Парфюмни размисли и страсти - 150

• 59 245
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Либерте и в оригинал е евтин, няма смисъл да купуваш рефански..

http://www.cheapsmells.com/search.php?q=liberte

# 286
  • Където е сърцето
Да аз него го видях,че е евтин и оригинал.а как е като трайност и мога ли да се доверя само по това,че помирисах само Рефанския?Този сайт с доставка до Бг ли е или с посредник се поръчва?Аз за това питах за такива парфюмчета от този ценови клас като Либерте.

# 287
Това либерте го има по всички сайтове бг и не е скъпо newsm78чак пък от чужбина да го поръчвате Laughing
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/cacharel-liberte-edt.php

# 288
  • Sofia
Вярно.  Laughing Аз изобщо и не поглеждам в нашите сайтове, нямам им доверие.

# 289
Вярно.  Laughing Аз изобщо и не поглеждам в нашите сайтове, нямам им доверие.
Laughingтъкмо ще разгледаме този дето си показала Peace

# 290
  • Чукарландия
BBeLLa, идеята е похвална, но ти препоръчвам да е онлайн. Мои близки решиха да правят магазин за маркова парфюмерия в малък град, инвестираха пари колкото за един апартамент и точно за една година фалираха. Малките градове не са благоприятно място за такъв бизнес според мен. Не че няма нужда, но пазарът е ужасно свит.

Права си!
А какво ще кажете за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Rosa-Blanca-12575.html
Тези акви май са много леки и нетрайни?!?

Момичета, нищо не ми казахте за Аква Алегориите. Някой ползвал ли е нещо от тях?

# 291
А какво ще кажете за този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Rosa-Blanca-12575.html
Тези акви май са много леки и нетрайни?!?
Момичета, нищо не ми казахте за Аква Алегориите. Някой ползвал ли е нещо от тях?
Защото си задала отговор. Пък и не всички познават Алегориите. Освен това са толкова много, че никой не би се наел да ти опише всичките една по една.
Те са определено летни аромати и е чиста случайност някоя от тях, на нечия кожа да се окаже трайна.

# 292
  • Пловдив
и аз да си повторя питането за този http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Lacroix/C-est-La-Fete-888.html  Hug , но да си кажа най-вече искам летен,свеж  и траен...... препоръчайте нещо Simple Smile))))))

# 293
BBeLLa, моля те, използвай търсачката отвреме-навреме! Виж отгоре - темата е 150та подред! Обсъждали сме какво ли не, изказани са стотици мнения, едва ли не всеки ден сдобиваме нови и нови впечатления. Дори и най-редовните тук не могат да помнят всичко и съм сигурна, че използват търсачката и намират много полезна информация. Както е казала Бижу, Алегориите са много, а някои са лимитки (предполагам, че тази Бяла Роза е от тях, аз не я познавам) - някои са обсъждани, някои не. Доколкото аз познавам някои, а и доколкото знам момичетата какво са позлвали и познават, има мнения за Pamplelune, Mandarine Basilic, Herba Fresca, Figue Iris, Grosselina, Mentafolia, Tiare Mimosa, Flora Nymphaea. Предполагам, че ти е много интересно в темата и все още не си свикнала на темпото и начина на разискване тук. Не се сърди, че правя такава забележка, но не е приятно темата прекалено да се затлачва или прекалено бързо да отива на 50та страница, заради поредното обсъждане на вече известни неща. Гледаме да сме си полезни и тук да е приятно.
Аз лично намирам Алегориите за семпли, почти моно аромати. Но за съжаление трайността им при мен поне е много малка. Figue Iris ми се видя дори изтънчен и много съблазнителен, но съотношението цена/трайност/количество/честота на ползване не говори в негова полза и се отказах от плащане за него. Виж, ако ми попадне отливка или мъничък остатък, бих си го изпръскала с удоволствие.
А днес си изпросих антикомплимент - полях се доколкото можах от малък спрей-виал с Oud Immortel - Byredo и мъжът ми влетя в стаята с просъсканото: "Ужас!", отвори прозореца и излетя обратно...Честно казано и на мен ми дойде в повече, но от предните пробвания с едно пръсване на китка нищо не разбрах. Е, днес ми светна! Много ми светна даже и хич няма да го слагам в уиш-листата, колкото и да е добър този парфюм. Нагнетява ми личното пространство с тамяна, ауд и кожа (не я виждам в описанието му, в който и да е сайт, но я усещам много силно - може да е от комбинацията на някои от другите съставки - суров тютюн и кардамом, напр.), става ми сиво, притъпено, мъчно. И ми е доста мъжествен. Но хич не виждам как мъжът ми би си го сложил при тази реакция...Все пак е доста екстравагантен и за мен е по-добър от Accord Oud. Остатъкът му ми харесва, но чак на 5тия-6тия час - как се чака дотогава в тази тягостна атмосфера???

# 294

Отговориха ти още преди 4 дни.

Летен и младежки аромат е, преобладават екзотични плодове.
За мен е твърде сладък и компотен.

# 295
  • Пловдив

ЕЕ благодаря много Simple Smile)))) , аз се оказа ,че всичко си чета, но що се отнася до мен съм пропуснала Simple Smile))))) хихи ама съм и аз една ...  Hug Hug Hug
ще поръчам виалче тогава да го тествам преди да реша за покупка.

# 296
  • Там, където ме обичат
Дами, не си спомням кой точно ме насочи към ЦУМ, където има Целувката на Дракона в ЕДП версия.
Специални благодарности на дамата  bouquet  bouquet Тествах аромата, хубав, даже много, но не дотолкова, че да си го купя. За тези, които се интересуват, цена 163 или 166 лв.

# 297
  • Sofia
А днес си изпросих антикомплимент - полях се доколкото можах от малък спрей-виал с Oud Immortel - Byredo и мъжът ми влетя в стаята с просъсканото: "Ужас!", отвори прозореца и излетя обратно...

Май са му сбъркали името, трябвало е да се казва  Oud mortel .  Laughing

# 298
Интересува ме Van Cleef  Oriens. Ако някой го има или познава, нека напише как го намира като аромат и трайност. Мерси предварително.

# 299
  • Там, където ме обичат
Интересува ме Van Cleef  Oriens. Ако някой го има или познава, нека напише как го намира като аромат и трайност. Мерси предварително.
миналата седмица го тествах - изненадващо лекичък за мен, пък и нетраен.

Общи условия

Активация на акаунт