София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 341
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,
аз лично ходя на ЗУМБА, но има и йога и аеробика. А доколкото знам от йогата са много доволни от инструкторката. За аеробиката знам, че нямаше много желаещи, но инструкторката също е добра.
А зумбата е супер и инструкторката също.

Мястото е фитнес център РЕЛАКС, това с автомивката и заведението на ломско шосе, срещу 345 се намира. Има нова зала от 3 месеца, където сее провеждат по график тренировките.

Ето и линк на фитнеса:
http://www.complexrelax.com/fitness-center#

Ето и фейсбука:
https://www.facebook.com/FitnessCenterRelax

# 541
  • София
Здравейте майчета!
Скоро ни предстой да започнем да взимаме детска кухня за малката ми дъщеря.Живеем в Надежда2  част и сме подали документи в 40 ясла.
Днес се оказва,че детската кухня там преустановява дейност,т.к детското заведение е обединено с дет.градина на ОДЗ.
Изпаднах в ужас...
Наблизо няма друга държавна кухня,а в най близката ни отвъд Ломско шосе няма места.
Дайте предложение може ли да се направи нещо към Общината да върнат детската кухня или въобще какво може да се направи.
В района на Надежда 2 май оставаме без кухня Thinking

# 542
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Да кажа, че детската кухня на ул."Бял люляк" № 19 - бившата 61 ДЯ, също затваря от януари.  Tired 

# 543
Здравейте майчета!
Скоро ни предстой да започнем да взимаме детска кухня за малката ми дъщеря.Живеем в Надежда2  част и сме подали документи в 40 ясла.
Днес се оказва,че детската кухня там преустановява дейност,т.к детското заведение е обединено с дет.градина на ОДЗ.
Изпаднах в ужас...
Наблизо няма друга държавна кухня,а в най близката ни отвъд Ломско шосе няма места.
Дайте предложение може ли да се направи нещо към Общината да върнат детската кухня или въобще какво може да се направи.
В района на Надежда 2 май оставаме без кухня Thinking

Ами,171 ОДЗ не Ви е далече,а там записването започна скоро и може и места да има още.

# 544
  • София
171 ОДЗ ни е далечко,все пак е в Свобода...
Но не е там проблемът.
 ooooh!Ядосвам се за безхаберното отношение към майките и дечицата ни-като се почне от детски,майчински,местата по ясли и детски градини,сега и ограниченията в кухните.
За мен това е чиста дискриминация...

# 545
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Да се редактирам - кухнята на ул."Бял люляк" № 19 - бившата 61 ДЯ, ще си работи, както досега. Фандъкова е разрешила  Mr. Green

# 546
Здравейте,
 и аз съм от един от тези квартали(в кв.Триъгълника).Напоследък нашата компания се разпадна(може би заради студа,но имаше и слънчеви дни).Гледам навън има от време на време майки с деца,а аз излизам сама (или с мъжа ми,но с него като цяло ми е скучно).
Пиша,защото искам да се присъединя към някоя компания.Имам дете на 13месеца.разхождаме се по Ломско Шосе,понякога в градинката на надежда 1(около 133,134 бл.)и градинката пред Църквата.По-рядко в квартала.

# 547
Към кв. Толстой далечко ли ти е да идваш ?

# 548
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Бъдете здрави, много щастливи и усмихнати през новата година! Дано късметът и успехът ви следват неотлъчно!

# 549
Ami nikoga ne sum hodila i shte mi e interesno da otida.

# 550
  • София
Здравейте,

да се похвалим,че кухнята в 40та ясла проработи отново.Не знам как успяха от общината толкова бързо да оправят нещата,но сме им много благодарни и доволни newsm20.

# 551
Момичета,

някоя от вас да има наета женица, която да помага в домакинството 1-2 пъти седмично ?
Как я намерихте, каква работа извършва и колко и плащате ?

Просто сериозно се замислям за такава женица.. защото вече лазим навсякъде и всеки ден прахосмукачка 7 дни в седмицата ми идва малко в повече...

Благодаря предварително! Simple Smile

# 552
  • София
Момичета,

някоя от вас да има наета женица, която да помага в домакинството 1-2 пъти седмично ?

Просто сериозно се замислям за такава женица.. защото вече лазим навсякъде и всеки ден прахосмукачка 7 дни в седмицата ми идва малко в повече...

МОя приятелка има жена за чистене 1 път в седмицата май по 40 лв. плаща. Има фирми, които предлагат подобен род услуги. АКо искаш ще ти пусна линк на фирмата,която викам чат чат за основно чистене вкъщи, доволна съм,но за съжаление, не мога да си позволя постоянна такава услуга Sad

# 553
Момичета,

МОя приятелка има жена за чистене 1 път в седмицата май по 40 лв. плаща. Има фирми, които предлагат подобен род услуги. АКо искаш ще ти пусна линк на фирмата,която викам чат чат за основно чистене вкъщи, доволна съм,но за съжаление, не мога да си позволя постоянна такава услуга Sad

Да, аз за това питам за жена, защото уж е по-евтино, но тази ми изглежда скъпа.. Sad

# 554
vital4e, пусни си обява тук http://www.bg-mamma.com/index.php?board=7.0  Напиши каква работа искаш да се върши у вас, пиши "заплащане по договаряне" и на лични ще се разбереш с някоя жена.

Общи условия

Активация на акаунт