Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • sf
Аз не казвам нищо за място, не знам дали ще дойда
Пак ме тръшна нещо, боли ме глава, гърло, аман вече, няма и месец от последния път  ooooh! тая зима съм бетер децата  Rolling Eyes
ама Д е виновен, той беше болен и пръска бацили  Crossing Arms

# 226
  • София
След АБ-то което пи,как да не те хване,изтрепа си всичко живо. LaughingАйде да ти минава,бързо.
Аз след малко отивам да си лягам просто съм парцал

# 227
  • USA
Ехо! Ние сме горе-долу. Криси повръща в неделя, в понеделник не, но беше много отпаднал, във вторник беше добре и го заведох на градина, но следобяда ми се обадиха, че не му е добре. Та, днес си седяхме вкъщи. Междувременно, аз също се разболях и едвам гледам днес, но работех от вкъщи, защото имам много работа. Бомбандираха ме с имейли и обаждания от офиса. Вече искам работа със спокойствие и малко отговорности. Сега чакаме да се пребере мъжа ми, направо червен килим съм му постлала. Не знам как се справят майките, които си отглеждат децата сами и работят. Лудница.

# 228
  • Бургас

Да сте румени, засмени.  Hug Heart Eyes
Хайде в очакване на пролетта вече... Flutter
Ехо! Ние сме горе-долу. .... Лудница.
Да се оправяте.  Hug А кога се връща мъжа ти? И защо той е сам в Бг? Ще оцелееш, ти си силна.  Hug
Днес сме на преглед. Видимо е по-добре, като няма температура и живеца му е на макс  Crazy
Вики, пий нещо подсилващо. Витамини, рибено масло... Thinking

# 229
Аз съм навита и за друго място в центъра,вие решете HugВики дано се оправиш и да успееш да дойдеш,все пак ти настояваше най много  bouquet
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ,МАЛКИ И ГОЛЕМИ Grinning,да сте румени и засмени Hug
Браво на Ивчо,пребори го бързо вируса Heart Eyes
Велина Hug И аз често като съм по натоварена и започна да се тюхкам,се сещам за Вилма,за ЗБ,чиито мъж често пътуваше и се засрамвам EmbarassedПоклон пред справящите се с всички задължения мами,които нямат подкрепа отстрани  bouquet

# 230
  • sf
Аз съм навита и за друго място в центъра,вие решете HugВики дано се оправиш и да успееш да дойдеш,все пак ти настояваше най много  bouquet

hahaha  е то това е най-смешното, давах зор да е тая седмица,че уж да е сигурно, пък то аз се тръшнах  Joy не разчитам много, ама се надявам .

ох, днес нищо не ми се подхваща, нямам и работа,де. закарах децата и съм се проснала пред телевизора, а Д само ходи и подрежда некви шкафове, килера  ooooh! изправя ми косата  hahaha

# 231
  • Асеновград
Честита Баба Марта , момичета !Много здраве !
Честит рожден ден , Дани!
Вики , нищо и не подхващай , почивай активно днес и утре ще си добре.

# 232
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Да сте бели и червени, здрави и засмени!!!

И всики болнички да оздравяват вече, стиг аболести за тази зима!

Рибеното масло подсилващ ефект ли има?

За мястото - аз не държа хепи, естествено ми е по-удобно в центъра, отколкото другаде, Дивакът и Уго са ок също, давайте да избираме, да се преброим поне приблизително и ще се обадя да запазя маса - 19ч. удобно ли ви е?

# 233
Аз по рано от 21.00 няма да мога да дойда.

Софи Маринова ще ни представя на Евровизия ConfusedИмаше толкова по хубави песни,що за вот е това newsm78

# 234
  • Sofia
ЧБМ! Да сме живи и здрави всички! Болести да няма вече.

За мен центъра също е по-добра опция. Ама наистина нека е на място където можем да се виждаме и чуваме всички Simple Smile.

# 235
  • София
Ама наистина нека е на място където можем да се виждаме и чуваме всички Simple Smile.

yes

# 236
 Hug
Честита ви Баба Марта и на малки и големи Simple Smile
Изискванията за мястото на срещата са ясни, а сега да се определи и самото място  Laughing
И Угото и Дивака стават според мен
И понеже датата е утре, ще трябва да решим Wink

За финалиста на Евровизията - няма думи  Tired
Но поне сцената бяха направили добре този път  thumbsup
Осветлението беше добре, само на моменти се губеше, но се бяха постарали, но за озвучаването - пълна скръб  ooooh! /професионални изкривявания/

# 237
  • София,

Честит Празник на всички!
А аз днес като рожденичка успях да се тръшна и аз с нещо, и мен ме боли гърло и ми е отпаднало! Embarassed
Били Благодаря! Hug

# 238
  • София
Някой ползвал ли е хомеопатично лекарство Спонда? Братовчедка ми ми го препоръчва за кашлици при децата, тя го е ползвала и при ларингитни пристъпи с нейните деца, по 5 гранули под езика, можело и доста начесто да се дава.

# 239
  • sf
Дани, ако имаш , мажи с гранофурин . При нас действа чудно. Днес не ме боли гърло,имам само лека хрема. Ако не ме домързи, утре ще се довлеча на среща, ако измислите къде ще е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт