София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 944
  • 761
  •   2
Отговори
# 435
Мами, помагайте! Коя е темичката за мамите от Връбница (Надежда 5 и 6)?  bouquet

# 436
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мами, помагайте! Коя е темичката за мамите от Връбница (Надежда 5 и 6)?  bouquet

Тази е  Simple Smile

# 437
Търся добра фризьорка за кичури.

# 438
  • Някъде на път....
Търся добра фризьорка за кичури.
Аз ходя в Джейн при Зори. Сега я замества друга нейна колежка. И от двете съм много доволна!  Peace

# 439

Тази е  Simple Smile

Hug Party
Живот и здраве след около месец и половина - два ще се установим трайно във Връбница 1 Party и имам вече хиляди въпроси.

Малкият е записан на държавна кухня и искам да ви попитам какъв е адреса на ДК в Надежда?

# 440
Някой беше питал за нотариус. Видях на 2 места. Единият при бившата Лиляна Карастоянова, т.е. пощата 1220, а другия на Ломско шосе, в близост до Шел.  Peace

# 441
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Тази е  Simple Smile

Hug Party
Живот и здраве след около месец и половина - два ще се установим трайно във Връбница 1 Party и имам вече хиляди въпроси.

Малкият е записан на държавна кухня и искам да ви попитам какъв е адреса на ДК в Надежда?

Аз съм от Връбница 1/Надежда 5/  Hug Има ДК на ул. Бял люляк, №19 в 61 ОДЗ  Peace

# 442
  • Някъде на път....
Някой беше питал за нотариус. Видях на 2 места. Единият при бившата Лиляна Карастоянова, т.е. пощата 1220, а другия на Ломско шосе, в близост до Шел.  Peace
И двата си работят, така ли?

# 443
И двата си работят, така ли?

Така, както ги видях - да. Трябва обаче вътре да се пита. Мисля, че и при двата пише нотариални услуги. Адвокат.

# 444
Момичета, знаете ли къде поправят лаптопи?

# 445
  • София

Някъде на Ломско мъж ми носи моя за профилактика (чистене), но ще го питам довечера къде по-точно.

# 446
До нас- в Надежда 2. До 15то. Блокът е успореден на ул. Йордан-Хаджи Константинов.

# 447
Аз съм доволна от един сервиз на Ломско шосе 70.

# 448
  • София
Включвам се да кажа за плуването в 153-та гимназия. Така и чрез моите познати не успях да разбера какви са условията, но вчера в 24 ОДЗ имаше плакат и телефони на инструктори по плуване, звъннах, 50 лева на 8 посещения. Не питах колко трае едно посещение. Дните са сряда и петък от 6 до 7. Мен ме устройват идеално, стига само да оздравее детето и мисля да я запиша.
Дано е било полезно инфото.

# 449
Здравейте!
Има ли сред вас мама, която не ваксинира децата си?
Иска ми се да обменим малко опит.

Общи условия

Активация на акаунт