Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 662
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ок, Вики, 19 ч. на фонтана.

# 256
  • Sofia
ayka, пусни ми и на мен на лични телефона си. Ако мога да дойда и аз към 19 да ти звънна. Иве, твоя номер същия ли е?

# 257
  • София
да

# 258
  • Асеновград
Иве , как не ги знаеш , тези и аз ги знам , те са древни заведения , там са откак аз бях студентка в София  Mr. Green.
Вики , вирус , минава за един ден  Laughing , радвам се , че си добре.
Дани , оправяй се бързо !

# 259
  • София
Що`то не съм била студеНка,аз знам едни други заведения Wink бар луна

# 260
Честита Баба Марта, момичета! Да сте здрави  и весели!
Снощи си мечтаех кога Пепи ще спре да суче и да е залепен за мен, та да мога да се доредя до някоя срещичка  Flutter
Ками и той е хремав.  Tired Отпадна ни ваксината МПР и едно пътуване уикенда. Мариян удържа фронта, дано  Praynig

# 261
 Hug
Аз най-вероятно към 19.30 ще стигна в Угото
Дайте някой тел на лични, че да имам контакт  Embarassed
Сега с това затопляне пак ще плъзнат вируси един куп  Tired
  bouquet 

# 262
  • София
ДД
Работя си.
Ама сега ще ме карате да се чудя къде да паркирам покрай този шадраван.......а и ток минава там.
От сега заявявам повече в центъра няма да присъствам на срещи  Peace

# 263
  • sf
Покрай шадравана абсурд да паркираш  Joy
аз за туй без кола.

Цяла сутрин прекарахме в Баумакс, че планираме ремонт на банята. Попаднахме на много отзивчиви служители, направо не вярвах, обясняват ясно ,точно, повтарят. ама така не ми се започва тоя ремонт,че не истина

# 264
  • София
Аз знам защо искаш  градския транспорт,аз запознанства не търся. Joy
Ама защо ви е ремонт на банята,лятото сте на слънчевата тераса с топла вода я го отложете за есента Laughing

# 265
Днес е тържеството на Дели. Довечера съм на линния Peace

# 266
  • София
ДД
Работя си.
Ама сега ще ме карате да се чудя къде да паркирам покрай този шадраван.......а и ток минава там.
От сега заявявам повече в центъра няма да присъствам на срещи  Peace
Това последното надявам се не беше сериознпо, защото нали се сещаш на мен колко ми е близо и удобно в Бялото, еле пък на Ками! Ама нали ви обичаме, правим жертви  Hug

# 267
  • sf
 Joy направо си е повече от сериозна, ама сме ги разглезили  Mr. Green

отивам на логопед , после за гормит и ако Д се върне навреме, излизам в 18:20  Mr. Green

# 268
  • Sofia
Аз може би няма да дойда - не се чуствам добре - явно все пак и аз лепнах нещо от децата ...

# 269
  • София
Съвсем сериозна съм,но не става въпрос за мястото,на мен бялото ми е на същото разтояние като центъра,въпрос е че мразя да давам пари за паркинг.Лично на мен в мола който и да е,примерно при вас и при Марти ми беше по доре.Но ще се разберем на срещата,не съм много добре изразяваща се в писането,не исках да бъда остра,ама не съм по писането. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт