Кухните - 42 тема

• 90 886
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Ок Вал ама как завършваш изрязаното. То нали има едно заобленко накрая?
Или просто лепят лента и така?
Освен това ми казаха, че по- големите плотове са по- скъпи (нямам представа колко)
А и трябва да се вземе цялата дължина. Не можело да се реже.

# 301
  • Sofiq
За по-скъпи не мисля, че ще излезе по-скъпо от колкото да вземеш два стандартни и да се снадят, отрязаното предполагам се кантира по някакъв начин, Shadowman предполагам ще се включи, че е по-запознат.

# 302
  • Раковски
Имам питанка за плотовете. Идеята е- барплот широк 70cm.

Днес ходих до СТРОЙКО-то и на едно място ми предложиха вариант
със слепване на 2 части от стандартен плот, така че да стане по- широк.
Казаха, че могат да ги залепят с някакви лепила и цепнатината ще е колкото косъм
Избрала съм си плот имитация на дърво като това:
и реших, че заради линиите на самия плот няма да се вижда толкова много къде е сглобяването.
Обаче сега се замислям дали след време тая цепнатина няма да се разшири... все пак влага, температура.
Някой правил ли не нещо подобно? Как ви се струва като идея?

Аз предлагам да не се доверявате на този метод, няма как залепения кант да устиска на водата около мивката. Вариантите са няколко, единия го е описал val_s, другия е плот с поръчка, доколкото помня е около 100 лева квадрата, друг вариант е да се купи гетинакса отгоре и да се залепи на голо ПДЧ и отпред може да се сложи алуминев кант.

# 303
То няма да е около мивката, но все пак ще ми е основен работен плот и вода ще има.
Ако това е цената за плот по поръчка може би ще се спра на него.
Това с гетинакс-а не го разбрах. Каква е разликата между този вариант и плот по поръчка?

# 304
  • Раковски
Покритието на плота е гетинакс, някои фирми продават листове гетинакс които може да си ги залепиш за плоскост и да се получи плот с нестандартни размери.

# 305
  • на Мелмак
То няма да е около мивката, но все пак ще ми е основен работен плот и вода ще има.
Ако това е цената за плот по поръчка може би ще се спра на него.
Това с гетинакс-а не го разбрах. Каква е разликата между този вариант и плот по поръчка?
виж в сайта на роси, www.rosi.bg
имаха едни плоскости/май бяха 4 мм/ от мдф за врати,мисля си,че с такава ще ти е идеален варианта за облепване на shadowman,няма да имаш ръб,който определено ще се започне да се вижда след време.

# 306
Моля мамите от Стара Загора да ми препоръчат майстор/фирма от който/която са ползвали при изработката на своята кухня и разбира се са останали доволни.   bouquet

# 307
Моля мамите от Стара Загора да ми препоръчат майстор/фирма от който/която са ползвали при изработката на своята кухня и разбира се са останали доволни.   bouquet

В процес на избор сме (колебаем се между двама, третият отпадна поради прекомерна заетост) на майстор. Но ще се случи в близките дни. Срокът на изработка ще е около 2 седмици, та ако ти се чака за резултат  Wink

# 308
  • Sofiq
Аз съм на тема смесители ама са мнооого скъпи тези дето ми харесват. Ще ми се нещо по-квадратно и с издърпваща се изпускателна тръба. 600-700 лв и нагоре са на Лексгруп тези. Имате ли някакви идеи?

# 309
  • на Мелмак
Аз съм на тема смесители ама са мнооого скъпи тези дето ми харесват. Ще ми се нещо по-квадратно и с издърпваща се изпускателна тръба. 600-700 лв и нагоре са на Лексгруп тези. Имате ли някакви идеи?
виж в ибей

# 310
  • Sofiq
Да хвърлих им по едно око само незнам като качество как ще са, че в кухнята това е много важно, дали има отзиви на някой дето да ползвал известно време смесител от ибей?  Whistling

# 311
  • на Мелмак
За качество-незнам,има и китайски с керамични глави,но не знам за колко време ще са.
пп.аз имам такъв ,какъвто искаш-супер удобен е,дано намериш такъв,който да те устройва и като цена Peace

# 312
  • в света на илюзиите
0898561789 - това е телефонът на моя майстор. Аз бях и съм доволна от кухнята си (2 години я ползвам).
0898 649 745 - това е тел. на майстора на кухнята на приятелка. И тя е много доволна.
А може да ползваш услугите на shadowman Simple Smile. Той каза, че СтЗ не му е далеч.
Успех   bouquet

# 313
0898561789 - това е телефонът на моя майстор. Аз бях и съм доволна от кухнята си (2 години я ползвам).
0898 649 745 - това е тел. на майстора на кухнята на приятелка. И тя е много доволна.
А може да ползваш услугите на shadowman Simple Smile. Той каза, че СтЗ не му е далеч.
Успех   bouquet

Не зная дали е прието тук, но можеш ли да споделиш имената на майсторите  Wink

# 314
  • Стара Загора
Успех   bouquet
аз препоръчвам shadowman Grinning,доволна съм направи това което исках ,спази срока ,всичко е ок!

Общи условия

Активация на акаунт