Кухните - 42 тема

• 90 886
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • в света на илюзиите
Не зная дали е прието тук, но можеш ли да споделиш имената на майсторите  Wink
Yavrum, моят майстор се казва Дончо. Препоръчвам го ако съвсем сте наясно какво искате и как го искате. Прави това, което му кажеш добре. Ако разчиташ на това да получиш от там идеята ..... newsm78 според мен не е много добър вариант. Аз имах точни идеи и претенции  Simple Smile и той се справи много добре.
На дружката майсторът ..... newsm78 май беше Краси, но трябва пак да я питам (утре). Той дава и идеи, даже ги отстоява  Joy
А кухнята на кокович, лично аз много я харесах. Не знам там как са се случили нещата, защото си спомням, че тя се беше насочила към комбинация черно с дървесно, а сега видях кухнята бяло с дървено. Не знам кой е дал идеята, но реализацията е страхотна newsm10 Нека тя каже, ако това ви интересува.
Ако някой има конкретни въпроси нека ме пита на лични, т.к. влизам рядко и може да изпусна. Сега се интересувам от 2,3 шкафа и затова ви следя:))), но от време на време.

# 316
  • Стара Загора
да,в начало се бях спряла на комбинация маслина и черно,но в предвид обстоятелства(направихме висящи тераси и по този начин малко се затъмни помещението),т в последния момент  избрахме светъл интериор  Grinning,и съм доволна че го направихме така ,стои някак семпло ,красиво и в също време малко луксозно.лесно е за поддържка.
По въпроса за самата кухня,проекта си го направих сама преди няколко месеца ,мисля че на толкова малко място го направихме възможно най-практично,(жилището ни е много малко),с shadowman се свързах чрез форума,показах му проекта ,уточнихме плоскости  и той ни направи оферта.тя ме удовлетворяваше и поръчах кухнята.Лично аз в последния момент направих някои промени.,човека беше много отзивчив ,и ме изтърпя  LaughingАко утре пак ми се наложи да правя кухня,пак към shadowman ще се обърна.(той също дава препоръки ,и те съветва,наясно е с  нещата за механизми материали...,може и проект да ти направи ако нямаш такъв ,харесва ми ,че не си натрапва нещата,предлага разни варианти ,механизми и се съобразява с възможностите на клиента .)

# 317

Не зная дали е прието тук, но можеш ли да споделиш имената на майсторите  Wink
Yavrum, моят майстор се казва Дончо. Препоръчвам го ако съвсем сте наясно какво искате и как го искате. Прави това, което му кажеш добре. Ако разчиташ на това да получиш от там идеята ..... newsm78 според мен не е много добър вариант. Аз имах точни идеи и претенции  Simple Smile и той се справи много добре.
На дружката майсторът ..... newsm78 май беше Краси, но трябва пак да я питам (утре). Той дава и идеи, даже ги отстоява  Joy
А кухнята на кокович, лично аз много я харесах. Не знам там как са се случили нещата, защото си спомням, че тя се беше насочила към комбинация черно с дървесно, а сега видях кухнята бяло с дървено. Не знам кой е дал идеята, но реализацията е страхотна newsm10 Нека тя каже, ако това ви интересува.
Ако някой има конкретни въпроси нека ме пита на лични, т.к. влизам рядко и може да изпусна. Сега се интересувам от 2,3 шкафа и затова ви следя:))), но от време на време.

Благодаря ти, *Jane*,  за изчерпателния отговор  Hug
 В моя случай - да напълно наясно съм какво искам и в интерес на истинате то е бяло с дървесно Simple Smile Попитах за имената, за да проверя дали няма да похвалиш някой от майсторите, които вече прослушахме, да не изтървем някой ценен  Wink Ситуацията с майсторите, между които се колебаем е подобна на описаното - първият се налага и ме убеждава как например белият гланц бил не само непрактичен, но и селски  Shocked; вторият пък се съгласява с всичко и казва, че добре сме си го измислили и не дава никакви идеи. Развитието от вчера е, че третият, който беше много зает казал, че днес ще дойде да вземе мерки и да поговорим. От него съм доволна, защото той прави спалнята (пак по моя идея), само дето малко се бави - ше носи рафтовете на гардероба днес, с близо месец закъснение Simple Smile
Та пак сме край кривата круша  Laughing

# 318
  • Карлово
Здравейте ! Моята кухня е на финалната права . Единствената въпросителна е откъде да намеря бойлер за шкафа под мивката на stiebel eltron. Чичко Гугъл ми подава информация от преди 4 години ,която вече не е актуална  newsm12. Някой може ли да помогне ?

# 319
# 320
  • Раковски
Също така става и с аростон, серията титаниум (бяло със синьо са), разликата между 10 и 15 литра е около 5-10 лева. В нас с по-стар аристон (червен) вече близо 5 години и си върши добре работата. Подминавай тесита и подобни.

# 321
  • Карлово
Точно това намерих и аз, но със сигурност фирмения магазин в Пловдив е затворен , а Технополис не го поддържа в листата на продаваните. Остава да проверя Практикер ,но в списъка на фирмите , с които сътрудничи , липсва...
Е, в краен случай ще е Аристон...
Няма да мине много и ще пускам снимки!!! newsm44

# 322
  • Стара Загора
Също така става и с аростон, серията титаниум (бяло със синьо са), разликата между 10 и 15 литра е около 5-10 лева. В нас с по-стар аристон (червен) вече близо 5 години и си върши добре работата. Подминавай тесита и подобни.

ние сме с атлантик 15 л,и съм доволна

# 323
  • Sofia

Моето аристонче навърши 15 години и му изгоря термостатът. Реших да купувам нов бойле, но майсторът ме посъветва да сменя термостата, щял да изкара още 15...  Joy
Тихерула, звънни в stiebel eltron и ги питай кой магазин в Пловдив им поддържа асортимента. Дори и да ги нямат в момента, ще ти го доставят.

# 324
  • Стара Загора

Моето аристонче навърши 15 години и му изгоря термостатът. Реших да купувам нов бойле, но майсторът ме посъветва да сменя термостата, щял да изкара още 15...  Joy
Тихерула, звънни в stiebel eltron и ги питай кой магазин в Пловдив им поддържа асортимента. Дори и да ги нямат в момента, ще ти го доставят.
хи хи определено новия няма издържи толкова  Laughing

# 325
  • Раковски
Виждал съм в технополис stiebel eltron а оня ден минах през офиса им в Пловдив и беше празен.

# 326
  • Sofia
Моля за помощ....
Този аспиратор дали е достатъчен като мощност за стая 25кв.м с височина 2.60?
И това, че не пише нищо а възвръщателен клапан дали означава, че го няма?
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=493

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 01:50 от noshtna_ptica

# 327
  • Раковски
В нас съм с такъв, стаята ни е 3,6/4,7 и ми е малко слаб дори и на 3-та. Клапата се купува допълнително (беше около 10-на лева), но трудно пасваше на отвора, преди бе така щото им смениха дизайна на кутиите а клапите си останаха същите.

# 328
Ето формулата за изчисляване обема на аспиратора спрямо кубатурата на стаята:
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=12&i=29#q5
Аз за 21 кв.  си избрах ето този:
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=729

# 329
  • Sofia
И аз избрах него, но търсех начин да мина по-тънко....
Обаче няма такъв начин.  Joy
Ще ми се да ви питам още нещо... Днес гледах панти и механизми. Блум са страхотни, но си е цифромания. Похвалиха ми и гледах Ферари - там цените са повече от приемливи. Имате ли впечатления от тази фирма? И може ли да се разчита на техните приспособления за плавно затваряне?

Общи условия

Активация на акаунт