Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • в голямото село
Атти ти с твоите ядрени бомби и да не можеш да се спогодиш с този невинен Амбър Ауд Grinning
Аз всъщност нямам база за сравнение, както казах не съм пробвала други парфюми с ауд, но нищо лекарствено няма в този Килиън, може би амбрата го омекотява знам ли. В момента този тамян, който усещах ( може би това е ауда)  го няма, сега се носи мека сладка ванилена амбра

# 361
Атти напълно си права мила, но малко шамари отвреме на време не са излишни hahaha
Да си кажа че аз не познавам още нищо с  ауд  BlushМоже би ще имам възможност да подуша първо този на жулиетите и ако е наистина такова зъболекарско нещо се надявам да не ми хареса Laughing
Всъщност някъде четох преди време че правилното изписване на български е ууд, моля някой да разясни.На мен просто ууд ми седи по-добре от ауд , но то не е голяма болка  Laughing

# 362
  • София
Джулиетския Миднайт Ауд също ми е зъболекарски и съответно непоносим. Амбър харесвам, особено когато на бутилчето пише Абсолю Роша или Амбър Локситан  Mr. Green Обаче, моля, без зъболекарските истории вътре  Mr. Green

Атти ти с твоите ядрени бомби и да не можеш да се спогодиш с този невинен Амбър Ауд Grinning
Ха де, тайни и загадки  Laughing Всъщност той не ми е силен и поради това непоносим, а просто ми вика едни детски спомено-кошмари, с които не желая да се срещам отново.

# 363
  • Варна
В момента този тамян, който усещах ( може би това е ауда)  го няма, ....

Не е това  Simple Smile
Ууд е това, което мирише на изгорял контакт, на бакелит, остро, пушечно-лекарствено. Джулиетеният Миднайт ууд е много красноречив, да  Peace

Не знам как е правилно, един път го пиша ууд, друг път уд. Ауд не ми звучи хубаво и на мен.

# 364
Хареса ми ууд/ауд-а на Килиън! Ей такъв, "затрупан" под нещо и мекичък, мога да го нося. Но Жулиета... ако имам пистолет, щях да я гръмна!  Crazy За мен този е един от най-зъболекарско/бакелитовите уудове на света(онзи свят, който аз съм помирисвала). Другият е Al Oudh на L Artisan.

# 365
  • Sofia
danielad, пробвай жасмина на Есте Лаудер от прайв колекцията. На мен ми подкоси краката, изчаквам малко да се позатопли и да открия по-добра цена в нета.

Аз тръпна в очакване да ми доставят чистия парфюм.  Heart Eyes

# 366
  • Козлодуй
А аз бих искала да го тествам някой ден Embarassed За Jasmin White Moss говорите,нали?

# 367
Може и да няма черен жасмин всъщност,това аз си го реших-случаят е следният-докато чаках на касата в Зара се пръсках с техните парфюми и си влюбих в един Crazyуникална миризма ,ама хич не ми е траен естественно.На опаковката има нарисувано черно цвете и пише JASMINE MUSE,нищо не мога да открия обаче в интернет Rolling EyesЗатова предположих че е черен жасмин.Иначе се влюбих в аромата Heart EyesИскам точно такъв ,ще го нося в някой магазин да го душат продавачките и да ми търсят подобен аромат Mr. Green
Защо просто не си купиш този парфюм на Зара, в който си толкова влюбена, а ще търсиш друг подобен? Няма да намериш. Peace Какво като е нетраен ще се пръскаш по много и често ще подновяваш. Парфюма е за удоволствие и когато е желан нищо не трябва да те спира да го притежаваш.
Денси парфюма на Зара съм си го купила,но както споменах въобще не е траен,колкото и да пръскам не го усещам.А ти откъде си сигурна че няма да намеря?Попитах тук защото си мислех че някой може да ми помогне в намирането на нещо силно жасминово-извинявай за което Mr. GreenА на мен определено не ми носи удоволствие парфюм който не усещам,въпреки че съм се поляла с него.Така че благодаря ти за съвета да си купя парфюма PeaceЛек ден на всички  bouquet
Няма да намериш точно същата миризма, а не че няма да намериш силно жасминови парфюми. Могат много да се дадат да ги миришеш, но аз лично не познавам този на Зара и не знам точно към какво да те насоча. Много харесвам жасмин и ги проучвам, но не знам какъв точно търсиш. Няма и къде да мириша този парфюм, защото никога не съм го срещала.
Два от най-хубавите парфюми с жасмин са A la Nuit на SL и Жасмин Екла от Армани Приве колекцията. Червения жасмин от Приват колекцията на Том Форд също е разкош. Heart Eyes

