Кухните - 42 тема

• 92 028
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Момичета, някой има ли от този рамер мивка: http://www.dekoraty.com/index.php?go=view_product&ID=535& … D0%B2%D0%BA%D0%B8
Притеснява ме да не изглежда голяма. Спряла съм се на "метал спейс" като цвят, но нямаше мостра в магазина. Много ще съм благодарна на снимки!
имам тази мивка http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=11&pid=505 Размер - 610x500 mm,в начало когато я видях в кашон ,ми се стори огромна ,дори прекалено ,но я поръчах по каталог и малко съжалих че не съм намерила начин да я видя в действителност.
Когато я сложихме ,почна да ми харесва и много бързо й свикнах.Сега съм доволна ,че взехме точно тази мивка ,много много е удобна ,ако трябва пак да избирам,пак бих избрала този размер. Grinning
http://kokovi4.hit.bg/DSC_0500%20(Large).JPG

# 241
Shadowman , kokovi4, Бръмбофръц, благодаря ви! Успокоих се! Simple Smile

# 242
  • софия
Днес ходих до Айко харесах два три модела,но изглежда от преди 6г когато правих другата кухня има сериозно покачване на цените  Shocked .Точно така ги гледах цените.

# 243
  • София
Благодаря за мненията. Знам, че всичко е много индивидуално, просто тази цена ми се стори висока Rolling Eyes Ще ви следя и се надявам скоро да се похваля и аз с нова кухня:)

# 244
  • на Мелмак
Благодаря за мненията. Знам, че всичко е много индивидуално, просто тази цена ми се стори висока Rolling Eyes Ще ви следя и се надявам скоро да се похваля и аз с нова кухня:)
newsm10

# 245
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Момичета, здравейте!
Намерих Ви, попрочетох ви - голям зор видях събота и неделя с предишната тема  Grinning
Но поне беше полезна. В момента в главата ми е пълна каша.
Днес имам срещи с майстори - ще пиша пак по-късно
  bouquet

# 246
  • в света на илюзиите
kokovi4, адмирации   bouquet страхотна кухня, поздравления  Peace
Моля те кажи ми къде ти я правиха  Praynig (т.к. пише, че си в СтЗ)

# 247
  • Стара Загора
kokovi4, адмирации   bouquet страхотна кухня, поздравления  Peace
Моля те кажи ми къде ти я правиха  Praynig (т.к. пише, че си в СтЗ)
писах тук в темата ,проекта си го направих сама,изпълнението е на shadowman. Grinning

# 248
Искам да ви попитам какво ви е мнението за механизмите Blum и уредите за вграждане на Faber (по-конкретно за аспиратор, котлони, фурна и пералня) Confused

# 249
  • на Мелмак
Искам да ви попитам какво ви е мнението за механизмите Blum и уредите за вграждане на Faber (по-конкретно за аспиратор, котлони, фурна и пералня) Confused

За Фабер-свекърва ми има от 5г.няма никакви оплаквания-перфекти са,само абсорбатора ѝ е телескопичен и на мен много не ми допада,мисля,че не дърпа всичко,по принцип съм предубедена към този тип абсорбатори.

# 250
  • Раковски

Блум е много добро решение за механизми и панти, вече 15 години ги използвам.

# 251
 Седем години ползвам уреди за вграждане на Фабер - фурна, котлони и абсорбатор модел Сono и съм доволна.

# 252
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...

Блум е много добро решение за механизми и панти, вече 15 години ги използвам.

Здравейте, когато си правихме кухнята проучвах различните производители и Блум (Blum) се имат за едни от най-добрите (но са по-скъпи). Също добри са Хетих (Hettich).

# 253
  • Бургас
Здравейте дами с какъв препарат да почиствам  бяла  кухня  лак много ме е страх като знам колко  парички се дадоха за нея

bouquet

# 254
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Здравейте отново!
Момичета, гледах, търсих, сравнявах, четох - резултата е, че съм по-объркана отколкото в началото.
За мебелите сравнително бързо се ориентирахме и избрахме подходящата оферта, но  newsm78 с уредите не е така. Бяхме се спрели на една комбинация на Тека - фурна, плот и абсорбатор - среден клас. Сега обче мъжът ми почва да ме убеждава да изберем свободностояща печка вместо това. И се обърках. Затова моля за помощ-споделете какви са предимствата и недостатъците на вградените и свободностоящите уреди.
И ако решим да вземем печка, то каква да избера?
Само да вметна, че разполагаме с ограничен бюджет около 1200 лв за тези неща
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт