Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 290
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Някакви температури като в късна есен и ранна пролет мисля, че ще я разкрият добре.

Аз съм за.
Това й е точното време според мен  Peace
В много топло става вкиснала и груба, в студено - никаква.

# 31
Ясно,прибирам я за седмица-две,че още малко и ще й вдигна мерника Laughing Всеки път като я подуша ме вледява,а тя ми шепне....остави ме,не ме махай,аз съм красив парфюм и ще ме заобичаш!

# 32
  • София
Атти интересен избор на тема, благодаря!  Hug

И аз като Мимс от "комплименти" свързани с количество или "мнооого сладникавоо" или " мухозол"..не се впечатлявам (само с количеството започнах да внимавам). Но с конкретни молби или сравнения могат да ме откажат.
Най-негативният коментар съм получавала за Пойзън ( две пръскания, есенно време) от "дамата с шушляковият анцунг" , която дръпна дъщеря си далеч от мен и гледайки ме убийствено изсъска "Ела , маме, тук мирише лошо".  Tired
И ЛМ , който ме помоли веднага да махна Черния кашмир и никога повече да не се пръскам с него.Още от първи тест.Направи го, разкарах го . Три пъти.  Толкова исках да го харесам, че три пъти го придобивах и махах.Последният път Бг пощи го загубиха.

Лю, аз май навлизам в някакъв "уютно ненатрапчив" режим. Някой (още не съм разбрала кой) в работата ме трови ежедневно с ужасен шипър, с аромат на роза. Sick Направо ми призлява като го подуша и веднага напускам помещението. Рози рядко харесвам, шипри -също. В този няма класа, мирише на нещо купено от магазин за левче.Но прави невероятен шлейф .
Затова , вече преосмислям количествата на парфюмите си. Много ще ми е неприятно ,ако някой има подобна асоциация с мен/мой парфюм.  Confused

# 33
От няколко часа се чудя, защо нямам известия за нови публикации в темата, а то се оказа, че имало нова тема. Благодаря на Атти! Hug
На въпроса за неприятните коментари засега се сещам, че Womanity не беше приет никак добре и то от случайно минаващи покрай мен непознати. Иначе не помня мъжът ми откровено да не е харесвал мой парфюм, а по-скоро количеството, с което съм се поляла. Засега търпи всякакви обгазявания стоически. Laughing

# 34
Хм, интересно, много ми се искаше да се включа активно в темата, но или всички около мен са твърде деликатни, или аз слагам количество, недостатъчно за носовете на света. Общо взето, когато коментират, е "или добро, или нищо". Което идеално ме устройва.
Мнението на половинката е твърде променливо, за да му отдавам значение.

Извън темата, вчера най-накрая получих една-единствена мостра на By Kilian, Amber Oud; онези, многото и различни, така и не пристигнаха. За съжаление, съм хремясала и ще го пробвам по-натам.
Още едно отклонение, но мисля, че тотално губя страстта си към парфюмите. Днес влезнах в Дъглас и излезнах точно след 1 минута. То, вярно, че като ми се криви обонянието, нямам много работа там, но преди време и това не ме спираше - влизах, насилвах се да душа.
Бутнаха ми блотер на някакво жълто Фенди - е, нЕма такава гадост - смърди на евтиняшки тийн дезодорант.

# 35
  • София
Атти, чудесна тема  Hug

Аз не съм имала антикомплименти, освен един единствен път. Но нямах търпение да пробвам Интенз Тиаре, който току що ми бяха донесли и не знаех колко е силен. А беше и лято ooooh! Приятелка ме посъветва да слагам по-малко другия път.. Mr. Green, но ми беше ясно какво иска да каже..

# 36
  • на терасата
У дома харесват парфюмите, които ползвам, не съм имала негативен коментар. Колегите ми пък не се интересуват от парфюми и въобще не забелязват, според мен, с какво съм се пръснала, поне комплимент не съм получавала. Но за 2 парфюма направиха коментари. За този Гучи един колега беше убеден, че му мирише на чай и някакъв алкохол в стаята и любопитно се оглеждаше кой какво пие. А за този мой любимец друг колега беше убеден, че някой пуши в стаята (при нас е забранено пушенето по стаите, имаме пушалня).

# 37
  • София
Моите антикомплименти са излизали от устите на близките ми. Най- брутално откровена е била голямата ми племеница, която за Sor de lune каза: лельо, напръскала си се с Райт, но ние нямаме хлебарки Laughing
Сестра ми пък по повод една отливка на Chloe влизайки в стаята, където бях и аз каза: днес не е нужно да мажем филиите с мед, достатъчно е да ги отъркаме  във врата ти.

# 38
  • Пловдив
Моите антикомплименти са излизали от устите на близките ми. Най- брутално откровена е била голямата ми племеница, която за Sor de lune каза: лельо, напръскала си се с Райт, но ние нямаме хлебарки Laughing
Сестра ми пък по повод една отливка на Chloe влизайки в стаята, където бях и аз каза: днес не е нужно да мажем филиите с мед, достатъчно е да ги отъркаме  във врата ти.

Joy Joy Joy това с Райт ме довърши , не можах да се сдържа

# 39
Най-хубавото от всичко това е ,че SL се появи в другата тема.Очакваме да разберем с коя от бабичките се сдоби през затъмнението.  Hug
Днес си направихме мини парфюмна среща-3 бр. мацки.Побвах прочутия Ароматикс елексир.Изобщо не е страшен,но ми хареса едва сега,след няколко часа.Самсара твърдо не,макар че почти бях сигурна предварително,че няма да се спогодим.
Сега по темата - никой от познатите ми не се е произнасял гадно за парфюмите ми.И от бившите колеги също,но те не забелязваха такива неща ,пък да не говорим колко потресени са от факта,че даваш толкова пари,когато можеш да си купиш за 3 лв.-"ми той същия,пък знаеш ли колко трае?"
Мъжът ми определено,винаги казва,че мириша много хубаво.Само за Шалимар Инишъл се изказа доста грубо,но той ми е любимец и не се отказвам от него.Гледам да си го слагам когато е на работа.
Най-големия удар ми нанесе дъщеря ми,когато заяви,че обожаваният от мен Коромандел,бил бабешки.
Не,че няма да си го нося с кеф,но ми стана криво.Ами не е бабешки пък.

# 40
  • София
Чудна тема  smile3508

и това е подходящо мото:
Цитат
днес не е нужно да мажем филиите с мед, достатъчно е да ги отъркаме  във врата ти.

Най-бруталният антикомплимент, с който са ме замеряли, беше заради Vetiver Tonka. 10 минути след като се качих, шофьорът на такси пребледня, спря и каза че сме стигнали ...

# 41
Поздравления за чудесната тема!  bouquet

Да се  запиша и аз: Отрицателните коментари , които съм получавала за парфюмите ми са два / или поне аз знам за толкова/ -  за "Encre noar" на Lalique мъжът ми след като се прибра ме попита с полуусмивка да не би бабето от шестия етаж  да ни  е дошла на гости, а за Flowerbomb на V&R една баба на дете с което работя, "деликатно" подчерта, че то е доста алергично. На моя  ироничен комплимент и последвал въпрос  за "чудесния" и парфюм, тя с гордост ми отговори, че е с парфюм  на "Българска роза "Карлово, дори ме насочи към фирмения им магазин и ме осведоми за промо цената от 17 лв. Е, посетих магазина, от чисто любопитство ,преди всичко за да видя български парфюми и си излязох с няколко шишенца етерични масла и един сапун с пачули.
Що се отнася до "парфюмите"/ без да засягам почитателките им/, предпочетох да ги оставя за бабите. Mr. Green

# 42
Чудна тема  smile3508

и това е подходящо мото:
Цитат
днес не е нужно да мажем филиите с мед, достатъчно е да ги отъркаме  във врата ти.
Най-бруталният антикомплимент, с който са ме замеряли, беше заради Vetiver Tonka. 10 минути след като се качих, шофьорът на такси пребледня, спря и каза че сме стигнали ...
Е той пък намери от кой парфюм да му прилошее. Не виждам нищо страшно в него, а само прелестности.

# 43
  • София
най-брутални коментари съм получавала от ЛМ и от колежката, с която съжителствахме в една стая доскоро..

ЛМ обикновено се "впечатлява" от "бомбите" и бърчи нос, за количествата да не говорим  ooooh!
изненада ме, обаче с коментара си за Нинфео мио.. "ТАЗИ .. ГАДОСТ.. моля те, не я носи около мен"  Crossing Arms

колежката пък на няколко пъти пребледнява от цветни миризми... тя, милата, не с лошо, просто е прекалено възпитана и не ми каза от самото начало, че е астматичка  Blush след което въведохме парфюмен код в стаята - от моя страна никакви момини сълзи, люляци и темподобни китки, а тя да не слага Ескада Магнетизъм - никога не съм го носила, нито пък имала някаква конкретна случка с него, но откровено кани стомахът ми да излезе на светло  Sick Sick

# 44
  • София
Чудна тема  smile3508

и това е подходящо мото:
Цитат
Е той пък намери от кой парфюм да му прилошее. Не виждам нищо страшно в него, а само прелестности.

Абсолютно! Според мен си му е било лошо по принцип, не е от парфюма Wink

Общи условия

Активация на акаунт