# 368
  • в голямото село
В бутика на Есте не срещнах  жасмина на Том Форд, за който Денси говори, а този на Армани май няма къде да се пробва

Аз тръпна в очакване да ми доставят чистия парфюм.  Heart Eyes
Да споделиш непременно Laughing
Сънчо именно за него говорим Hug

# 369
Не се продава Червения жасмин тук. Армани Приве също. Но на срещи могат да се пробват от частните колекции.

# 370
Здравейте, момичета! Прочетох почти цялата тема, но никъде не видях да сте обсъждали парфюма на Валентино - Валентина, ето този.

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/valentino-valentina-for-women.php

Какво може да кажете за него?

# 371
  • София
Здравейте, момичета! Прочетох почти цялата тема, но никъде не видях да сте обсъждали парфюма на Валентино - Валентина, ето този.

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/valentino-valentina-for-women.php

Какво може да кажете за него?
Погледни мнение #88 в темата  Peace

# 372
Тук също
Цитат на: RумиK в Ср., 26 Окт. 2011, 19:35

Днес пробвах Valentina на  Valentino - вече го има в Дъглас.
Бутилката ви хареса много, началото беше изненадващо приятно, бели цветя и ягоди. После сладките ягоди превзеха сцената и се превърна в поносимо гурме. След първите 15 минути обаче беше вече нещо обикновено и тихо. Въпреки, че ми хареса повече, отколкото някой парфюм на Валентино е успял, не бих го купила. Трайността не е впечатляваща.

Mims* :
Именно  
Усетих го по същия начин. С две думи - не е лош, поносимо приличен, но не за мен.

*Emia*
И новата Valentina на Valentino не ми хареса, плодово, ванилова смес, твърде банална и традиционна.

Натали Никол :"Новата Валентина на Валентино е на практика моно портокалов цвят. Чак се разкихах от толкова много. Силно цветен мирис, пък бял на цвят. Заприлича ми на нескопосан опит да се изкопира Ели Сааб. Много не му е достигнало обаче и даже мускусът не го спасява. Пренатегнат."

Аз не го познавам, но след всичко прочетено и не пожелах да го тествам.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 14:12 от Оле

# 373
  • Germany
Днес най-хубавото нещо, което ми се случи до сега е теста на Ambre Fétiche Annick Goutal (благодаря на феята, която ме запозна Hug  bouquet)
И аз пуснах търсачката  Mr. Green и видях, че не е от най-долюбваните аромати, а за мен си е чисто попадение. Много хубав, защо не съм го забелязала до сега, не знам. След злополучния ми опит с тамяна в Fille en Aiguilles Serge Lutens (Мимс, как се чете това чудо Praynig) подхождам към тази съставка много внимателно. Тук обаче тамянът е от този, който харесвам. Такъв го усещам и в Черния кашмир и в мъжкото Гучи. Тук усещам и хубав(а) Амбр (а) newsm78, а не харесвам амброви аромати. Обаче комбинацията на амбр с тамян и солена ванилия ми допада. Като изсъхна се появи кожа - една такава студена, груба, опушена и мъжкарска. Интересното е, че всичките съставки се усещат много отчетливо и в същото време се е получила чудна композиция. Цял ден се чудя на какво всъщност ми прилича - усещам амбр от Амбр Наргиле, усещам тамяна от Черния кашмир, ванилията е такава, като в Spiritueuse Double Vanille Guerlain, а цялостното му звучене малко ми напомня и на Неонатурата на Ив Роше. Трайността му е много добра, всяко движение подсказва присъствието му. Ще се придобива Heart Eyes

# 374
Здравейте момичета,

Пиша за първи път, темата е много хубава и ми допадна много! За съжаление не успях всичко да изчета, и незнам дали сте коментирали този парфюм http://concord.bg/e-shop/products.php?category=perfumes&id=564&stype=f? Ще се радвам да кажете мнението си! Hug  bouquet

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт