Най-нетърпеливото ни бебче на годинка става вече! -Тема 15

• 40 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

Ели е много сладка с това бретонче. Верно е малко късичко, но то не значи, че трябва така надолу да и го правите, може настрани да се завихря и така няма да си личи толкова явно новата прическа, пробвайте  Wink
И ми прилича на Габи, когато го подстригахме за първи път, на година и осем месеца! И толкова ревах, чеее... Confused Просто изведнъж бебето ми стана детенце, а аз не можах да преживея тази бърза промяна...  Rolling Eyes

Павчето, всеки път като го видя и си казвам "Добре, че не е Петко това хубаво детенце!  Embarassed "
Голям сладур така, след баня, показващ се от хавлийката си  Heart Eyes

Момичета, ние снощи също не спахме..Както уж не беше много зле Ралф и изведнъж снощи имаше зверска хрема. пръсках стеримар и се опитвах да изсмуча секретите с помпичката, но нищо не стана! Та и той като Нико (честита му месечинка!) спа прав за да може да диша, ужасссссс  #Cussing out

Има ли някакъв трик, който да работи, за да стане работата с обикновената помпичка? Имам такава, гумена, като фунийка, но накрайника и е дебел и не може да проникне по-навътре и да засмуче секретите, според мен  Tired
Егати гнусната тема, ама..трябва ми съвет  Praynig

Варненки, вие сега намерихте да 'одите на кръчма, когато ме няма  Crossing Arms

Марте, тук разстоянията са наистина огромни, няма директно метро, трябва да се сменя за нашата дестинация, освен това до самото метро също се стига с автобус + проблема с ремонта и извозването с шатъли и работата стана....Да не говорим колко е скъпо. С кола ми е 10 пъти по-евтино!
За автобус дадохме по 1.70 на човек, отделно за метрото по 3$ на човек в ЕДНАТА посока. Тук в DC таксуват на растояние, докато в NY може да пътуваш докъдето искаш и да сменяш колкото искаш метра (в една посока, де) за една тарифа от 2.20$ (май беше последно)

Бързо оздравяване у вас и на всички други болни  Praynig

# 706
Буба с това не става ли? Аз лично съм много доволна.....http://www.gracobaby.com/Products/Pages/ProductDetails.aspx?ProductId=1750335
С гуменото и аз не мога да се справя, чудесна чесалка за зъби е обаче.

# 707
Аз вадя сополи с Baby-vac - включва се към прахосмукачката и вади в пъти повече от всички други помпи, които съм пробвала.
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960

Mоите момчета и двете са хремави. Не обичам някой да е болен, направо полудявам..

Мисля утре-вдруги ден, като ми остане малко повече време да изброя датите и да видим със срещата какво правим.

# 708
Бубе, и аз имам като на Оливър. Не е лоша, но не вади всичко. Определено е по-добра от обикновените.

# 709
Привет!!!
Честита месечинка на Нико!!! baloni baloni baloni Да расте здравичък и весел!!!

Ох, не ми остава никакво време - изцяло съм погълната от този изпит  Sad Иска ми се да имам още няколко дни, но "умните ми колеги" отново не ме послушаха и го Хакнаха 5 дни след предния  #2gunfire Щели "да учат преди това" ooooh! - да бе да! Naughty Тия да ги разправят на старата ми шапка  Crossing Arms - а сега реват  Tired
Мариската и тя явно усеща напрежението ми и се криви тези дни... таааа купона е пълен  Mr. Green

Да отивам и аз да поспя малко, че няма време  Whistling Лека, момичета!!!  Hug Hug Hug

# 710

Момичета, мерси за съветите за помпичката за секрети. На мен да ви кажа са ми адски гнусни тези пособия  Sick Особено тази дето Женката казва- с прахосмукачката, някак много турбо ми се струва и си представям как хвърчат сополи навсякъде, пълен потрес  ooooh!
А най-голям потрес са ми онези дето майката (забележете, щото никой друг нема се жертва  Mr. Green ) ги изсмуква..Е, няма такава гнус  #Shocked

Аз се чудя какво са/сме правили всички когато ги нямаше тези екстри  Wink Аз с Габ, например, хем не е било чак толкова отдавна, обаче никога не съм ползвала такова нещо и не ми е било и нужно  Thinking
Сега си купих от немай къде тази обикновената, та се опитвам да я ползвам от време на време като се наложи. Да видим дали ще се престраша да си купя и тази другата, дето споделихте  newsm78

Мариети, стискам палци за изпита  Hug

Ние съвсем запролетихме, даже си стана лято, 25-26 градуса и висим цял ден в парка до езерото да се разхлаждаме. Пускам Ралфчето я на тревата, я на земята по пътеките да си играе (ама много внимавам, че чопли тревата и я яде  Laughing ) и само релаксирам...Ех, как го обичам това безгрижно времеее  Heart Eyes

# 711
Бубе,аз също с първото си дете никога не съм ползвала аспиратор за нос и все съм се чудела,защо ги купуват хората тези пособия.Този път,обаче,установих,че е изключително ценна джаджа.
Моят е най-обикновен,отначало не се справях,но после му хванах цаката.А пък и като изсмукваш секретите,те си стоят в контейнерчето,нямата досег с устата ooooh!
А пък и защо само майката да се жертва,ами тате?!

Днес ще ходя да подавам заявление за първи клас за Ева.Много исках да учи езици,ама хич не са и силната страна,от три години се опитвам нещо да я науча-нццц.
Та,с оглед на това,което може и обича-ще я записвам в паралелка с изобразително изкуство.
Изпитът ще е на 8 юни,дано се справи Praynig

# 712
  • Сливен
Simple Smile Добро утро МАЙчета Wink
Днес съм доволна... Изглежда времето е решило да се стопли вече и ще има много разходки с малчовците Simple Smile Ех от кога го очаквам това слънчево време Wink
Моето Ели вчера не ме остави на мира... За пръв път ми се случва да мрънка и плаче след всяко мое излизане от стаята... Играе си в кошарата и щом усети, че съм се запътила към вратата и тя на крак и почва да мрънка... Растат и захитряват Simple Smile

Джиджи  Hug И Дани е готин с новата си визия Simple Smile

*milly* спомням си, че братовчедка ми се оплакваше преди, че малката се буди и не иска да заспи... Примерно се будела към 3часа и играели, пеели до 5часа, а на другия ден тя пак бодра, а майка и едва гледа... Наистина е възможно да са зъбки, даже няколко наведнъж и затова да е неспокоен... При нас излизат много леко за сега... Simple Smile

Тони и на теб ти се насъбра през последните дни Hug Дано бързо оздравява малкия сладурко  Praynig Hug

dessince страхотен е Павел Simple Smile

ГериСян леко пътуване и хубаво да си починеш при мама Wink Дано и на Еди да му хареса, за теб знам, че ще ти е ОК, защото при мама винаги е добре Wink

Марте бързо да оздравявате и вие  Hug Hug Hug

Бубе, наистина се променят след първата фризура, но е нормално, нали растат... Иначе аз непрекъснато и го слагам настрани, но той се връщаше понякога и тогава забелязах, че някои косъмчета влизат в очичките... Не го клъцнахме много, но пак се оказа къс... Надявам се скоро да израстне, а като се затопли може да я заведа малко да я оформят Simple Smile
Бързо оздравяване на Рафчето  Hug
А относно аспиратора с който майката изсмуква - еми не е толкова гнусливо, защото той вътре е с преграда и няма как да попадне в устата на мама Wink Но е много удобна и определено аз лично съм изключително доволна Wink

jenny_b дано се оправят и твоите сладурковци скоро  Hug

marietta_g успех на изпита  Peace Очакваме още една 6-ца Wink

Честита 11-та месечинка на Андрей на мама margo8211! Да е много здрав и нека само хубави неща да му се случват занапред!!!  Hug

Хубав ден на всички Simple Smile

П.П. Искам да попитам мамите, които са дали вече риба как точно я въведохте? Купих на Ели 2 пюрета - Сьомга с моркови и картофи на HIPP и Сьомга със зеленчуци на Гербер... Чудех се дали да дам няколко лъжички от пюрето или може цялото наведнъж и само 1 ден или 2-3?  newsm78

# 713
Жужи,аз въведох рибата точно с това пюре със сьомга на Хип,което си споменала.Първия ден дадох три лъжички,сложих остатъка в хладилника,на другия ден претоплих и дадох цялата останала част.

# 714
  • Сливен
desi_shisha много ти благодаря Simple Smile

# 715
Жужи аз лично бих дала цялото, защото съдържанието на месо в тези пюрета дето са и със зеленчуци и без това е малко. Имаш два различни съвета вече, сега е ред ти да почувстваш кое е правилното за теб Wink Hug

# 716
Добро утро,  Hug

Марте, ще се постарая да съм все така редовна тук, както и до сега  Hug А и не бих пропуснала подготовката и описанията на рожденните дни, които предстоят!  Mr. Green Heart Eyes

Бубкаа, не се притеснявай, лятото се гласим да ходим пак насам-натам по женски  Mr. Green, те и дечурлигата ще са по големи и ще е по удобно  Mr. Green Peace Пък и момичетата мислят следващия път да е на караоке, щото се видя, че има певачки от назе  Mr. Green hahaha

Жужи, при въвеждането на риба, аз дадох първите два пъти по няколко лъжички, т.е. около половин бурканче, само че аз въведох с тези на плазмон, които са 80гр, значи към дала 45гр. От третия път натам давам цяло бурканче.. А понеже продължавам с тези на плазмон, просто добавям и друго като гарнитурка ,за да докарам 200гр.

# 717
Гери, аз заключението за себе си го направих именно благодарение на твоя и на Мушето опит Hug. Ама как съм ви слушала и чела внимателно Wink. Направих връзка между теоретичните 30гр месо на ден, месните заготовки на пюрета, които не са чисто месо, но пък и от тях даваме повечко и количеството на месото в пюретата дето са готови направо за ядене с месо и зеленчуци. Оф опетлах се в обяснението си сама, ама както и да е, направила съм си логично обяснение за себе си. Идеята ми беше, че обичам да слушам как действат другите майки и накарая да вземам разумното според мен решение.

# 718
Благодаря ви за мненията. Това е всяка нощ на всяко събуждане вече месеци наред, то нямаш друг избор освен да го оставиш да играе 2 часа, иначе плаче. Много хубаво пишат по книгите - какво да не правим нощно време, ама то звучи абсурдно, не пейте, не му давайте да се върти...как да стане, като го  затисна започва да пищи.. Иначе си яде през нощта откакто се е родил, ама поне заспиваше бързо преди. Търси си и бибата по няколко пъти, но и това се преживява. Това със зъбите дето можело да продължи до 2-та година, не знам дали ще мога да издържа. Ще пробвам хомеопатични... Извинявам се за отклонението, но ми е доста криво Sad
За рибата, аз съм давала на два пъти бурканчето, но наистина съдържанието на риба е малко и смятам, че може и наведнъж. Сьомгата се хареса, риба треска не. Бях взела на Семпер. Не е баламо детето. Laughing
Тони Hug
Марте, понякога като те чета и се чудя как издържаш тези предизвикателства, но Скорпионите са много силни личности.  bouquet Дано да имам сили някой ден за второ. Simple Smile
Гери, хубаво да се оттърсиш от всичко като заминеш. Има нужда човек така от време на време, лятото и аз бях избягала вкъщи за около месец и добре ми се отрази, нищо, че там никой с нищо не може да ми помага. Просто атмосферата е друга!

# 719
Ей, сто години стана не съм писала, айде да се запиша и аз  Flutter

Както сте разбрали, напоследък варенската тайфа е супер организирана - ЕВАЛА ДРУЖКИ  Hug сбирки с деца....... и без деца....... ех, живот. Само да споделя, че на мен вечерното (кръчмарско) излизане не ми стигна!!! Та трябва пак... За детските сбирки - супер съм доволна, децата също Simple Smile Даже и ги глезим с десертчета  chef

Назад не ми се връща много, ще пиша по последните темички
Жужи, писали са ти вече за рибите - самода допълня че в месните/рибни пюренца едва 8% е месното/рибното съдържание на 190гр, смятай колко е малко Simple Smile И Максито се потресе от рибата треска на Семпер (то няма по-гадно нещо от пюретата)  а той принципно нищичко не връща милия Simple Smile

Марте, миля моя скорпионке (даже астрална близначке) специално искам да ти БЛАГОДАРЯ за страхотния колаж, за времето, което отделяш, въпреки ревящото Маги и другите болни коло теб  Hug Hug Hug Hug

Бубе, нЕмам опит аз от преди, ама тая джаджа (сополарника дето му викаме) си е голяма благинка. И на мен ми се струваше супер гнусничко преди само като четях, ама като го видиш дребното с едни течащи сополи....... ужас. Та на бързо го купих аз. Е, никак не е толкоз гнусно, то си има преградка. Хората не са го направили- ние да им ядем сополите  hahaha....... И , айде не остана, да видим лятото какви ще ги мислим за излизанията........еееееех, живот здравей!!!

Гери, ще ни липсваш  Heart Eyes Hug

Мариети, успех на изпита  Praynig

Десинце,
Павката по хавлийка е страхотен!

друго...... не помня. хайде лека ви нощ!

Общи условия

Активация на акаунт