Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ДВ
Вико да се оправяш.
Дани ЧЕСТИТО!!!!Много здраве!ще ти мине като на кученце Wink
Чакам да се организирате. Heart Eyes
Айка давала съм казва се Спонгия-гъба е.Ама то се дава за 100 неща,аз не давам така Х.
Баба ми са я приели в болница та днес и до луковит тичахме,грип,ама сар човек какво да правим.
И не на последно място да сте ЗДРАВИ и ЗАСМЕНИ всички!!!ЧБМ

# 241
Хайде утре в 19.30 в Угото, което е зад Макдоналдс на Славейков. Ако сте съгласни да запазваме, че усещам как срещата пропада

# 242
Честита Баба Марта на всички!Много здраве и радост!
Дани и тук честито!   bouquet
Аз съм на линия утре,но ще дойда сигурно към 7.30-8ч.Айка пази ли се,ако може да запазиш в Уго,че там са им много вкусни нещата,но на кое Уго.Тва на малките 5те кючета май е с по-големи маси и по-голямо.И в Дивака става този на Гарибалди,зад Славейков е хубав,но и този на Витошка също е с големи маси,само гледай да е маса за пушачи.
Бубе сега видях поста-аз съм за!

# 243
И аз съм За Уго Grinning
Дани честит рожден ден и тук  bouquetИ оздравявай!
Аз също съм с гърлобол,ама се държа  LaughingВиктор се разсополиви,Ева и тя ooooh!Ще видим развитието след един,два дена Mr. Green
Ако не ме домързи, утре ще се довлеча на среща, ако измислите къде ще е  Joy
Crossing Arms  NaughtyНикакъв мързел Laughing
И на мен ми хареса сцената на Евровозия Peace

# 244
Дани, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!
Какво и е на Софи Маринова? Защото е фолк певица ли? На мен песента и ми хареса.

# 245
Обадих се да резервирам за Угото зад Славейков. Не искат да запазят за петък вечер имало много наплив. По-добре било да идем и да чакаме.

# 246
Ми ако няма там ще мръднем до Дивака той е наблизо.Ако може някой по-рано да иде и да пази ще е супер,аз ще трябва да изчакам Д. да се върне от работа и веднага тръгвам.

# 247
Аз в 6.40 трябва да съм при педиатърката и не знам кога точно ще стигна до Уго-то

# 248
  • София
Не ги знам тези къде са!!!!

# 249
  • sf
Иве, аз само подозирам къде са, за това предлагам да се срещнем на фонтана на Славейков и заедно да търсим. А и не знам дали все пак да не си чакаме в Уго,че да не се търсим из улиците после.
Аз съм доста по-добре, мисля да дойда  Joy
Иве, ти в колко часа ще си наоколо

# 250
Вики с какво се оправи така бързо?

# 251
  • София
Незнам може би 19,3
Добре а паркирането там????

# 252
  • София
Моята работа е наблизо, така че аз мога да отида по-навреме. Даже не ми се работи толкова докъсно в петък, ама ще изчакам, няма как  Laughing Кажете в колко часа да отида и ако някой още дойде за компания, ще е супер  Hug

# 253
Паркирането може да стане на стадиона или из преките там.

# 254
  • sf
Айка, ако искаш да се чакаме с теб на фонтана, 19ч добре ли е?
Аз ако мъжо не се забави нещо, ще мога в толкова.
Само ми прати на лични някакъв телефон, за всеки случай, да не ти вържа тенекия.

Значи снощи ми беше зле, болеше ме глава,гърло, от сутринта. Капах си в носа ксилометазолин, а гърлото си мазах с гранофурин 2-3 пъти и изпих 10тина вит. Ц-та. Днес гърло не ме боли , а имам съвсем лека хрема, като почти не ми тече носа. И пих чай от мащерка.

Аз ще съм без кола. Паркирането там е приключение.

Общи условия

Активация на акаунт