Кухните - 42 тема

• 90 897
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • Между Пирин, Рила и Родопите
геригер,
мерси за инфото,  bouquet
вече намерих фирма за триплекс в квартала в който живея и ще я посетя в събота  Grinning
Имай предвид, че триплекс идва малко по-тежичък, та преценете пантите в тази връзка

# 271
etty775
За Фагора исках да споделя, че преди две години нямаха долен реотан, което беше голяма глупост. Незнам сега дали имат, но му обърнете внимание.

http://fagor.bg/index.php?item=32&group=8 Това е фурната. За какво служи този реотан? Ще попитам дали има в представителството

# 272
  • на Мелмак
геригер,
мерси за инфото,  bouquet
вече намерих фирма за триплекс в квартала в който живея и ще я посетя в събота  Grinning
Имай предвид, че триплекс идва малко по-тежичък, та преценете пантите в тази връзка
  bouquetмерси,ще го имам в предвид

# 273
  • София
etty775
За Фагора исках да споделя, че преди две години нямаха долен реотан, което беше голяма глупост. Незнам сега дали имат, но му обърнете внимание.

http://fagor.bg/index.php?item=32&group=8 Това е фурната. За какво служи този реотан? Ще попитам дали има в представителството

Този реотан нагрява от долу. Нали обикновено се пече от горе и от долу, е при Фагора нямаха реотан от долу. Имам две приятелки, които си купиха техни фурни и една баница не могат да изпекат. Не пише какви са видовете нагрявания при посочената фурна. Но за тези пари има и АЕГ, които според мен са в пъти по добра марка.

Погледни и тази http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=395

# 274
Първоначално се спряхме на Воsch за всички уреди, но не намерихме фурна с катализатор, искам да няма миризми защото съборих стената с портала, която отделяше кухнята от трапезарията.  А и битовизмите никак не ми се отдават, та като се отплесна на кафе с приятелки или в игри с децата да не омирисвам квартала на изгоряло

# 275
Разгледай сайта на Лексгруп - мисля, че ще се справите с посочения бюджет  bouquet
Препоръчваш ми вградени уреди пред печка и Фабер пред Тека, така ли?

Абсолютно....

# 276
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Разгледай сайта на Лексгруп - мисля, че ще се справите с посочения бюджет  bouquet
Препоръчваш ми вградени уреди пред печка и Фабер пред Тека, така ли?

Абсолютно....
Peace

# 277
Ще използвам затишието в темата да попитам защо не се обновяват албумите с кухни от първа страница?  Peace

# 278
  • София
Бях писала, че тайничко само ви чета.  Laughing
Моята кухня е почтиии на финала. Уредите, които си купихме са на Аристон- хладилник, съдомиялна, фурна, плот, аспиратор. В сряда ще идват да монтират шкафовете.

# 279
  • Някъде на път....
Бях писала, че тайничко само ви чета.  Laughing
Моята кухня е почтиии на финала. Уредите, които си купихме са на Аристон- хладилник, съдомиялна, фурна, плот, аспиратор. В сряда ще идват да монтират шкафовете.
Хайде, чакаме снимки.....  Peace

# 280
  • на Мелмак
Здравейте,
ето модел на кухнята ми
http://prikachi.com/images.php?images/53/4541053l.jpg
питането ми беше за долният шкаф-ъгловият.
отворен е голям,а затворен ще е с ръб,най-вероятно грозен newsm78
пп.стъклата ги мисля Simple Smile

# 281
От какво се явява този ръб, от дебелината на вратичките ли (защото са под ъгъл и няма да прилепват плътно към тези от правата част)? Мисля, че няма да е грозно с вратички от плоскост. Само стъкло- без рамка (защото и тя би имала дебелина) не ми се струва добра идея, както естетически, така и по отношение сигурността.
Ако  шкафът беше краен, в права редица, пак щеше да се вижда дебелината на вратичката и страничния кант - сега гледам офис шкафовете ни, изобщо не ми се струва грозно. Ако за този ръб става въпрос.

# 282
  • на Мелмак
Да,от дебелината на вратичките ще идва,за стъкло без рамка и аз мисля,но мисля да поръчам вратички и да видя на място дали ще ми хареса,ако не ще е стъкло,поне това ми решението за сега ooooh!

# 283
  • София
момичета имам нужда от помощта ви - търся стъклокерамичен плот за вграждане двойка в бял цвят и със сензорно управление. На този етап гледах всевъзможните сайтове за техника и не намерих... има двойка котлон, но с механично управление. Ако някой е виждал нека сподели. Благодаря ви много.

# 284
  • на Мелмак
В техно микс има ,виж им в сайта. Hug

Общи условия

Активация на акаунт