Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 257
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ,момичета!

Може ли да ми кажете с две думи Rumeur Lanvin толкова ужесен ли е колкото се описва?
За не особено харесван парфюм се смята Шанел номер 5,но на мен пък ми харесва.Та в този ред на мисли....Ланвинът по-добре ли е или по-зле от Шанела и мирише ли на ацетон Laughing

# 136
Ами на мен лично ми харесва (уточнявам, че имам предвид реформулацията на ФК от преди няколко години, оригиналът от трийсетте не ми е познат). Пудрен, mature аромат, върху мен много траен. Peace
На моите години и типаж отиваше повече Rumeur 2 Rose и изборът ми беше той, с голямо удоволствие го ползвах (купих го скоро след излизането му), много настроение ми носеше на студентската душица.

# 137
Здравейте ,момичета!

Може ли да ми кажете с две думи Rumeur Lanvin толкова ужесен ли е колкото се описва?
За не особено харесван парфюм се смята Шанел номер 5,но на мен пък ми харесва.Та в този ред на мисли....Ланвинът по-добре ли е или по-зле от Шанела и мирише ли на ацетон Laughing

Rumeur е страхотен,класически и елегантен парфюм.Много ми е еднакъв с Фор Хър на НР. Леко ми напомня на Коко Мадмоазел,но е с повече роза. Много траен и много лесно харесван- според мен и колежките ми.Нищо общо няма с ацетон или Шанел 5 ooooh!

# 138
  • Sofia
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Lacroix/C-est-La-Fete-888.html
спешно се нуждая от отзиви за това Simple Smile)) , пред покупка съм- за лятото , харесвам light blue, versus time to relax .... zen... Simple Smile от този тип ненатрапващи се парфюми.... по-младежки  Hug  /има пробички , но се чудя дали да не го закупя директно.../

Летен и младежки аромат е, преобладават екзотични плодове.
За мен е твърде сладък и компотен.

# 139
А някой може ли да ми разясни този аромат: Nina Ricci L'Air du Temps?

Колкото хора, толкова и мнения. За мен е прекрасен, кремест карамфил. Един от любимите ми аромати за лятото.  Изобщо нищо общо с чиято и да било баба. Най-добре тествай сама, мога да ти пратя проба.  Peace

# 140
Здравейте момичета!В тон с  темата ми се прииска да имам парфюм,който да ми осигурява необходимото лично пространство за специални случаи Grinning Бихте ли ми препоръчали някакъв сладък непоносим парфюм?Как прозвуча само-непоносим парфюм!Предвид целта,да не е над 50 лева за 30 мл.

# 141
Аз, лично,  бягам надалеч от  Pink Sugar на Aquolina. Доколкото си спомням и Serpentine предизвикваше присвиване на стомаха ми.

# 142
Аз, лично,  бягам надалеч от  Pink Sugar на Aquolina. Доколкото си спомням и Serpentine предизвикваше присвиване на стомаха ми.
Подкрепям. Peace

# 143
Здравейте момичета!В тон с  темата ми се прииска да имам парфюм,който да ми осигурява необходимото лично пространство за специални случаи Grinning Бихте ли ми препоръчали някакъв сладък непоносим парфюм?Как прозвуча само-непоносим парфюм!Предвид целта,да не е над 50 лева за 30 мл.

Почти всички парфюми на Бритни Спиърс са много сладки.  Peace

# 144
Бихте ли ми препоръчали някакъв сладък непоносим парфюм?........Предвид целта,да не е над 50 лева за 30 мл.
Заповядай! Сладък, непоносим за мен и супер траен. Laughing 30 мл. - 44 лв.; 50 мл. - 54 лв.

# 145
Благодаря момичета!Ще разгледам сега предложенията.

# 146
И аз подкрепям за този .  Peace

# 147
Сега дилемата ще е между Sеrpentine и Inkredible me.Тъкмо скоро се чудех коя ескада е по-сладка и "вкусна"-Inkrediblе mе или Dеsire mе Simple Smile

# 148
  • София
влитам само да кажа, че съм взела амбалажа и съм го разпределила "по партиди" и съм опаковала пакетите  Grinning утре сутрин рано се запътвам към пощата да ги пусна  Peace

от мен един глас за Ескада Магнетизъм - аз лично бягам с писъци  Mr. Green

аз използвам за бойно отровно вещество Орхидеята, но тя пък не пасва на ценовия клас  Embarassed

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 21:02 от Elitsa_z

# 149
И аз не се трогнах особено от Amber Oud By Kilian. Повече е амбър, отколкото ууд.

Хмм, може би затова е носим за мене. Аз усещам уд, но е много добре блендиран, мек, и е наистина много различен ако го човек го сравнява с Монталите.  Уд-а на Килиан е от малкото удове на маркета, които аз лично мога да нося. Другите са ми много остри и натрапчиви. 

Общи условия

Активация на акаунт