Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 266
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Чукарландия
Много съм се зачудила между Lanvin Rumeur 2 Rose EDP и Ferre Rose EDT? Вие с повече опит, какво ще ме посъветвате. И двата мириса не ги познавам.

# 196
Момичета,може ли мнение за Дейзи на Марк Джейкъбс?Как е като трайност,излъчване,настроение,ЕDP или ЕDТ е по-добре?

# 197
  • София
Много съм се зачудила между Lanvin Rumeur 2 Rose EDP и Ferre Rose EDT? Вие с повече опит, какво ще ме посъветвате. И двата мириса не ги познавам.

На мен и двата ми досадиха много бързо - прекалено сладки и доста монотонни.

# 198
  • Чукарландия

На мен и двата ми досадиха много бързо - прекалено сладки и доста монотонни.

Предложи ми нещо розесто, но не много сладко и не бързо омръзващо?!?   bouquet

# 199
  • София
Харесвам Стела на Ст. Маккартни:

http://www.fragrantica.com/perfume/Stella-McCartney/Stella-601.html

Също и Галиано, едт.
Но трябва да тестваш. Има много други, в различни комбинации с други съставки.

# 200
  • виртуално
Предложи ми нещо розесто, но не много сладко и не бързо омръзващо?!?   bouquet

още предложения
Parisienne ЕDP Yves Saint Laurent
Parlez-Moi d’Amour John Galliano
Tresor In Love Lancome

Момичета,може ли мнение за Дейзи на Марк Джейкъбс?Как е като трайност,излъчване,настроение,ЕDP или ЕDТ е по-добре?

лек, цветен, приятен, но не особенно траен - според мен задължително EDP, тоалетната вода ми се губи само след 10 минути

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 16:21 от Рапунцел

# 201
Понеже аз съм подушвала какво ли не с роза но малко са останали такива които да ми харесат от розовата тема мога да те посъветвам поне тези ги има из магазините да тестваш иначе рискуваш да се заринеш с розови аромати които не са лоши , но и не са нищо особено.Зависи каква роза търсиш по-свежа, плодова , кожена вариантите са много, подуши това онова.Ето днес например подуших розата на Пол Смит която винаги съм избягвала и ми хареса.Галиано едт е интересна роза , фере за мен е скучна ,кели калеш е кожена,  вариациите са толкова много. Отделно мисля че ще ти е много полезно да намериш мисля че темата с розите е под номер 140 ако не се лъжа тя е много полезна, Атти може да каже кой номер е
Пиши -парфюмни размисли и страсти 140 сега ще проверя тя ли е и ако греша ще се поправя  :peace
Да тя е Simple Smile

# 202
  • София
Да, Розата на Пол Смит е много свежа и истинска, малко е моно, но аз си я харесвам.

# 203
Преди малко гледах рекламата на Roberto Cavalli Eau de Parfum и ..се влюбих  в шишенцето Mr. Green   .............

Днес го пробвах- от най-ужаснит еми е.Мнгоо сладък компот  Outta Joint Язък за якото шУше  Crazy
Пробвах и новото Трусарди- Donna Trussardi 2011
http://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Donna-Trussardi-2011-13066.html

Свеж е,плодове и цветя,но на мен ми идва малко сладък от жасмина. Гледам ,че го сравняват с Passenger for Women S.T. Dupont, от който в момента изхабявам 3 шише и за мен няма никава,ама никаква прилика:)

# 204
Да, Розата на Пол Смит е много свежа и истинска, малко е моно, но аз си я харесвам.
Да и аз съм впечатлена имам 10 мл та ще си я пръскам спокойно. Мислех че ще ми бие много на мускал , но не, има свежест и не евтенее абе приятна е.

# 205
поздрав на всички фенки с новата ми блузка Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

https://lh3.googleusercontent.com/-cxUrIzPf1B4/T0e5g-4kbUI/AAAAA … M/s400/Bluzka.jpg

# 206
Здравейте,дами!
Може ли да ми кажете някоя добра дума за Voile de JAsmin Bvlgari  newsm78
Хубав ли е,траен ли е?Струва ли си размяна за Трусарди инсайд  Thinking

# 207
  • при морето
От вчера насам пробвам това:

Красиво шишенце.Вдъхновен от Жаклин Кенеди.Най-общо казано:виолетков.Защо не ме грабва обаче?Вероятно защото е много химичен на моята кожа.И след 20-тина минути изчезва.Ни следа от ириса/би му придал мъничко сладост/,кедър/би го направил дървесен,за повече интрига/,нито пък касис,и мускус.Единствено химична виолетка.Много съм разочарована.За тези пари можеше да се постараят повече.

# 208
Този Криид е много хубава виолетка. Една от най-добрите тъмни виолетки. Задължителен за феновете на виолетки.

# 209
  • при морето
Определено трябва да се пробва.Много резон има в пробването.Цената не винаги е гаранция.
За жалост при мен не се усеща хубава и тъмна,а само химична и остра виолетка.Така ме е яд.След Инсоленсите и Метеоритите се надявах да намеря своите виолетки.Ядец! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт