Кухните - 42 тема

• 90 823
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Моята е масив и с чиста съвест мога да препоръчам фирмата. Пускала съм снимки, направиха ми и секцията в хола, облицовка на камината, масата и столовете са на друга фирма, но фирмата с кухнята ми ги боядиса в същите цветове.
Фирмата е в Троян - Орешака http://www.ultrastil.com/. Работят в цяла България, а и в чужбина. Ако искаш да видиш на живо тяхно производство тези им продават нещата, но не бих те съветвала да вземаш от тях, защото излиза по-скъпо (поне така разбрах). Ако ти харесат нещата, мога да ти дам координати на човека.

# 121
  • Пловдив
аз недолюбвам масива абсолютно навсякъде, нито спалня, нито хол, камо ли кухня. уюта не ми се създава от масива, може би само за къща в планината бих искала нещо от масив, но за града - абсурд.
дано се получи добре и сте доволни от поддръжка и експлоатация на масива.

# 122
  • Русе
Затова сме различни, защото всички ще имаме еднакви мебели. Така аз пък не харесвам така модерните напоследък мебели от бял лак или всякакви лъскави и изчистени мебели, няма живот в тях, камо ли уют, затова не съм си направила такива. Иначе темата щеше да е пълна с едно и също.  Peace

# 123
Моята е масив и с чиста съвест мога да препоръчам фирмата. Пускала съм снимки, направиха ми и секцията в хола, облицовка на камината, масата и столовете са на друга фирма, но фирмата с кухнята ми ги боядиса в същите цветове.
Фирмата е в Троян - Орешака http://www.ultrastil.com/. Работят в цяла България, а и в чужбина. Ако искаш да видиш на живо тяхно производство тези им продават нещата, но не бих те съветвала да вземаш от тях, защото излиза по-скъпо (поне така разбрах). Ако ти харесат нещата, мога да ти дам координати на човека.
От представителството на Фагор ми препоръчаха фирмата на Македония 19 даже и човек към когото да се обърна, но още не съм ги посетила. Сега щом има друг доволен от тях непременно ще ги проуча. Искам да се вместя в бюджет от 10-12 хил. за кухнята

# 124
  • Русе
От представителството на Фагор ми препоръчаха фирмата на Македония 19 даже и човек към когото да се обърна, но още не съм ги посетила. Сега щом има друг доволен от тях непременно ще ги проуча. Искам да се вместя в бюджет от 10-12 хил. за кухнята

Колко ти е голяма кухнята, ще ти кажа дали ще ти стигнат Simple Smile? Виж моята, мога да ти дам цени, ако те интересува, в този порядък е.

# 125
Г-образна е с комин м/у двете стени стена А от комин -242, стена Б от комин - 167-заета със шкафове а останалата част празна облечена в речен камък височина на помещението 257 в момента но ще се вдигне като положат настилка. Хладилник, фурна, микровеле, кафемашина, съдомиялна всичко ще се вгражда.

# 126
  • Русе
В зависимост от уредите, мисля, че няма да имаш проблем с тази сума. На мен всичката дървения, транспорт, монтаж и аспиратор ми излезе малко под 10000 лв, но кухнята е П - образна 9 метра, секция 2,50 и малко по камината. Плавно затваряне, механизми Блум почти навсякъде. И най-скъпото оцветяване на дървесината - бук. Ясен, дъб - 15 - 30 % нагоре в цената.

# 127
много е хубава, и при нас ще е нещо подобно но без бар към трапезарията,  и две такива малки прозорчета имаме 75/140 на 90 см. от пода

# 128
  • Русе
Супер, с нетърпение ще чакам проект и реализация. Рядко се правят кухни от масив тук.  Simple Smile

# 129
А какво бихте сложили за гръб и плот на бяла лъскава кухня като цвят и материал ?  bouquet 

# 130
  • Sofiq
А какво бихте сложили за гръб и плот на бяла лъскава кухня като цвят и материал ?  bouquet 

Нещо графитено сиво или иноксово, има много добри попадения и изглеждат много добре.

# 131

Нещо графитено сиво или иноксово, има много добри попадения и изглеждат много добре.

На мен много ми допадат дървесни шарки в съчетание е белия гланц. Имаше едни като на паркетини - на черички. Иначе бялото и черното са най-универсланите цветове и може да комбинираш с всичко, стига интериора да го позволява -ако например искаш да съобразиш цвета на стените или подовата настилка....

# 132
ами аз си мислех за светло сив плот и гръб от малки сребристи плочки,като за басейн,но се оказа ,че са доста скъпи и сега се чудя какво друго мога да сложа.

# 133
ами аз си мислех за светло сив плот и гръб от малки сребристи плочки,като за басейн,но се оказа ,че са доста скъпи и сега се чудя какво друго мога да сложа.

По повод на плочките има големи,които имитират малки (разделени са от плитконарязани фугички) и се лепят, но все пак обмиси почистването на подобни фуги....Също така нюансите на сивото са безкрайно много и ми се струва,че ще се затрудниш да намериш два различни материала (термоплот и плочки) е вднакъв цветови нюанс. Защо не помислиш за термогръб с термоплот - обикновенно там на една и съща фирма нещата са в серия и всичко е в един нюанс...

Относно избора не цветове - всичко зависи от собственото ти усещане за пространството - сивото е "студен" цвят и ще е по минималистично като изпълнение, докато кафеникавото от дървесината ще придава по "топло" усещане на стаята. При мен комбинацията е от светло бежово и венге - нещо средно между "топло" и "студено", но пък стените в останалата част са ярко зелени и се получава баланс. Какви са/ ще са другите цветове в помещението и как е разположено - само кухня ли е или е в комбинация с хол /трапезария???

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 21:50 от foxy-the infant prodigy

# 134
А какво бихте сложили за гръб и плот на бяла лъскава кухня като цвят и материал ?  bouquet  

зависи от цвета на стените
бял с инокс на мен ми е като в отделението по Ортопедия

ето разгледай тук
http://www.232designs.com/how-to-painting-diy-white-kitchen-cupb … chen-cupboards04/

Общи условия

Активация на акаунт