Кухните - 42 тема

• 90 905
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Раковски
При свободностоящата печка (фурна с котлони) плота се прекъсва, между уреда и шкафа падат разни дреболийки от храни и други неща трудно се почистват. Като избирате фурна погленете функциите, цената зависи от тях и дали има електронен таймер понеже има хора бягат от тази екстра понеже би дефектирала по-лесно от аналоговия таймер (примерно), като марка не бих препоръчал нещо конкретно понеже май вече всичко се прави в един гараж като лепенките са различни.

# 256
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Това го отчетохме като недостатък, но по проект фурната/печката е последна, т.е. не е чак болка за умиране ще може да се издърпва и почиства, както е и в настояюата кухня.
За съжаление нямам как да кача проекта, че е в Word
Благодаря Simple Smile

# 257
Това го отчетохме като недостатък, но по проект фурната/печката е последна, т.е. не е чак болка за умиране ще може да се издърпва и почиства, както е и в настояюата кухня.
За съжаление нямам как да кача проекта, че е в Word
Благодаря Simple Smile

Разгледай сайта на Лексгруп - мисля, че ще се справите с посочения бюджет  bouquet

# 258
Разгледай сайта на Лексгруп - мисля, че ще се справите с посочения бюджет  bouquet
Препоръчваш ми вградени уреди пред печка и Фабер пред Тека, така ли?

# 259
Аз си харесах пиролитична фурна 6Н-760АХ на Fagor цената е 1199 лв. най вече заради катализиращия филтър Какво Ви е мнението? Най вече ме интересува дали наистина няма миризми, също така ако имате впечатления от други марки фурни за вграждане с подобни показатели:
-програми за готвене;
-пуш бутони с подсветка и дисплей за визуализация на температура и време;
-телескопични водачи за пълен достъп;
-бързо загряване;
-безопасна студена врата;
-сменяеми елементи;
-катализиращ филтър;
-пиролиза

# 260
  • на Мелмак
Здравейте момичета,
да споделя и аз,при окончателният вариант на кухнята ми изникнаха едни въпросчета,които смятам да им намеря решение скоро,но и вашата помош ще ми е добре дошла Grinning
имам един външен ъгъл,който не очаквах да е толкова широк-82см,като го видях на проекта ми се стори мн.грозничко Grinning,поисках врата,момчето ми каза,че няма проблем да се затвори,но пък ще се получи грозен ръб ooooh!,мисля за врата от стъкло,но е долен,а децата не са големи-3 и 5 и ме е страх от счупване и беля с децата,други идеи за тънка врата,която да не прави грозен ръб на грозният ъгъл?
Ще съм благодарна за всяко мнение! Hug
Друго-за уредите,харесах една фурна за вграждане на Самсунг с приготвяне на две ястия при различни температури,а плота,МВ и абсорбатора ще са на Тека,като плота ще е индукционен,чета добри мнения за Тека,вие имате ли лични впечатления?
Съдомиялната ще е на Канди,защото при тази марка открих 15 комлпекта,това беше основното ,което ме привлече!Иначе имам една с 9комплекта на Горение,но искам голяяямааа Laughing
Моля,споделете Heart Eyes

# 261
И аз се пека на тоя огън като теб. Все гледам всичко да изумувам и предвидя, но май наистина всичко опира до Късмет. А за вратичката, ако не е голяма и ти харесва стъкло - има закалени стъкла, които идват малко по скъпи, но пък при счупване се стриват на сол и мисля няма опасност.

# 262
  • на Мелмак
 Laughing Laughing Laughing
печем се сега на огъня,после ще ни е гот в новите кухни Wink
за вратичка също мисля и някакви алуминиеви ,но къде се поръчват? newsm78
Ще се вържат на инокса,ама ще може ли да се сложат?
Уфффф Rolling Eyes

# 263
Честно казано не знам за какви точно вратички говориш

# 264
  • на Мелмак
Честно казано не знам за какви точно вратички говориш
най-обикновенна вратичка,но да е тънка,за да не се получи ръб

# 265
etty775 аз не мога да разбера какъв е този външен ъглов шкаф
и ако вратичката му е по тънка няма ли да стане разминаване в с другите по дебелина на общия ред кухня

# 266
  • на Мелмак
Явно не съм обяснила добре,
имам ъгъл,който се явява външен, в смисъл както буквата Г,аз не искам да остане,защото ми изяжда място за масата,а исках да е скосен,да но когато го видях скосен е просто много голям и затова мисля за вратичка някаква сега . Мисля,че няма да се вижда разликата в дебелината на вратичките,просто ми се ще да е красиво!Ще го мисля още ,чакам и още варианти от момчето с проекта.
 Hug

# 267
etty775, най добре снимай и качи снимки, че се опитваш да обясниш но кои как те разбира и какво си представа....
снимката дава яснота Peace

# 268
  • София
etty775
Може да направиш вратичката от закалено стъкло или триплекс, като на колите. То няма да среже никой. Не ми се вярва да излезе много скъпо, защото е само една врата. Питай по фирмите за стъкла.
За миална, аз съм със Сименс за 13 комплекта, не намирам видима разлика, от тези за 12.
Аз вече няма да си купя нищо Канди. Много свалиха качеството. Предполагам трябва да се видят на живо. Но ако размерите съм им еднакви не ми става ясно физически как се събират повече комплекти.  newsm78
Аз съм с индукция плот и фурна на Бош - много доволна.
Но все пак зависи и от бюджета.
Виж в Експото какви намаления има. Успех!

За Фагора исках да споделя, че преди две години нямаха долен реотан, което беше голяма глупост. Незнам сега дали имат, но му обърнете внимание.

# 269
  • на Мелмак
геригер,
мерси за инфото,  bouquet
вече намерих фирма за триплекс в квартала в който живея и ще я посетя в събота  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт