Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 290
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Лайт блу ми е един от любимите аромати. Колкото и да е масов, няма да ми омръзне да го нося. Наистина се учудвам на толкова негативни коментари  Thinking
От доста време масово усещам Омниа Кристалин  Rolling Eyes Това е причината все още да го нямам, но май ще си го взема скоро.
Наистина репликите и рефанските аромати така променят нещата  Outta Joint Tired
Намразваме оригиналите, заради ментетата  Crossing Arms

# 706
тези Wild Pears - Montale- от къде в СФ ги взимате-
Не се продават в България. Peace

# 707
благодаря ви

# 708
  • София
Годесче, мисля, че на теб бях пратила виал на Тосканската кожа - не ми понесе, а го свързах с теб и рокериите ти Laughing Доколкото си спомням - не те впечатли Flutter

# 709
Тя годесчето една кожа ли е пробвала че да помни Simple SmileТвърдо помня че не се изказа добре за тосканската защото наскоро четох кожената тема Peace

# 710
# 711
Така е Peace,но след прочетоното от Натали/Натали не се скатавай/ми се иска да го разнося,затова едни мини ми е достатъчно Wink

Ооо,Ренка,кожата в аромат не ме влече толкова/виж ако става дума за дрехи Mr. Green/.Мисля дори,че ти познаваш доста повече кожени парфюми.Моят опит е малък,може би около 3-4 разновидности,чак срам да ме хване Embarassed

# 712
Силве, всеки с талантите си. На теб пък кожените дрехи ти стоят неимоверно! Не ти е нужен кожен аромат в случая.  Heart Eyes
Аз също не съм разбирач по кожи, ама сега ми стана интересно и хубаво, че ми напомнихте за кожената тема. Мисля да я изчета за приспиване.  Mr. Green

Абе хора как така няма алдехиди във вашите Галиано и как е възможно дори да си помислите, че съществуват хора, които няма да го усетят!  Shocked Някакво по-опулено човече няма ли?

Натали, ти не се изнизвай по терлици! Тъкмо се чудех къв е този празен пост, пък то било изнизване!  Joy

# 713
  • Чукарландия
Силве, всеки с талантите си. На теб пък кожените дрехи ти стоят неимоверно! Не ти е нужен кожен аромат в случая.  Heart Eyes
Аз също не съм разбирач по кожи, ама сега ми стана интересно и хубаво, че ми напомнихте за кожената тема. Мисля да я изчета за приспиване.  Mr. Green

Абе хора как така няма алдехиди във вашите Галиано и как е възможно дори да си помислите, че съществуват хора, които няма да го усетят!  Shocked Някакво по-опулено човече няма ли?

Натали, ти не се изнизвай по терлици! Тъкмо се чудех къв е този празен пост, пък то било изнизване!  Joy

И мен ме запалихте по тая "кожена" тема. Кой номер е? А Натали защо се скатава? Тайна ли е? newsm53

# 714
  • София
Ами помисли си, че съществувам  Mr. Green Маса хора от тук пишещите са ме виждали лично  Laughing И да, наистина не го усещам това Галиано, нито едп, нито едт - с все алдехидите му, вишните му и бог знае още какво, преразказвам по впечатления на очевидци, аз буквално не го регистрирам  Rolling Eyes

Натали  Hug всички те видяха, не се измъквай!  Grinning

# 715
Има и още как алдехиди в моя! Whistling

# 716
Ами помисли си, че съществувам  Mr. Green Маса хора от тук пишещите са ме виждали лично  Laughing И да, наистина не го усещам това Галиано, нито едп, нито едт - с все алдехидите му, вишните му и бог знае още какво, преразказвам по впечатления на очевидци, аз буквално не го регистрирам  Rolling Eyes

Атти,аз ти вярвам,нали съм го преживяла Grinning ама при мен имаше и бъдеще,а при теб явно няма.

Ренка,благодаря ти,мила!    bouquet Така е при толкова много кожа,кому е нужно парфюм,който ще се слива с аромата на дрехите.Това в кръга на шегата разбира се.

# 717
  • София
Има алдехиди в моята отливка Галиано едп.Много съвременни и не натрапчиви.Много ми харесва.
Лайт Блу и за мен е отврат.И преди и сега.Винаги.Има някакъв под тон, от който буквално ми се обръща стомаха.  Sick

А Африканският бал,е  Heart Eyes Heart Eyes просто прелест.Вече реших, че искам цяяла бутилка. Почти занулих отливката. Grinning Скоро смятам да поправя тази явна несправедливост.
И последно.Датурата ми понася много добре. Wink Странно , но при носене цветята не изпъкват така ярко, както при душене от китка.

И последно 2.  hahaha Бях отписала Мис Диор Шери, но сега в променливото време, ми носи пролетно настроение и не ме дразни. Хем е пролетна, хем не е летлива.

# 718
Ми няма! Ни един алдехид! За това някой да не го усеща и аз съм  Shocked Или по-точно по-опулена, дето и ти го търсиш, Ренка. Laughing Ей така #Crazy

# 719
Сега чакаме новата Мис Диор Шери.

Общи условия

Активация на акаунт