисля.

# 117
  • София,
Аз не съм майка активистка - като се има в предвид че дори на РС не съм ходила в ДГ нито тази нито миналата година. Но винаги се включвам във всичко за което се каже, дори това че Вероника почти не ходи на ДГ не ме притеснява.
Бубе игрите няма да ги пазя за Вероника, а и повечето ги имаме по две!  PeaceТе са толкова много че сигурно цяла кола ще напълня, половината ги държа в провинцията под спалнята - а другите са тук, но на моите деца тези игри не са им интересни - уви незная защо, може би само монополито и още една две!
ВИки как така ти закопчаха колата и то пред вас, егати!
Там - Там  точно такивива форми търся, ще проверя утре в Карфур или в Кауфланд, ако не открия ще си поръчам от този сайт!  Hug

# 118
Вики разби ме  Joy
Аз мисля да гледам филма тази неделя.Мъжа ми още незнае де  Mr. GreenЩе го сюрпризирам  тези дни ,да е готов да гледа дечковците.
Бубе и аз позволявам често филмчета по същата причина.И съм много гузна от това Confused
Чета старите ни теми,много ми е мило като се връщам назад Heart EyesА колко много майчета не пишат вече......

# 119
  • sf
Ами на булеварда е забранено да се паркира. Ама тия егати цепят секундата, в 7:30 тръгват на лов  Joy
И аз не ги харесвам тия игри, много са ми досадни, а Монополи не мога да понасям  Rolling Eyes

Ками, кой филм?

Общи условия

Активация на акаунт