Кухните - 42 тема

• 90 197
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Сега съм на етап, търся ъглов диван за кухня.

# 346
Здравейте!
И аз да се похваля-поръчахме уредите,сега ще ни доставят Grinning
и майсторите тези дни дни ще идват за монтажа:))))

Etty775 , какви уреди избра? Тези дни трябва и ние да купим, а съм толкова объркана. Изчетах сумати теми, за функциите ми се изясниха нещата, но към коя марка да се насоча  Tired
Моите ще са комбинирани-ТЕКА и Самсунг,гледах ги и на стройко,много ми допаднаха,имам мн.добри отзиви за тях от познати,както и от фирми,които ги предлагат-нямат рекламации,фурната ,хладилника и пералнята са Самсунг,другото е на тека,за функции-питай нещо,ако искаш Hug

За Самсунг нищо не мога да кажа, но ние вкъщи сме с фурна, котлони, абсорбатор, мивка и батерия на Тека - и сме доволни. Миялната ми е Аристон, а хладилника е на Горене. Доволни сме, не сме имали проблем. Пък и с отстъпка ги взехме от фирмата с кухнята.

# 347
  • на Мелмак
Аз имам На Самсунг МВ,хладилник и пералня-не са мръднали,много съм доволна,от години ги ползвам,а за тека-та ето още едно положително мнение:)))

# 348
Мда..... но много си зависи и на какъв уред ще попаднеш....... винаги може да има издънки и тогава отиде та се невиде марката......  Simple Smile

# 349
  • на Мелмак
На какъв уред,от коя марка,на какъв майстор....
сори за спама.

# 350
  • В центъра на моретата
Аз да питам, ако имате отзиви за тази мивка на Бланко - BLANCODALAGO 6   http://www.evroset.bg/kdalago.pdf
Насочили сме се към нея, но не мога да разбера колко е дълбочината й и дали ще пръска? А и като материал дали се драска? И какво значи автоматичен сифон?

# 351
  • Sofia
Аз днес капарирах уреди на Фабер и спечелих 5-годишната гаранция.
С две думи - фурна, котлони и абсорбатор си имам, но кухнята още не е почната  Joy
А какво ще кажете за техните мивки?

# 352
Аз да питам, ако имате отзиви за тази мивка на Бланко - BLANCODALAGO 6   http://www.evroset.bg/kdalago.pdf
Насочили сме се към нея, но не мога да разбера колко е дълбочината й и дали ще пръска? А и като материал дали се драска? И какво значи автоматичен сифон?
Не се драска-имам такава бяла.
Автоматичен сифон е тази врътка отзад, която ти позволява да запушиш сифона без да бъркаш в мивката.
Може и да не се поставя-въпрос на избор е.

# 353
  • София

Здравейте, това е моята "голяма" кухня.Има снимки от преди и сега. Мога цял ден да си седя в нея Laughing.
 Има още малко неща да се довършват. Монтажистите ожулиха едната вратичка в горния ъгъл и я върнаха за да я оправят. Масата си поръчахме от същата фирма и ще е с цвета на плота. Остава да ни сложат и радиатора.

# 354
V_M , честита да ти е, но не се виждам снимките. Simple Smile

# 355
V_M И аз не виждам нищо.

# 356
  • Sofiq
Имам въпрос са ползващите кухненска мелачка. На сифона на мивката може ли да се монтира пак решетка тип временна която се маха и слага или просто си стои дупка към мелачката, или е някакъв специален сифон?  Thinking

# 357
  • София
На моята мелачка може да се сложи решетката от обикновения сифон за да не се вижда дупката надолу (просто се поставя отгоре), но с нея не може да се запушва мивката така, че да се пълни с вода - за целта има една грозна черна тапа към мелачката  Simple Smile

# 358
  • Sofiq
Таря благодаря много! Така ме устройва стига да не е постоянна черна дупка, че ми грознее. Харесах на Тека един модел, ся нали имат някакви намаления, че честват незнам си колко годишнина и е малко по-приемлива цената.

# 359
  • София
http://vbmarinska.snimka.bg/daily/kuhnya.665208.26734713

Дано този път да съм успяла  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт