София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 906
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!
Има ли сред вас мама, която не ваксинира децата си?
Иска ми се да обменим малко опит.
ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684667.0

# 451
ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 28
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684667.0

Благодаря Естел!
Вече писах там, но за сега нямам отговор. И понеже живея в района, реших да опитам и тук.
Очаквам, ако някой е извървял трънливата пътечка да се "включи".

# 452
Знае ли се кога ще пускат парното, за Свобода питам.

# 453
  • IT
когато и навсякъде:) и поетапно-По закон, за да започне отоплителният сезон, трябва да има три последователни дни със среднодневни температури под 12 градуса и да има метеорологична прогноза за трайно застудяване.

# 454
  • София
Момичета, знаете ли къде поправят лаптопи?

Със закъснение, ама... Сервиза е в този дългия блок, успореден на Ломско шосе, срещу Била в 6-та част.

# 455
  • София-Младост
Принципно се говори за другата седмица, от 9-ти...иначе в детските градини явно е започнало пускането.

# 456
  • София
Принципно се говори за другата седмица, от 9-ти...иначе в детските градини явно е започнало пускането.

В 42 ОДЗ в 5-та част сутринта ми казаха, че от днес ще го пуснат уж. Ще видим довечера. Вече ми се ще да го пуснат, че мразя да ми е студено вкъщи.

# 457
  • София-Младост

В 42 ОДЗ в 5-та част сутринта ми казаха, че от днес ще го пуснат уж. Ще видим довечера. Вече ми се ще да го пуснат, че мразя да ми е студено вкъщи.
Аз бях написала, че в нашата градина вече има парно, но понеже е в Младост-4 го изтрих...така че явно започват.

# 458
  • IT
В градините, които са поискали е пуснато отдавна. В нашата ясла е доста топло, а те сега и правиха и изолация, така че сигурно с парното ще е доста топло

# 459
 Здравейте!
Може ли някой да ми препоръча добър зъболекър-детски.Малката е на 3г. и 10м. изплашиха я в ЕО-ДЕНТ Люлин и сега  си търсим по квартала зъболекър.Моля ако някой има отзиви да пише,че сме с отворено зъбче Sad
 Благодаря!

# 460
Здравейте!
Може ли някой да ми препоръча добър зъболекър-детски.Малката е на 3г. и 10м. изплашиха я в ЕО-ДЕНТ Люлин и сега  си търсим по квартала зъболекър.Моля ако някой има отзиви да пише,че сме с отворено зъбче Sad
 Благодаря!
Олее, какво се случи в ЕО Дент? Там беше единственото място, където моят син седя.

# 461
  • Някъде на път....
Нашата зъболекарка е със страхотен подход към децата, но не е в квартала....
Децата ми с удоволствие ходят при нея, ние също.  Wink

Ако все пак те интересува - кажи, ще ти дам координати!  Peace

# 462
  • София
Момичета, да попитам някой от вас да знае нещо за надомна работа? Търся нещо да правя вкъщи и да си помагам финансово поне докато съм в майчинство. Попадам все на фалшиви обяви обаче, за това питам вас ако някоя знае нещо ще съм благодарна.

# 463

[/quote]
Олее, какво се случи в ЕО Дент? Там беше единственото място, където моят син седя.
[/quote]
Отвориха и кътниче и я заболя доста.Наплаши се и вече 2 месеца ходим от време на време да видим дали ще се престраши,но уви. Иначе зъболекърката е много мила д-р Михайлова. Искам да пробвам на друго място да видя как ще реагира.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт