Най-нетърпеливото ни бебче на годинка става вече! -Тема 15

• 40 772
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Да се намърдам и аз,че вече непомня дали съм се записала в новата тема.
Мариела за пореден път заспа на стола за хранене докато яде,ще умра от смях.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА НЕЛИ,МАЛКАТА РАЯ,МЪЖЪТ НА ШЕНИ !!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЪЖЪТ НА НЕЛИ!!!Тва тирамису вкусно изглежда,тряя най после и аз да набавя продукти и да направя.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВЕНЦУЛИН,АЛЕКС,Елина,Стефания !!!

Калоянчо какъв перчем вади,супер е:)

Гери ,Мариела от много време ми е сомнамбулче-пълзи на сън,сяда,изправя се....и си спи....
Вчера следобяд ни взе здравето....заспива седнала в някой от нас,след 15 мин се буди с писък,и така 3 пъти.Накрая заспа по корем,наколене надупена за час и половина.Тва зъби ли са,кво е?

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 14:28 от danaq_lv

# 91
  • Сливен
Днес нашето става на

Да ни е здравичка, все така послушна и лъчезарна! Много те обичаме слънчице!!!

Почерпете се с тортата, която мама направи за малката сладурана Simple Smile

# 92
Жужи, честита месечинка на Елина! Да е все така прекрасна! Hug Тортата ти е направо един път. Peace

# 93
  • Сливен
Честита 10-та месечинка на

и

Честита 9-та месечинка на астралните ни близначета

и

Да са здравички, много послушни и все така чаровни!!!

# 94
Да, забравих да честитя и останалите месечинковци!
честито на Ния, Елина, Дани, Алекс и Ясена!
Жужи, тортата е трепач!
Нелили, честито и на теб и тм. Страхотно тирамису!

# 95
  • Сливен
Нелли, честит ти рожденник Simple Smile Да е здрав, много да ви обича и да се грижи за вас всеотдайно Simple Smile   bouquet

Гале страхотна е Мариелка Wink  Hug

# 96
  • София
 Аууу, какви красиви шарени постове- аз вече съм извън всякакви класацици....
А сега- здравейте и от нас! Laughing
Страхотно е, когато има толкова много поводи за честитене! Hug
 Честито на 10 месечните и най-вече на неустоимият Венцулини! smile3525  bigdance2
А Лусинда каква почерпка е спретнала- 1 час не мога да откъсна очи от екрана hahaha
Честито на 9 месечните ни сладурковци-да са ни живички и здравички! Tada  love001
 Нелили- честито на ТМ-да ти е жив и здрав, че ти е направил такива хубави деца, да те гледа в очите и много да те обича! smile3525 smile3521
Жужи: Страхотна Ели пред страхотна торта! Браво! smile3501
Нелили И на теб ще ти идвам на гости да си хапна от тирамисуто, че аз май няма да се наканя сама да си го направя Mr. Green
Гале:Мариела е страхотна гледка- мамина сладка, моята Магелана никога не би заспала така да и се порадвам! bowuu
Алекс:-Мила моя, разбирам те много добре, но един от недостатъците да имаш много деца е невъзможността да ги обгрижваш еднакво (дори и да са близнаци!) Моите например са много различни като външност, темперамент и нужди! Ежедневно съм обвинявана от всички, че ги пренебрегвам, но аз съм го превъзмогнала това чувство на вина! Peace
 Опитвам се да бъда справедлива и да имат всички по равно от всичко, но е невъзможно... Sad Опитвам се да компенсирам липсата на бащата на Вики, липсата на поне 2 морета при Кики, липсата на време за Маги (когато се занимавам с големите зверчета), липсата на ММ, когато е на път, липсата на време за мен самата и т.н. и т.н.- загубена е тази кауза! Tired
Вместо това- гледам кой в момента се нуждае повече от подкрепа  и грижа и на него я давам (Понякога и на себе си- нали все пак трябва да съм здрава психически, за да ги отгледам bowuu)
Та краткият ми съвет е: Ириндичка още  е малка и нищо не разбира- не лишавай другите си рожби от прекрасна зимна почивка! Просто я остави на някоя баба с позитивни мисли, че тя ще се справи и всичко ще е наред! Peace Отиди за няколко дни и си почини и ти, а като се върнеш- ще си заредена с нови сили и енергия да се справяш с предизвикателствата на голямото семейство! Hug
За сомнамбулизма: Напълно е възможен! Криско ги правеше такива неща, но малко по-голям! Беше на година и 3 месеца, когато една нощ се изправи, каза нещо неразбираемо, после прескочи решетките на кревата, хвана ми пантофа и тържествено се изпика в него! ooooh! hahaha Без изобщо да се събуди просто се прибра обратно в кревата и продължи да спи! От тогава често правеше неща на сън и до ден днешен говори на сън, но вече не става от кревата! Peace
И накрая: Искам да изкажа специална благодарност на тези, които ни подкрепиха в конкурса-т.е. ВСИЧКИ- трогната съм, че толкова ме обичате момичета-и аз ви обичам! Hug

П.с. Сима Миличка, знаех, че забравям някой- стискам палци за бързо оправяне на сладкото ти момиченце Praynig, ужасни са тези моменти-дано вече сте по-добре! Hug

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 18:19 от jenajena

# 97

Криско ги правеше такива неща, но малко по-голям! Беше на година и 3 месеца, когато една нощ се изправи, каза нещо неразбираемо, после прескочи решетките на кревата, хвана ми пантофа и тържествено се изпика в него! ooooh! hahaha Без изобщо да се събуди просто се прибра обратно в кревата и продължи да спи!:peace:

Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy
И аз все още говоря на сън,като по мАлка съм искала да ходя до тоалетна в гардероба .
Дали е наследствено   newsm78

# 98
Честита 10-та месечинка на

и

Честита 9-та месечинка на
,

,

,

Честит Рожден Ден на половинката ти, Нелли!
Нека бъде винаги до теб и заедно сбъднете най-съкровените си желания!

cheers cheers cheers
bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 99
  • До морето :)
Джуфче, искам и аз пък Crossing Arms Другият път да се обадиш Praynig Страхотни сте с Дани Heart Eyes
А Елена Буболечкова ми скри шапката. Браво на мама...Сега, на фона на нейните умения, моето дете ми изглежда глупаво  Twisted Evil Ама се успокоявам, че е защото и говорим на два езика и трябва да навързва повече неща  Mr. Green
hahaha Че ние не правим кой знае какво, повечето неща са супер лесни и не ги имам за умения чак. Сигурна съм, че ако ги покажете на вашите, и те ще ги правят. Аз съм си наумила 5-6 неща, ама не подлежим нещо на дресировка последно време  Joy  Иначе и аз съм забелязала, че първите деца се развиват по-бързо като че ли, но според мен е нормално. Аз сега седя и се чудя на какъв маймунджалък да науча Лечето, но ако имах още 1 на главата, тогава разбира се, няма да имам толкова време.

Джуфче, завид-завид за водната гимнастика  Crossing Arms На Дани май много му харесва  Hug

Гери, и Елена онази вечер в съня си си пляскаше. Беше много смешна, защото спи, обаче мята ръцете, но не може да ги улучи хубаво  Joy Иначе и Елито като се върти вечер все едно спи. Според мен Еди се е събудил, седнал е и така е заспал  Hug

Сима, бързо да се оправя каката. Ееее, много неприятно значи  Sad Дано не е вирус  Praynig

За нас - ние от вчера отказвамее яденето. Да излиза този пусти зъб, че е цяла мъчение, да се нахраним  Crazy Иначе вече сме горди носители на цицина. Събори си бебефона на главата, който беше на 1,60-1,70 над нея  Shocked

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ 9 И 10 МЕСЕЧКОВЦИ   bouquet

ПП: Преди малко за първи път се скарах по-сериозно на Елена. Взех я в мен, за да допиша 2 думи тука, а тя нали е шило и започна да дърпа всичко. Накрая дръпна покривката и събори всичко на земята (не че имаше кой знае какво де). Скарах й се, тя разбира се, не ме отрази и пак посягаше. Но без да ме погледне даже. Тя посяга, аз 2-3 пъти - НЕ! И на последното НЕ се сгуши в мен и се разплака едно такова жално  Cry Като ми застана една буца на мен на гърлото-  а-ха и аз да ревна. Веднага си я гушнах  Sad Било много гадно ти да си разплачеш детето  Cry

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 17:19 от Лече-Буболече

# 100

За сомнамбулизма: Напълно е възможен! Криско ги правеше такива неща, но малко по-голям! Беше на година и 3 месеца, когато една нощ се изправи, каза нещо неразбираемо, после прескочи решетките на кревата, хвана ми пантофа и тържествено се изпика в него! ooooh! hahaha Без изобщо да се събуди просто се прибра обратно в кревата и продължи да спи! От тогава често правеше неща на сън и до ден днешен говори на сън, но вече не става от кревата! Peace

smile3532 smile3532 smile3532

Ох, така ме развесели, Марте, благодаря ти...
Днес определено имах нужда от доза повдигане на настроението!  Confused Имаме малко неприятни случки покрай нас и днес ми беше доска крив ден , а и ... нощ!:?

А след снимката на Мариелка, и пляскането на Елена на сън,  определено съм вече по - спокойна!  Peace Hug
Благодаря ви, момичета! Hug

Жужиии, много хубава торта си направила, много ми хареса!!! Жалко, че няма как да я опитам и на вкус!  Rolling Eyes

# 101
  • София
Много месечинковци днес, честито на всички, да са ви живи и здрави! ЧРД и на мъжа на Нели, тирамисуто изглежда страхотно! А останалите почерпки просто няма да ги коментирам, потекоха ми лигите! И тортата на juji е много апетитна!

Мариела е много сладка, как е заспала само.

Сима бързо да се оправяте, много неприятно, милата Мартина. Утре вече съм на линия в парка.

Люфис ММ яде сладолед целогодишно и това беше единственото сладко нещо в къщи.

Spasdidi бабата ви да идва с автобуса, предполагам, че има от Пловдив.

# 102
  • Сливен
Благодаря ви момичета - Тони, Марте, Гале, Гери Hug Тортата е съвсем обикновена, но я направих с голямо желание за моята малка принцеса Wink

Нели дано не я боли цицинката малката сладурана и бързо да минава...  Hug

Марте ти си страхотна майка и не вярвам да си лишила някой от вниманието си Simple Smile  Hug

Гери бъди спокойна и всичко да се оправя около вас Wink  Hug

И ние днес сме малко неспокойни да си призная... Вчера за пръв път Ели се разплака от жена, която е виждала няколко пъти, после и от братовчедката на ММ, а днес от прабаба му... Това не е типично за нея и се чудя на какво се дължи...  newsm78
Другото, което наблюдавам от 2-3 дни е, че усилено чеше горните венци и като погледнах как са установих, че са на път не предните зъбчета, а страничните... Особено лявото е доста побеляло и се чудех възможно ли е първо то да избие или трябва да са предните първи  newsm78

# 103
Еййй,майките с "номерата",изчакахте ние да се оплачем с "изоставащите" си деца и вие сега една през друга кой е по- по- най- Mr. Green Joy

Елджуфис,искрено завид за плуването Mr. Green Wink Обаче в един момент си представих аз и В. на плуване...в най-добрия случай може да се окажа без бански в басейна(от зор) и тогава горко им на татковците наоколо hahaha

Нандисима,ако намериш начина за игнор на досадните теми -  Whistling

Сума,бързо оправяне на Мартина Hug Това бабите са досадна работа понякога Mr. Green

Нинс,прясното мляко може по-късно да го въвеждаш чрез десертите в кухнята Peace Ти иначе как смяташ да го въведеш newsm78

Ние днес въведохме рибата и ако щете вярвайте се бяхме подготвили цял войскови взвод с камери,фотоапарати и други подръчни материали да заснемем великия момент на потрес и учудващо - такъв нямаше Mr. Green

Тони,насочи се към морската храна - по-ниско калорична е,недей веднага мята око на хапките  Naughty hahaha

Марте,смях се с глас на сомнамбула Криско Joy Ние засега поне такива екстри нямаме Mr. Green

Даная,Мариелката изби рибата с това заспиване Laughing На нас такова чудо не моИ ни сЪ случи Crazy

Мариетке,правилно ти е донесло пилето Joy hahaha

Алекс,викаш едно дете - ич дете,ама поне нЕма се троумя един ден на кой,кога,кво,що... hahaha Кофти дилема се е стоварила на плещите ти ooooh! Аз лично бих заминала с трите чавета,защото сърце нямаше да ми даде да се разделя с едно от тях,от друга страна - баба не бих взела,защото тогава за почивка изобщо и дума не моЕ да става...Абе няма ли да има някви френдове с вас и да ударят по едно рамо,нали за това са приятелите  Mr. Green Wink

Нелли,честит ти рожденик!Да е жив и здрав,много да ви глези и да сте много щастливи заедно!
(тирамисуто ти се е получило мноооого добре Peace)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СТЕФАНИЯ,ЯС,ЕЛИ,АЛЕКС И ДАНИЕЛ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВСЕ ТАКА ДОБРИ И ЧАРОВНИ ДЕЧИЦА!

С две думи за емотиконите от вчера - не знам защо,но на моменти имам чувството,че друго такова дете няма,не е имало и никога няма да има Mr. Green Вчера отиваме в Карфур на пазар,е,такова търчане и препускане по щандовете - нЕмаше Naughty В момента,в който количката спре за да се вземе нещо от някой рафт и се започва мрънкане и съответно ако не потеглиш - прераства в рев Twisted Evil Накрая като летящия холандец прекосихме магазина на две,на три и да ни няма Crossing Arms Днес го изкарахме малко на площадката пред блока,ами то нищо не му Аресва бе,баща му му направи снежен човек,дори не го погледна,започна пак да се огъва на мост и да се сърди,все едно сме му изяли супата с вилица,ами ай сектир бе,драги зрители Mr. Green Защо аджеба е това сърдене и мрънкане постоянно,как пък нищо не му е интересно и забавно,освен загубените реклами по ТВ-то,идея си нямам Rolling Eyes

П.П.Отзиви за добри бои за коси Thinking Е,ся вече Елфуна ако не се дотътри,нЕмам идея с кво друго да я подмамя Mr. Green (въпросът е към всички,естествено Naughty)

П.П.П.Благодаря на всички от сърце за хубавите пожелания за малкия девил Hug

# 104
благодаря за поожеланията за моя мечо:)
 честит рожденик на нелли..да е мн здрав и да е нейна най голяма упора в живота;)

гале и алекс е така хич не спи спокойно от вчера какво му стана дори си мисля да не е изплашен от нещо ония дни по 2 часа от снощи по 1 ч и рев става реве и заспива прав...

жуж ние изкарахме горен ляв сраничен резеццц Laughing

люска ..да с десертите в кухнята но се чидя дали от 10м или по-късно да ги давам,ама гледам и в някой супи има пак прясно май:(....аз аз на 10м искам да го запишааа та умувам какво да правя да чакам ли и да караме само с основното newsm78

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 19:36 от nins86

Общи условия

Активация на акаунт