Кухните - 42 тема

• 90 210
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Раковски
Ферари не са това което бяха преди 10-на години, ся са си чисто китайче. Панта на блум пригодена за амортисьор струва 1.7 лева са самия амортисьор е 2 лева.

# 331
  • Sofia
Благодаря, и по форумите не четох добри отзиви. Май ще се откажа... Механизмите на Блум гледах - 50-60лв  Money
Проблем при мен ще се окаже и плотът, който ще е под прозореца, т.е. прозорецът е ""вдлъбнат" 10 см и още 2-3 см перваз /ПВЦ/. Ако плотът мине над перваза - шкафовете под него ще са дълбоки под 50 см, а и нивото ще се развали. Ако пък е до него, изобщо няма да се "върже" с белия перваз... Ако пък плотът остане под певаза - височината ще е 83, направо ужас! Shocked

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 23:34 от noshtna_ptica

# 332
  • Раковски
Понякога става така...
Механизма за който пишеш вероятно е тандембокс с пълно изтегляне, ако обаче се надгради за дълбоко чекмедже става около 90, ако е само с рейлинг ще е около 60, ако е метабокс около 15 - 22 според зависи, има тандеми при които се прави чекмеджето от ПДЧ и е около 17 - 22 лв, варианти много.

# 333
Здравейте! Трябва да избера батерия. Спряла съм се на такъв тип:
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Lisa-Single-Lever-90-Square-Kitche … sh=item2a1b82bc47
обаче разбрах, че има опасност да пръска. Какво трябва да е разстоянието , че да се избегне това? Моля, някой ако има подобна и е доволен, да ми препоръча.                     

# 334
Пръскането зависи повече от дълбочината на мивката и силата на струята. За кухнята не са удобни ниски батерии, тази ми изглежда съвсем добра. Избери си по-дълбока мивка - 20-22см, и мисля, че няма да имаш проблем.

# 335
Пръскането зависи повече от дълбочината на мивката и силата на струята. За кухнята не са удобни ниски батерии, тази ми изглежда съвсем добра. Избери си по-дълбока мивка - 20-22см, и мисля, че няма да имаш проблем.
Kallitko , благодаря за отговора! Мивката ще е тази: http://www.dekoraty.com/index.php?go=view_product&ID=535& … D0%B2%D0%BA%D0%B8
20см дълбочина.
Моля за още отзиви, че след петъчната грешка с гранитогреса, вече съм на "тръни". Хич не ми се иска после да съжалявам.

# 336
  • Бургас
Здравейте ! Моята кухня е на финалната права . Единствената въпросителна е откъде да намеря бойлер за шкафа под мивката на stiebel eltron. Чичко Гугъл ми подава информация от преди 4 години ,която вече не е актуална  newsm12. Някой може ли да помогне ?
Свържи се с някой от фирмата вносител. Имат практика техника, който го монтира да ти го достави

# 337
  • Раковски

По принцип е така, но като си миеш ръцете или нещо други винаги са над мивката, тоест на нивото на плота да речем и леко надолу) и си пръска.
Мивката за мен си струва, драска се малко, но тия дето не са драскат са двойно и тройно даже нагоре.

# 338
А може ли да се върти , или е неподвижна? Защото някой се беше оплаквал (май Гретел), че е неудобно с неподвижна батерия ( а нейната май беше подобна, и много красива)

# 339
Здравейте, трябва да сменяме фурната и плота в кухнята. Днес на Стройкото харесахме ето това:
http://www.baumatic.bg/bo636ss_4_1983_20578.html
http://www.baumatic.bg/bhc607ss.html
Малко ме притеснява, че не намирам никакви отзиви за тази марка, някой да има такива?
Притеснява ме и монтирането - ние трябвало да си ги монтираме, имало монтажни схеми. Лесно било, вадим старите, мушкаме новите и готово! Дали? newsm78

# 340
  • на Мелмак
Здравейте!
И аз да се похваля-поръчахме уредите,сега ще ни доставят Grinning
и майсторите тези дни дни ще идват за монтажа:))))

# 341
  • Някъде на път....
Здравейте!
Хайде, чакаме снимки!  Peace

# 342
Здравейте!

Etty775 , какви уреди избра? Тези дни трябва и ние да купим, а съм толкова объркана. Изчетах сумати теми, за функциите ми се изясниха нещата, но към коя марка да се насоча  Tired

# 343
Записвам се и аз да ви следя, че почна ремонтът, а аз не съм се ориентирала за кухнята. Само си харесах 1 в АИКО, но не знам ..... Сега ще гледам снимките, на готовите кухни и дано нещо ми излезе в главата Grinning

# 344
  • на Мелмак
Здравейте!

Etty775 , какви уреди избра? Тези дни трябва и ние да купим, а съм толкова объркана. Изчетах сумати теми, за функциите ми се изясниха нещата, но към коя марка да се насоча  Tired
Моите ще са комбинирани-ТЕКА и Самсунг,гледах ги и на стройко,много ми допаднаха,имам мн.добри отзиви за тях от познати,както и от фирми,които ги предлагат-нямат рекламации,фурната ,хладилника и пералнята са Самсунг,другото е на тека,за функции-питай нещо,ако искаш Hug

Общи условия

Активация на акаунт