София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 957
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря!

В Северния парк вчера видях колело за близнаци, от тези за малки деца, с лост за бутане, но докато се усетя да питам жената откъде са го взели, и се изгубиха.

Имате ли представа откъде може да се купи?

# 421
  • София
Намерих това - http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=5017&o … 10vgaotnmoe0ranq1

В една от темите в близнашкия форум намерих линк - http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=2009%20Runabout%20jogging% … emId=330344454726

# 422
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ето и това, мисля, че е страхотно http://manytoys3.shopmania.biz/pokupka/35567

# 423
# 424
Здравейте!

Имам въпрос за детските градини.

Ако детето навършва 2 години през октомври-ноември, а градините почват от 01.09., съглаяват ли се директорките да тръгне по-късно, та да не се губят 240 лева майчинство за 1-2 месеца?
От 01.09. ли, от 15.09. ли почват градините?
В колко часа се водят и от колко до колко се вземат?А Коледните ваканции от кога почват?

# 425
  • София
Здравейте!

Имам въпрос за детските градини.

Ако детето навършва 2 години през октомври-ноември, а градините почват от 01.09., съглаяват ли се директорките да тръгне по-късно, та да не се губят 240 лева майчинство за 1-2 месеца?
В колко часа се водят и от колко до колко се вземат?А Коледните ваканции от кога почват?

На 2 г. детето е в ясла. Не е проблем да тръгне септември, а рождения ден да е след това. То си тръгва с наборчетата. Градините почват от 1 септември, акто обиконовено до 15 септ. са сборни групи. Градините работат от 7 сутринта до 19 вечерта, децата се водяд до 8.30 ч., тъй като след това се заявява храната спрямо броя на присъстващите деца. Няма ваканции в градините и яслите, както са учениците. Обикновено между коледните и новогодишни празници са сборни групи, тъй като голяма част от децата си остават вкъщи. Можеш да извиняваш отсъствията с бележки от личния лекар, както  и имаш право на 30 дена отсъствие по домашни причини.

# 426

Мисля, че зависи от директора на детската градина, дали да го пуснеш по-късно (октомври-ноември). На мен не са ми правили отстъпка, макар че много ми се искаше да удължа месеците за вземането на обезщетението, че моята е родена април и тръгна на година и 5 месеца.

Вземането на децата е от 16 ч до 18:45 - 19 ч. На останалите въпроси са ти отговорили.

# 427
Нонич, провери ли за басейнът в Обеля? Една съседка ми каза за него и се замислям да водя Андреа там. Ема ще ходи ли?

Сега на въпроса - дъщеря ми тръгва на училище с набор 2006 през 2013. Тя е втора предучилищна в 24то ОДЗ, казаха ми, че ще идват преподаватели от близките училища да ги представят на родителите. Насочила съм се към 74то, на еднакво разстояние ми е със 101во, но второто нещо не ми допадна. Моля дайте отзиви.

Хубав ден желая на всички!

# 428
Аз от 101-во съм си доволна. Но пък всеки си има предпочитания.

Нашата учителка направи от класа страхотен колектив. Училището организирва за отличниците безплатна екскурзия (по 1 от всеки клас - поне за началното е така (избира се от комисия по обективни критерии)). Разбрах че за първокласниците са пуснали електронни уроци, но какви точно незнам. Имат си кабинети по ИТ, всякакви допълнителни занимания (платени), салони, игрище за футбол,... Училището е отремонтирано, имат стол и достатъчно място за всички желаещи целодневна форма на обучение (поне до сега). От училището се организирват също така екскурзии и зелено училище, за който желае.

Всичко обаче си е субективно. И всеки търси конкретно нещо. Недостатък е, че директорът ни не е достатъчно гъвкав, но какво точно имам в предвид немога да го изразя с думи.

# 429
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз също съм доволна от 101во. Учих до 7ми клас там и не съжалявам. Учителите са учители, особено началната. За 74то не съм чула добра дума от приятелите ми, които са завършили там, но може просто така да съм улучила  Simple Smile

# 430
  • София
Нонич, провери ли за басейнът в Обеля? Една съседка ми каза за него и се замислям да водя Андреа там. Ема ще ходи ли?
Обаждах се на 1 октомври - не можаха да ми дадат повече информация за басейна, бил в ремонт, незнайно до кога.
Пуснах си връзките в 153 гимназия, но и от там нямам инфо как се случват нещата. Тази седмица се надявам да имам повече инфо и ще пиша.

# 431
Обаждах се на 1 октомври - не можаха да ми дадат повече информация за басейна, бил в ремонт, незнайно до кога.
Пуснах си връзките в 153 гимназия, но и от там нямам инфо как се случват нещата. Тази седмица се надявам да имам повече инфо и ще пиша.
Сетих се за близък басейн. Т.е. ако нямате др. алтернатива. В техникума "Хенри Форд" Под моста на Сливница.

# 432
Здравейте, някой да знае има ли някъде нотариус?

# 433
  • Някъде на път....
Мисля, че най-близкия е в Люлин.

# 434

На централна гара знам един нотариус.

Общи условия

Активация на акаунт