Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 669
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Честита Баба Марта, момичета! Живи , здрави, румени, засмени!
Вие сте си на среща. Да си изкарате хубаво.И една наздравица за провинцията да вдигнете  Wink
Аз съм в еуфория, мъж се връща на 07.03 вечерта. За по прекрасен осмомартенски подарък не съм и си мечтала. Blush

# 271
  • София
Eeee, arksi, жалко! Да оздравяваш бързо!

Буути, честито!!! Simple Smile

Гоце, Гоце, няма проблем, ние не се сърдим, ама ползвай трамваите, де, и без туй е по-екологично!  Laughing

# 272
Аз ще дойда към 20.30,надявам се да не сте се наприказвали и в 21.00 кой откъде е  Laughing HugДо скоро
Вилма ,много се радвам за вас Hug

# 273
  • sf
Срещата беше чудесна, заредих се страхотно. А и салатата ми беше много вкусна. Другия път пак там  Joy Joy
Сега имам среща с Хорейшио  Mr. Green

Ками, как се прибра,че те мислих  Rolling Eyes

# 274
  • София
ДУ
И аз съм много доволна,мота салата също беше мн.хубава.Хареса ми че се чувахме,ама дали ни чуваха и другите Joy другия път ще има къде да паркирам/намерих там  на едни приятели двора/ Wink
Много ми се мързелува днес,ама с деца.......

# 275
  • sf
Вико се кукна в 7 и ме сюрпризира с една хубава лаеща кашлица  ooooh!
сега се чудя с какво да го подхващам,че и носа му е пълен и е като вряща тенджера  Rolling Eyes

# 276
  • София
Почвай топли инхалации на тенджера със сода.

# 277
зверски ме боли гърлото от вчера, затова не дойдох...иначе си бях отменила другата среща

Вики, бързо да се оправя Вико. Има един сироп от био съставки - растителен естествено, от живовляк и още нещо. Подходящ бил за суха и за влажна кашлица, по-скъп е от другите, към 12 лв, но пък се взима по-малко количество, освен това чувам добри отзиви за него. На същата фирма има таблетки за гърло, взимала съм за Никола, много са ефикасни. Сиропът се казва гринтус

Аз съм добре, много бързо свикнах, в понеделник ми беше малко тъжно за Валери, само като си помислех, че ще го видя чак вечерта. Във вторник обаче се чувствах така сякаш отдавна работя на цял ден. Много съм натоварена и за да успявам да свърша повече работа, работя много концентрирано (оставането след работа въобще не ми е вариант, но пък 7.30 съм на линия), не ползвам обедна почивка, не си вдигам главата, все едно уча за държавни  Laughing обаче се чувствам много добре, какво прави дългото майчинство с хората, обръща представите им

Кажете ми знаете ли кога е класирането за ясла 2010 набор. Върти ми се май месец, но сега влязох в системата и видях и в градината, и в яслата, в които кандидатствам, обявени места за следващо класиране. А следващото е на осми март...това ли се разбира под следващо, оплетох се...ако можете, ми отговорете, ако не , ми стискайте палци Grinning

Бути, радвам се за теб Hug

# 278
  • sf
Позабравила съм как точна беше ,но щом пише дата за следващо класиране си следи редовно. Ако правилно си спомням, щом излезе класиране, избраните имат 1 седмица да се свържат с директорите на ДГ за записване, ако не, отпадат и на следващото класиране ,някой друг е печеливш.

# 279
  • София
И на мен ми хареса срещата, щом и за паркиране се е намерило място, всичко е наред. До късно ли стояхте?

А като се прибрах, мъжкото парти продължаваше, както и детското, на Кая две приятелки са били вкъщи (едната още беше), татковците им, други приятели на мъжа ми, мъжете са готвили, сега не знам от кухнята ли да започвам или от детската  Laughing, в коридора имаше толкова играчки на земята, че не можеше да се стигне до тоалетната.

# 280
  • Бургас
Важното е че всички са купонясвали и навярно са доволни.  Joy
Довечера аз съм на женско парти за осми март  Flutter

# 281
 wavey
Споко Вики Laughing,завърнах се благополучно в познати земи Simple Smile
Вики беше ревал 1 час,ама баща му не се оплаква  Mr. GreenСега ще подремна малко с него,а Ева учи цветовете на английски от сайта на бейби тв Grinning.Довечера ще хапнем рибка в една заведение ,та няма и да готвя.....абе рахат Mr. Green
На мен гърлобола ми мина точно за два дена,нищо не пих,просто забравих Rolling Eyes
Бубе ,как с децата?
Срещата беше супер,но Бубето е права.Трябва да се съберем на домашно парти ,за да се чуваме всички и да се наприказваме едно хубаво HugРадвам се ,че се видяхме

И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ   bouquet

# 282
  • София
Вики как е Вико?
Аркси как си?
Водих ги в клубчето разиграват четени приказки в събота,обядваха и поспаха,но мен не ме оставиха да си почина,единия заспа късно другия се събуди Twisted Evil

# 283
  • sf
Само с хрема е, гъста. Сутринта се изкашля гадно 3-4 пъти и това беше.
Заради вятъра не сми излизали, само се дърлят тука, почват на нещо да играят и след 10 мин са се скарали  Rolling Eyes направо ми надуха главата.

# 284
  • Sofia
Иве, добре съм вече. Явно умората и нервите са си казали думата. Днес вече съм ОК - като се наспах като хората ...
Утре Сашо ще го водя на интерактивен театър Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт