Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 677
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • USA
И ние вече сме по-добре.

Марти, браво. Аз на това му казвам "меден месец", дано да продължи по-дълго при теб.

Аркси, ходите ли в библиотеката на четене на книжки? От теб и аз го харесах на ФБ, за да черпя идеи за книжки.

# 286
  • Sofia
Winx, аз научих сравнително скоро. Днес не можахме да се доредим. Следващата седмица обаче мисля да заведа Сашо. Една приятелка каза, че на тяхното детенце му е харесало - ходили са 1 път.

Марти, страхотно е, че бързо си влязла в темпото на пълния работен ден!

Айка, успя ли да разчистиш?

Ние днес ходихме до ИКЕА - ами май ще сменяме обзавеждането Grinning. Харесах маса и столове за кухнята - сега трябва да навия мъжо да правим ремонт. Трябва и детската да решим дали да я преместим в нашата спалня, а ние да се пренесем. От това зависи какви мебели ще купим. Хареса ми двуетажното метално легло - мисля Бубето бяха купили такова. Идеите ми допадат - има интересни неща за малки пространства, но се чудя - дали на вещоманите българите им допада идеята за минимално количества мебели и натурии.  Thinking

# 287
Добър вечер!
Добре са децата, почти не кашлят.
Цял ден не спрях да готвя. Вили накрая ме обвини, че скътавам като готвя Mr. Green Защото през това време децата тормозят него.Днес не ги дадох на бабите, заради покашлянето. Утре обаче поне едното ще се порадва на компанията на баба  Laughing
Аркси, мн. съжалявам, че не успяхме да се видим. И аз като ходя в ИКЕА и започвам да мечтая за ремонт  Laughing

# 288
  • София
ДУ
Акрси какво представлява този театър?
При нас четата първо приказката и после правят театъра децата.
По въпроса с изстриването на темите:може да направим анкета и ако всички са съгласни ще пищем до шефовете Laughing

# 289
  • sf
ДД
Вчера нищо не свършихме, само се помотвахме. Само аз дето се въртях из кухнята, готвих, правех сладкиш, солен кекс ,всичко се изяде и днес наново  ooooh! даже децата закусват оризонки,че нямаме хляб  Joy чудя се днес какво да готвя  Rolling Eyes

на мен ми е все тая за темите, не знам дали и биха ги изтрили,но каквото съм писала, не съм крила.

# 290
  • Sofia
Писах - и не ми публикува писаното ?!?
Та на ново:
Иве, не знам точно какво е - днес ще разбера. По думи на приятели - публиката се включва в представлението с "роля".

За триенето - не знам точно за какво става дума. Ако е да се изтрие всичко писано по отчетните ни теми - нямам нищо против. Обаче трябва да се види какво пише в условията за ползване.

# 291
  • София
Вико аз спретнах една мусака,в огромна тава,направих и шкембе чорба,че цяла седмица ям по кръчмите на обед и все е  Sick Sick
Явно е нещо подобно и нашия театър...

# 292
е като ми изтриете темите, как ще се връщам след години да си чета какво сме писали и да ми става мило  Laughing абсолютно сериозна съм - няколко пъти съм чела какво съм писала преди години за Никола, хубаво е

чудно време, дано по-дълго се задържи. Ние си направихме хубава разходка, Валери заспа по пътя за вкъщи, а Никола малко след това. Не ви казах, но официално забраних всякакви детски от типа на бен тен, гормити, бакугани и т.н. Видях, че му се отразяват сериозно и не ми харесва това. Стигнахме до там да ми казва "Пусни ми бен тен, а аз обещавам, че няма да съм агресивен"... Той не става агресивен в смисъл, че ходи да се бие, а по по-различен начин - имитира каквото е видял и блъска, скача, хвърля, все някакви битки води. Ама не в рамките на нормалното за 4годишно, а наистина с агресия, чак изражението на лицето си изкривява. Имаше съпротива в началото, но после свикна. Сега гледа Том и Джери, бейби тв ( Grinning), мързел град. Видя рекламата на Троя довечера и от два дни се подмазва, за да му позволя да го гледа. Разбрахме се да го гледа, но където има неподходящи сцени да си затваря очите. Той го предложи това, ние се съгласихме

И аз вчера и днес се разготвих сериозно, даже ми остава питка и кекс още да правя. Обаче аз не готвя през седмицата вече, та това ще им е

# 293
Аз съм ви казвала, че си бях извадила най-интересното от постовете си и се получи като дневник за бременността и раждането на Дели

# 294
  • София
Идеята на Бубето много ми харесва, дано ми остане време някога да го направя и аз.

Аз изчистих кухнята вчера, днес още един път, че снощи имахме гости, до детската не стигнах Sad

Сега ще се захващам да гладя на Кая дрехите за седмицата и някои мои неща, че утре заминавам в командировка. Кая току-що заспа на Сънчо, нито е къпана, нито вечеряла  Confused

По Нова започна love.net.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 20:11 от ayka

# 295
Да, много ми харесва Лов нет. Бях го гледала на кино, но сега накарах и Вили да го изгледа. Допада му.

# 296
  • sf
ДУ
закарах децата, Д спи, толкова е тихо и спокойно  Joy

И аз се канех да гледам love.net., ама исках на спокойствие и се отказах, по това време се борим за лягане,къпане и т.н.
Опитвам се да свикна Вико да си заспива сам , ама той не ще, мрънка и все повтаря " ама аз искам да се гушкаме, толкова те обичам, а ти не искаш" , и все в тоя ред  ooooh!

# 297
еххх хич ви няма напоследък  Grinning
Ние днес се разхождахме навън 4 часа с Вико и се родих просто.Това заточение вкъщи вече ми идваше много  Mr. Green
В групата на Ева има скарлатина  Whistling Дано ние се размине  Praynig
Качих малко снимки:
http://juli2007.snimka.bg/family/viktor-na-kaka-eva.553096.26545744
Днес с мъжа ми имаме годишнина и ви черпя по повода  Hug

# 298
  • София,
Ками Честита Годишнина!  bouquet Да сте много щастливи още дълги дълги години!
И ние днес почти цял ден обикаляме навън с Вероника, да се стопля наистина че и на мен ми писна в къщи все! Peace

# 299
  • USA
Ками, благодаря за снимките! Много сте хубави.  Hug Децата много са пораснали, особено Евичка. Усмихна ме.
Ние имахме страхотен уикенд. Сега изобщо не ми се работи, гледам само да избутам до другата седмица. Поне вече можем да ядем Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт