Кухните - 42 тема

• 90 153
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Cigarette ,поне сега знаеш какво имаш Laughing
O, Да - пълна инвентаризация направих.
Надявам се преди Гергьовден да спретна 1 базар пред къщи.
Шегувам се, разбира се, но при предишни почиствания гледам-гледам, дожалее ми и пак прибера.
Дано сега устискам.

# 466
И аз в отбора на чакащите! Като гледам всички поне идея имате, а аз тотално се обърках.Само цветовете са ми ясни - жълто и оранжево.
Дано по празниците почивам, че поне да спретна няколко варианта и да ги пусна за обсъждане тук.
Cigarette, аз това с изхвърлянето съм го започнала вече. Добре, че свеки не се сърди като и пращам разни ценни за нея, но абсолютно ненужни за мен вещи. Laughing

# 467
и аз така бях решила цветовете и като отидохме там с фирмата, която ще я изработва и ми се промени цялостната идея....... но поне на края се моля, да стане страхотна Simple Smile

# 468
При нас водопровода е готов, утре почват ел. инсталацията и местене на комина

# 469
  • Между Пирин, Рила и Родопите
О, вие сте едни гърди напред, браво!

# 470
  • София
И аз тук да ви следя  Hug След две години отлагане, най-после ще започваме с ремонта на кухнята. Лошото е, че тъкмо реша да е даден вариант и се оказва, че нещо не става - помещението е малко, съобразяваме се с много чупки по стените, две врати, прозорец и коридор. Умувам и обмислям, ще покажа в следващите дни как изглежда като разположение и ще се надявам на някоя идея и от вас    bouquet

# 471
Не се притеснявай и при нас беше така стена 1 врата към коридор + комин, стена 2 комин + чупка 13/65 см, стена 3 два прозореца с радиатор, стена 4 плъзгаща се врата към трапезария. И аз много мислих, обикалях като луда мебелни къщи и накрая ми хрумна идея , която реализирахме. Зазидахме вратата на стена 1, така си увеличих плота. Съборихме стената с плъзгащата врата към трапезарията, получих едно общо голямо помещение с изглед на 3 улици. И като посетих наново мебелистите те чак се учудиха как ми е хрумнало и веднага се намери място за всичко с функционалност като по учебник: хладилник-плот-мифка-плот-печки-плот. Така изглеждаше дневният тракт преди преустройството:
http://prikachi.com/images/535/4633535R.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/535/4633535R.jpg

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 19:20 от nedabi

# 472
  • Някъде на път....
Готвя всеки божи ден  Mr. Green Обичам да творя и кухнята е моето местенце за изява. Искам светла кухня, защото е малък бокс и няма пряка светлина - ако я направя в по-тъмни цветове съвсем мъничка ще изглежда Sad Пък и ми се струва, че ще седи като дупка. ....
Абсолютно те подкрепям в избора на светли цветове.  Peace
Оптически ще изглежда и по-голяма.
За почистването - има добри решения, разбира се.  Grinning Нали всички си обичаме кухните чистички, без да сме супер уморени от това....
Успех с мебелите!  Peace Чакам с нетърпение да видя снимките!   bouquet

# 473
  • Пловдив
Здравейте!

И ние сме на вълна кухня и възникна въпрос. На какво отстояние от плота е удачно да се слагат контакти? Плота ще е или на 86 или на 90см.

# 474
Зависи за какво са контактите, фирмата която ви прави кухнята ще ви даде схеми за ел. инсталацията и В и К, както и мострички от цветовете за да си напаснете под, стени, таван цветово

# 475
  • Пловдив
Зависи за какво са контактите, фирмата която ви прави кухнята ще ви даде схеми за ел. инсталацията и В и К, както и мострички от цветовете за да си напаснете под, стени, таван цветово

Мъжа ми ще прави кухнята, а цветово аз ще си напасна нещата... просто не знам на какво отстояние от плота е удачно да се слагат контактите. Контактите ще са за уредите на плота: кафе машинс, бързонагряваща кана, хлебопекарна и т.н.

# 476
  • Раковски
 Аз предлагам на всеки да ги направи в една равнина и на средата на стенния панел, това ако няма вече готова ел. инсталация. Кабелите за уредите са или зад самия уред или може да се направи така, че да са в съседен шкаф и да са под ръка.

# 477
  • Раковски
И аз в отбора на чакащите! Като гледам всички поне идея имате, а аз тотално се обърках.Само цветовете са ми ясни - жълто и оранжево.
Дано по празниците почивам, че поне да спретна няколко варианта и да ги пусна за обсъждане тук.
Cigarette, аз това с изхвърлянето съм го започнала вече. Добре, че свеки не се сърди като и пращам разни ценни за нея, но абсолютно ненужни за мен вещи. Laughing

Имам някъде снимки на жълто-оранжева кухня, ако желаеш ще гледам да ги открия и да ги покажа.

# 478

Имам някъде снимки на жълто-оранжева кухня, ако желаеш ще гледам да ги открия и да ги покажа.
Естествено, че искам  Hug
Аз пък вече ще се стегна и ще покажа варианти, че една стена тук ме притеснява и заради нея не намирам място на хладилника!
 smarfieta, много хубаво се е получило. Дай още снимки!

# 479
  • Пловдив
Аз предлагам на всеки да ги направи в една равнина и на средата на стенния панел, това ако няма вече готова ел. инсталация. Кабелите за уредите са или зад самия уред или може да се направи така, че да са в съседен шкаф и да са под ръка.

Много благодаря за съвета. Дано скоро мога да се похваля с кухня.

Общи условия

Активация на акаунт