София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (8)

• 116 302
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
raly77, ние често ходим на площадката на Била.

muhmututurka, аз само да си дам един глас "против" за Димова. Тя е ЛЛ и педиатър, но за най-малката кашлица изписва АБ Stop .

За д-р Надежда Димова ли става дума?

# 616
raly77, ние често ходим на площадката на Била.

muhmututurka, аз само да си дам един глас "против" за Димова. Тя е ЛЛ и педиатър, но за най-малката кашлица изписва АБ Stop .

За д-р Надежда Димова ли става дума?

Да, беше ми ЛЛ 4-5г. След първата година спрях да ходя при нея.

# 617
  • София
Благодаря за информацията. Laughing Същото се случи и с мен с Теофил Тодоров.
Не знае какво да изписва изобщо, направления и изследвания много трудно пуска.

# 618
И аз си търся компания, защото от скоро сме в Надежда 5. Парка ми е относително далече.
И въпреки че моят малчуган вече не е съвсем бебе, още съм си вкъщи.
Ако искате, може да си спретнем едно излизане заедно Grinning Hug

Ами хайде да се разберем да се видим някъде ! С най-голямо удоволствие! Simple Smile

Иванена, аз не съм от скоро в Надежда, обаче от скоро съм с бебе и аз като теб си обикалям сама, много майки има в северния парк, но е относително далече от нас, много майки виждам и по Ломско шосе, но някак не върви да ги спираш и заговаряш  Laughing или поне мен ме е срам. Майки с по-големи дечица видях в паркчето до църквата в Надежда 2.

Хайде тогава да излезнем заедно Simple Smile много ще се радвам да си намеря приятелки тук Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 16:34 от AnMary

# 619
  • София
Здравейте , записвам се в темата  и с голямо удоволствие ще се присъединя към някоя среща (дано си  спретнем такава)   Simple Smile   В процес на  установяване сме  все още , но бих се  радвала на нови познанства и  компания от дечица за моята палавница.(на 1,8мес)Ние сме в Надежда-3 ,близо до Билла.
Ние сме в Надежда 5, до Билла Simple Smile и сме на 2,1г. Само че вече ходим на ясла и аз съответно на работа...

Здравейте не знам дали въпросът ми е за тук, но спешно търся добър личен лекар в 8-ма поликлиника. При Беремлийска не можело имала много хора, препоръчайте ми някой. baby_neutral
Педиатър или ЛЛ? Ако е за ЛЛ - д-р Ема Попова, много е готина, но не знам дали приема нови пациенти.

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 16:34 от AnMary

# 620
  • София
Здравейте не знам дали въпросът ми е за тук, но спешно търся добър личен лекар в 8-ма поликлиника. При Беремлийска не можело имала много хора, препоръчайте ми някой. baby_neutral
Педиатър или ЛЛ? Ако е за ЛЛ - д-р Ема Попова, много е готина, но не знам дали приема нови пациенти.

ЛЛ търся.  Simple Smile

# 621

hailie,снуки, много ще се радвам на една срещичка с децата))Хайде да се уговорим наистина майките от Надежда в удобно  време и на удобно място да се запознаем ,че май сме доста новодомците в  квартала))А за градинката на Билла  може да се уговорим за събота например.. Simple Smile Hug

# 622
Как мога да проверя какви са разходите по прехвърляне на имот.

Има мъжа ми 1/6 дял от сграда и земя, по наследство, и иска да ги прехвърли на баща си, какви ще бъдат разходите?

# 623
  • София-Младост
Как мога да проверя какви са разходите по прехвърляне на имот.

Има мъжа ми 1/6 дял от сграда и земя, по наследство, и иска да ги прехвърли на баща си, какви ще бъдат разходите?
http://www.notarial-calculator.imoti-bulgaria.com/

# 624
Благодаря!

# 625
  • Нови искър
Само не при Попова не дава направления всеки път 60 % от случейте когато съм и звъняла все е ангажирана и да отида когато е в поликлиниката отделно антибиотика го няма за нищо аз съм с две ръце против Попова

Здравейте , записвам се в темата  и с голямо удоволствие ще се присъединя към някоя среща (дано си  спретнем такава)   Simple Smile   В процес на  установяване сме  все още , но бих се  радвала на нови познанства и  компания от дечица за моята палавница.(на 1,8мес)Ние сме в Надежда-3 ,близо до Билла.
Ние сме в Надежда 5, до Билла Simple Smile и сме на 2,1г. Само че вече ходим на ясла и аз съответно на работа...

# 626
Знаете ли частни градини в нашия район, може и близките райони да е?

Да споделите, ако може какви са таксите на детегледачки-пенсионерки в района?

# 627
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Знаете ли частни градини в нашия район, може и близките райони да е?

Да споделите, ако може какви са таксите на детегледачки-пенсионерки в района?

за частни се сещам само в Обеля  Rolling Eyes

Ние вече сме здравички и готови да излизаме  Simple Smile Ще се радвам да се запознаем  Hug Живеем до 74то у-ще  Simple Smile

# 628
Препоръчайте детска ясла, започва кандидатсването, а аз не знам коя да сложа като първо желание, коя на второ и прочие. Благодаря.

# 629
Препоръчайте детска ясла, започва кандидатсването, а аз не знам коя да сложа като първо желание, коя на второ и прочие. Благодаря.

Подреждай ги според свободните места и шанса, който имате. Борбата е безмилостно жестока. Запиши я където я приемат, местенето после е по-лесно. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт