Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 264
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Аз не намирам. Чакам сега да видя ЕДТ версията.

# 106
  • Варна
Не намирам прилика с Коко М. слава богу.

# 107
От днес си имам Шалимар инисиал Simple Smileа не харесвам коко мадмоазел. Дори мисля че и  да има някакви подобни съставки  , а то има  Simple Smile настроението на двата парфюма е различно. За мен обаче това не е много траен парфюм ,говоря за инитиала или поне аз бързо свиквам с миризмата му някак си се слива с мен и не го усещам интензивно , но на мен точно това ми харесва  в него. Тепърва ще го нося истински де  Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 19:33 от raz_nejena

# 108
  • Чукарландия
Момичета, много коментари изчетох за Етро, ако трябва да съм честна, аз пък не бях чувала за тази марка (парфюми). Знаех само, че е модна къща. Какво ще кажете, трайни ли са? В момента има от тях на промоция, тестери, та се чудя дали да не си взема един?!?
А искам и да попитам каква е разликата в edp и edt на Shalimar Guerlain? По принцип, тоалетната вода е по-лекия вариант, а парфюмната - по-трайния, но като чета тук, виждам, че при някои парфюми, edt е по-добрия. Как е при Шалимар?

# 109
  • София
Да, общо взето са трайни, но са доста различни един от друг Етро, не могат да се класифицират в общ стил. Ако искаш, дай заглавия, които те интересуват и ще получиш мнения  Peace

Шалимар едт и едп се различават не толкова в трайност и шлейф, колкото в развитието си. Едт започва по-остро цитрусово (за мен искрящо, за нефеновете бръснарски-задушливо  Mr. Green ), след това уляга на ванилия. При едп липсва това подчертано лимоново връхче, все едно е едт с отрязана глава Simple Smile там лимоните са направо във ванилията. Шлейф и трайност - безкрайни и при двата.

# 110
Днес ми се случи 4 човека да ми направят комплимент за парфюма. Бях се поляла буквално с черната орхидея и си мислех, че следобеда вече не се усеща, но се оказа, че греша. Явно тези температури действат добре и парфюмът се развива отлично. Grinning

# 111
  • Чукарландия
Да, общо взето са трайни, но са доста различни един от друг Етро, не могат да се класифицират в общ стил. Ако искаш, дай заглавия, които те интересуват и ще получиш мнения  Peace

Шалимар едт и едп се различават не толкова в трайност и шлейф, колкото в развитието си. Едт започва по-остро цитрусово (за мен искрящо, за нефеновете бръснарски-задушливо  Mr. Green ), след това уляга на ванилия. При едп липсва това подчертано лимоново връхче, все едно е едт с отрязана глава Simple Smile там лимоните са направо във ванилията. Шлейф и трайност - безкрайни и при двата.
Да, благодаря ти! Например: Etro Ambra, Etro Magot, Etro Gomma, Etro Messe de Minuit и Etro Sandalo. Май много станаха, ако пък те затруднява, не ми обръщай внимание. Иначе харесвам Коко Мадмоазела, Органзата ми е любима, но отдавна не съм си взимала, също и много ми допадна Лола Кадифето.

# 112
  • Козлодуй
Не намирам прилика с Коко М. слава богу.
И аз така,не обичам Коко М. и ако Шалимар Инишъл ми напомняше на него,щях много да съжалявам за придобиването му на сляпо Grinning

Фен съм на Шалимар ЕДП Grinning ЕДТ ми е остър и точно заради лимоновото начало не го харесвам,никак не обичам парфюми с всякакви цитруси.
Тези Етро и на мен са ми интересни,не познавам нито един от изброените.Ще съм благодарна някой,който ги познава да разкаже.

# 113
На мен никак не ми харесват парфюмите на Етро. Пробвала съм изброените по-горе, но тъй като не ми допадат, не са ми интересни за подробни разучавания, разносвания и повторни проби. За мен са трудни парфюми с мъжки уклон и неподходящи за насляпо.

# 114
Мислех си че след жадор едп по-банално, претенциозно нещо няма да подуша но днес се оказа че греша.Виолетовата блондинка на Том Форд е толкова химично и банално нещо че направо тичах да си мия ръката с 200.Не понасям черна орхидея и си мислех че това ще ми хареса ама тц.Не съм му пробвала на ТФ ексклузивите но нещо вика и крещи от неговите парфюми и се натрапва да ме простят почитателките му Laughing Laughingзнам че са доста.Не можах да се въздържа за което се извинявам Simple Smile

# 115
  • Пловдив
От кой сайт мога да си купя наистина качествен парфюм.

# 116
  • Чукарландия
И на мен не ми допадат ароматите на Том Форд. Много са ми тежки. А какво ще кажете за S.T.Dupont Essence Pure Femme? Харесвам аромати тип: ориенталски, флорални, а чета, че този е такъв?

# 117
Има специална тема, в която се обсъждат сайтовете. Peace

# 118
  • Чукарландия

http://www.parfumi-shop.net
Аз лично оттам си пазарувам, доволна съм.

# 119
  • Чукарландия
Има специална тема, в която се обсъждат сайтовете. Peace

Извинявам, се!

Общи условия

Активация на акаунт