Кухните - 42 тема

• 90 891
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
 etty775, кухнята е интересна, но обмисли котлоните да са ти по близко до плота
при едно пържене на нещо, паниране, къде ще си държиш нещата, то всеки си преценява, но обмисли повече пространство до котлона според мен Peace

# 286
  • София
В техно микс има ,виж им в сайта. Hug
нямат за съжаление - единственият е на Горение и е индукция....макар еч накрая може и него да взема....

# 287
  • Раковски
В лекс груп са с врътки а под тях все се намира нещо което да влезне.

# 288
  • Раковски
Здравейте,
ето модел на кухнята ми
http://prikachi.com/images.php?images/53/4541053l.jpg
питането ми беше за долният шкаф-ъгловият.
отворен е голям,а затворен ще е с ръб,най-вероятно грозен newsm78
пп.стъклата ги мисля Simple Smile

Не мога да схвана идеята за ъгъла, но ще искаш там където е скосено да направят така, че R-а на плота отпред... но пък може да го нацвъкат с лайстни.

# 289
Записвам се и аз да чета.
Още сме на етап проектиране Simple Smile

# 290
момичета имам нужда от помощта ви - търся стъклокерамичен плот за вграждане двойка в бял цвят и със сензорно управление. На този етап гледах всевъзможните сайтове за техника и не намерих... има двойка котлон, но с механично управление. Ако някой е виждал нека сподели. Благодаря ви много.
Няма такова нещо/поне допреди 7-8 месеца нямаше/.
И аз бях на вълна бяла техника за вграждане, но единствените бели котлони със сензорно управление си бяха по-скоро с перлен цвят.
Ако ще кореспондират с бели вратички или плот, то пасването на цветовете е мисия невъзможна.
Иначе бяло сензорно имаше на Фагор/от скъпите/, на Бауматик/не помня цена, само в каталог съм ги гледала/ и на Горение/серияте на Карим Рашид, която е с доста интересен и иновативен дизайн/.
На Горение и Фабер имаше и с механично управление-там вече бялото е по-бяло.
Но ако ще го сравняваш с някоя твоя плоскост си ходи с мострата, че от бяло до бяло....

# 291
  • на Мелмак
при едно пържене на нещо, паниране, къде ще си държиш нещата, то всеки си преценява, но обмисли повече пространство до котлона според мен Peace
Там е около 80-90 см широко,с двойка котлони,горе-долу ще се сместя,знам,че е малко,но другаде няма къде,комина не дърпа и там ми е удобно за абсорбатора,мислех да ги сложа по ширина назад,за да имам отпред място,точно за такива цели,но сега ще ходим на Стройко за уредите,и като са ми пред мен ще ги наглася и ще преценя,малка ми е кухнята и с много неща се съобразявам!

# 292
Там е около 80-90 см широко,с двойка котлони,горе-долу ще се сместя,знам,че е малко,но другаде няма къде,комина не дърпа и там ми е удобно за абсорбатора,мислех да ги сложа по ширина назад,за да имам отпред място,точно за такива цели,но сега ще ходим на Стройко за уредите,и като са ми пред мен ще ги наглася и ще преценя,малка ми е кухнята и с много неща се съобразявам!
А има ли опция да се разменят местата на някой уреди?
Хладилника да е отделен, на мястото на котлоните, фурната и МВ да са на мястото на хладилника, а котлоните до тях?
Така ще имаш непрекъснато продължение на плота след плочата.
Къде точно е комина?

# 293
  • на Мелмак
Комина е до  фурната отдясно,
хладилника е голям и не се събира.
пп.Идеята ми беше точно като твоята:))
но хладилника не може да сложи другаде и се разделиха нещата,
ще ми е разпиляно,определено!
Ако беше на две отделни части,щеше да е друго,но преди 6 години ги нямаше тези екстри..

# 294
Здравейте,
ето модел на кухнята ми
http://prikachi.com/images.php?images/53/4541053l.jpg
питането ми беше за долният шкаф-ъгловият.
отворен е голям,а затворен ще е с ръб,най-вероятно грозен newsm78
пп.стъклата ги мисля Simple Smile

etty775 все едно гледам моята кухня.Мислих да я снимам и да ти я покажа, но видях, че фирмата дето ни я прави, са я качили в сайта им. Ето виж, ако ти е полезно http://www.ardeco-bg.com/showitem.php?vert=0&id=36

# 295
  • на Мелмак

etty775 все едно гледам моята кухня.Мислих да я снимам и да ти я покажа, но видях, че фирмата дето ни я прави, са я качили в сайта им. Ето виж, ако ти е полезно http://www.ardeco-bg.com/showitem.php?vert=0&id=36

Много ти е хубава кухнята Hug
Жълтото е страхотно!
При мен нещата са малко ограничени от към пространство,точно в кухнята,всъщност бих казала орязани,иначе моята идея беше като твоята,но пък не мога да сложа хладилника в хола Laughing
МММММ,много ми хареса Grinning

# 296

Много ти е хубава кухнята Hug
Жълтото е страхотно!
При мен нещата са малко ограничени от към пространство,точно в кухнята,всъщност бих казала орязани,иначе моята идея беше като твоята,но пък не мога да сложа хладилника в хола Laughing
МММММ,много ми хареса Grinning

Мерси! При мен хладилника е на балкона, а срещу него имам един долен шкаф с плот и горен, но тука не се вижда. Оранжево е, на снимката така изглежда. Като имам време ще я снимам и ще я покажа.

# 297
  • на Мелмак
Аз не можах да изкарам хладилника на балкона,затова котлона е там Banghead
но...това е,ще се опитам да си го направя максимално комфортно Wink

# 298
Имам питанка за плотовете. Идеята е- барплот широк 70cm.

Днес ходих до СТРОЙКО-то и на едно място ми предложиха вариант
със слепване на 2 части от стандартен плот, така че да стане по- широк.
Казаха, че могат да ги залепят с някакви лепила и цепнатината ще е колкото косъм
Избрала съм си плот имитация на дърво като това:

и реших, че заради линиите на самия плот няма да се вижда толкова много къде е сглобяването.
Обаче сега се замислям дали след време тая цепнатина няма да се разшири... все пак влага, температура.
Някой правил ли не нещо подобно? Как ви се струва като идея?

# 299
  • Sofiq
Мирче-Немирче има цели плотове с размер 90 см, по този начин просто ще изрежеш излишното и няма да има сглобки. При мен мисля да е така бар-плота на 90 см. Верно избора на разцветки е по-малък но достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт