Юлчета 2007 в очакване на пролетта!

• 57 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Уинксче, много неприятна травма, пази се сега! За тази дискотека не съм чувала, добре звучи.

Бубе, да ти е жив и здрав баща ти!

Някой слагал ли е на децата ваксина за менингит А+С? Помня, че само тя ми беше останата от тези, които исках да сложа, но бях чела, че е добре да се сложи след 3-4 годишна възраст. Трябва пак да се поинтересувам, че тази материя много бързо се променя. Laughing

# 466
  • Бургас
Уинкс, да се оправяш бързо.  Hug Дано наистина шефът ти е разбран. А какво стана с твоето повишение, случи ли се, нещо съм изтървала  newsm78

Гоца, не знам каква е разликата, то това са океански риби. Някой рибар ми беше казвал, че е много трудно непознавач да я долови, понеже това били големи семейства риби и различни риби се представяли с едно и също име в магазина или обратно - според търсенето  Wink

# 467
  • София
ДУ
Ще те водим Уинкс на народно диско.Наистина са много калени Американчетата,на нашите роднини хем са на север все с боси крака #Crazy аз немога да преодолея психическата бариера Embarassed
Айка не съм против ваксините,само да се доказани и да не са на веднъж много.Проучи по обстойно.
Сутринта щипнах на Ради вратлето с ципа на якето,ужасно е още си спомням мен като са ме прищипвали. Sad
Снощи на вън големи драми,правят си 6 деца състезания с колела,но 2 от децата са по големи и карат по бързо и винаги са първи,моите реват.Накрая децата ги успокояват че и те ще пораснат и ще побеждават обаче Р и Н нали са гаменчета ги обидили на глупаци Embarassed Embarassedзатова днес са наказани и няма да излизат след градината
Шуше ама бяла риба и в яз.Жребчево имало???? #Crazy

# 468
  • Асеновград
Има и сладководна бяла риба , ама тя е различна , личи и , че е сладководна , трябва да питам мъжа ми , той ги разбира сладководните , сетих се - амур.

# 469
  • София
Никой не пише,къде избягахте?
Яна се разработи,скоро ще има вериги книжарници.
Вико ами ти,шиеш ли,надявам се не си се разработила? Mr. Green

# 470
Кой по работа, кой по разходки Wink
Времето е прекрасно  fiuuuuuu
ако колежката спре да включва радиаторите на 30 градуса  ooooh!и в офиса ще е чудесно
Довечера отиваме за колело. Подготвям се психически за драми като при Гоца  Tired
billie wavey и ти ни липсваше
  bouquet

# 471
Времето е супер! Много съм доволна. Честита пролет  Grinning
Онзи ден научих Мариян да кара колело без помощни. Много съм доволна, че стана бързо - само 2-3 обиколки потичах с него. Сега драмата е тръгване сам, че е малко нисичък, но ще се научи  Grinning
 Уинксче, да се оправяш бързо.  Hug
Иве, това мазното по балкона ти предполагам е от пушеците на изгорели дърва и въглища - отоплителния сезон...
Айка, аз съм слагала на Мариян някаква менингитна, ама не помня каква Blush Но пък той беше малък - година и нещо...

# 472
Здравейте.
Чета ви ,но нещо не ми се пише.Днес ходих на лекар ,че от няколко дни кръвното ми е много високо и направо се чувствам ужасно,но моят личен вместо да ме прати на специалист реши да ме лекува той.Да видим какво ще стане.
Winx да се оправя бързо кракът ти . Hug

# 473
  • София
Уф, Кирова, ти не че не си го знаеш, ама не се съгласявай така! Аз много се ядосвам на това, че личните лекари се въздържат да препращат към специалисти, те няма как да разбират от всичко в крайна сметка! Търси си правата, важно е! И дано не е нищо сериозно и се оправиш бързо!!!  Hug

Педиатърът каа, че няма нищо ново на фронта на менингитните ваксини, ще гледам да се организирам да сложим скоро Менинго А+С.

# 474
  • USA
Хриси, и аз да кажа, не оставяй така нещата. Всичко свързано със сърцето е много сериозно. Настоявай за направление и отиди на специалист. Трябва да се разбере причината. Предписаха ли ти нещо? Опитай се да не се стресираш в работата и си търси нова. Не е на добре това високо кръвно.

Янчето наистина се загуби покрай книжарниците. Трябва да си вземе смарт фон и да разцъква от него. Simple Smile

Ели, моето повишение стана историческо. Simple Smile Истината е, че аз повече си харесвам сегашната работа, само искам да ми плащат повече. Новият ми шеф мисли, че за мен ще е стъпка надолу ако си сменя позицията и иска да реструктурира отдела. Засега ще изчакам да видя как ще се променят работите.

# 475
Ние тези два дни от сутрин до вечер сме в парка. Там нося храна за мен и за Юли.
Дели кара новото си колело, което е 20 цола, без помощни и няма да ви казвам откъде се пуска. Днес е карал наравно с едни 12 годишни момчета по супер стръмнини. Те му се радват. Много е екстремен милия. От Владая онзи ден се прибра пребит като куче. Със старото малкото колело се пуснал от доста високо. Сега целият е в рани, но страх отново няма.
Той също е започнал да обижда. Като му се скарам все едно съжалява, обещава да не го прави повече, но после пак. Нас също ни обижда, когато ни се ядоса.

# 476
  • София
Много му се радвам аз на Дели, че е такъв, сигурно защото не съм му майка Simple Smile

ходих на козметк, купих си обувки и сега ми е хубаво Simple Smile не знам защо почти не се намират вече обувки, на които като ги погледнеш в профил токът им да не отива навътре, ама ще го преживея някак.

# 477
  • Асеновград
Аз се чудя защо няма нормални обувки на ток - до 8 см да речем , а не 12 , не мога да си намеря нормални свесни обувки на ток , все са едни такива като за фолк диви , с тънък и безкрайно дълъг ток.
Този Дели , какви неща прави , а Тедо едва миналия ден се научи да кара тротинетката си , преди това го беше страх.За колело да не говорим , страх го е да се качи.

# 478
Добър вечер!
Ох направих на Никола спагетите болонезе,имам чувството че насън да ме бутнеш и ще ги направя на един дъх.Как не му омръзнаха толкова години,само редувам една вечер кюфтета после спагети и парче пица след градина.От време на време сменя с макарони,да беше се родил в Италия а то с баща му дори не сме били в Италия.Но покрай Никола взех много да се навивам за там,ходи ми се и навивам Д. Дано някой ден стигнем до там.
Засега напреден план ми е нуждата от нов телефон,моят тотално се е скапал,искам нет.С един лаптоп останахме,моят настолен комп се скапа и е борба в къщи вечер като се приберем.Ама Д, още го държи влага от апарата дето ми купи и не се навива да ми вземе нов телефон.Пък аз какво като работя никакви пари немога да отделя,все съм на 0.
Тази седмица всички са болни и аз,по цял ден смъркам и съм се облякла а навън жега.Но съм на пост в магазините,че няма кой.Нямам желание за работа колко повече работя толков аповече ми се убива желанието.Много книги чета и стигнах до извода,че не съм амбициозна,че нямам цел и че незнам какво искам май.Последно прочетох  22 модела на успеха и останах впечатлена от личните истории на до болка познати ни личности.Свеки може да е на близо 80 обаче е шеф и по лошо от мрънкащ шеф няма.Въобще един шеф не трябва да мрънка.

# 479
  • sf
Здравейте, много работа,не мога да вдигна глава.
айка,не успях да стигна до базара, но тия дни ще гледам да успея.

и Вико кара от миналата година без помощни и скоро ще му вземем идна 20ка,че това му е малко и толкова раздрънкано. ама задължително с каска и наколенки,че той няма много акъл.
Роки пък я тресат едни любовни трепети, умирам от смях.

Общи условия

Активация на акаунт