Парфюмни размисли и страсти - 150

• 60 458
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Аха, Руми тази е. Много ми е любопитна, четох, че я имало по летищата вече, ама като не ми се очертава скоро да летя...  Mr. Green Така, че летящите момичета- оглеждайте се.  Mr. Green

# 661
  • при морето
Хм,това със скрития текст ми допадна.
Обич синеока,благодаря ти!  bouquet
Милейди,много си права,какво да правят тук.И на теб благодаря,усетила си ме.
Раздялата беше по-изгаряща този път,защото трябваше буквално за часове да отлетя за Париж,за да се видим за една дълга нощ,през  която не спряхме да говорим и да се изпиваме с поглед,не можах да спра времето,за жалост,летеше,не,препускаше,на сутринта хванахме самолети отново, в две различни посоки...Видях Париж ...от самолета. WinkНо пък хлапето е станало такъв мъж! Heart Eyes

От три дни не мога да си нацеля парфюма,всичките ме дразнят.Тази вечер пробвам с едп Коко Шанел.

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 21:40 от Winter fairy

# 662
Сега пробвах отново Инишъл ЕДТ, абсолютно никакъв смисъл няма от него ако имаш ЕДП.
Доста ми харесва и наистина шипровата роза в L`Eau de Chloe Chloe. Хубав парфюм, но е доста лек, доста. За много късна пролет и лятото ще е чудесен и разхлаждащ, но сега определено му е много студено. Напръсках се ужасно много да го разнося и навън не се усеща. Много е мек и елегантен.

# 663
Наистина ли има шипрова роза в зеленото Клое?  Shocked Моя нос онзи ден явно след толкова душене накрая е отказал, защото аз усетих само много приятни цитруси в началото и после свежарска роза, ама нищо шипърско. Това на блотер. Трябва пак да пробвам като се засека по пътя с някоя парфюмерия.  Mr. Green

# 664
  • Чукарландия
Наистина ли има шипрова роза в зеленото Клое?  Shocked Моя нос онзи ден явно след толкова душене накрая е отказал, защото аз усетих само много приятни цитруси в началото и после свежарска роза, ама нищо шипърско. Това на блотер. Трябва пак да пробвам като се засека по пътя с някоя парфюмерия.  Mr. Green
newsm62 Ах, тези парфюмерии! Как само те засичат... newsm62

# 665
Наистина ли има шипрова роза в зеленото Клое?  Shocked Моя нос онзи ден явно след толкова душене накрая е отказал, защото аз усетих само много приятни цитруси в началото и после свежарска роза, ама нищо шипърско. Това на блотер. Трябва пак да пробвам като се засека по пътя с някоя парфюмерия.  Mr. Green
Ми шипрова си е. Но не очаквай тази от Соар де Лун. Mr. Green
Няма и добра трайност този парфюм, но това пък се очаква от лекотата му де. Иначе има разкошна чантичка за подарък при покупка на 50 или 100 мл.

# 666
  • Германия

Книга си е събитие. 

И ТО КАКВО СЪБИТИЕ!! Hug Hug
Доколкото на мен ми е известно, ще е първата ароматна книга на български език!
Лин, как можа да премълчиш от скромност този ми ти факт на срещата през февруари? Hug
Толкова съм убедена в успеха на "Парфюми в четири сезона", че чак няма нужда да го пожелавам, той е гарантиран. Вместо поздравителен адрес:

# 667
Цяла тема, че май и две пропуснах - поне да се включа в юбилейната с поздравление за Калина - с нетърпение чакам да си купя книгата  Hug
А погледнах и любимите круши сте обсъдили Wink Бижу - как се отърва? що не ги метна насам Confused

Напоследък доста глупости правя - последно, купих си някакво ново Кавали, което пръснах за секунда, платих мимоходом, бързайки за гейта на Хийтроу, а сега жестоко съжалявам  Sick

# 668
newsm62 Ах, тези парфюмерии! Как само те засичат... newsm62

Смей се ти! И твоята не е лесна гледам!  Joy

densi, шипрова е сигурно, аз се учудвам, че от кратко пробване на блотер вече нищо не мога да разбера за някой парфюм- първите впечатления почти винаги ме подвеждат.  Shocked А пък един живот няма да ми стигне и 1% от парфюмите, които искам да тествам на кожа и да ги разнося.  Mr. Green
Ух имам си и Fifi Chachnil! На голяма далавера го взех- Ооооо йеееес! Много добър модерен парфюм с ретро звучене. Пудрен и леко сладък с тютюнец. Мммммм.....  Heart Eyes

# 669
Това на блотер въобще вече не го смятам за проба на аромат, само за бегла представа на какво точно мирише парфюма.

# 670
А погледнах и любимите круши сте обсъдили Wink Бижу - как се отърва? що не ги метна насам Confused
Неее Laughing просто имах възможност да ги тествам, когато Атти ги получи като подарък и те просто не бяха круши върху мен. Един от най-важните и корективни носове в тази тема, а именно този на Натали, беше там и коректно установи, че да, върху мен този аромат не е крушов! Докато Аттината беше като намазана със сок от прясна круша.  Crossing Arms Laughing

# 671
  • Варна

Ух имам си и Fifi Chachnil! На голяма далавера го взех- Ооооо йеееес! Много добър модерен парфюм с ретро звучене. Пудрен и леко сладък с тютюнец. Мммммм.....  Heart Eyes

Ух! Честит! Много го харесвам. Не ми е ретро изобщо, но като дух - да, като нещо подхвърлено към миналото, също както усещам Шалимар Инисиал и Мон парфюм шери. За мен е много сложен и променлив. Едни невинни сладки цитруси, лимони, поръсени с много захар, се превръщат в мек, улегнал тютюн и амбър в самия край. Много женствен, със здраве да си го носиш  Hug

# 672
  • Варна
До дамите, които изпращат парфюми до чужбина /с БГ пощи/- имам нужда от съвет  Praynig
Днес изпратих 2 пакета с "козметика", прилежно опаковани у дома, но на гишето ме скастриха, че международните пратки пред тях се опаковали/е, не ми ги отвориха, но следващия път едва ли ще мине номера, че не съм знаела/, а пък нали парфюми било забранено да се изпращат...
Вие как изпращате при тези условия  newsm78

# 673
Просто не им казвай че е парфюм Simple Smile
До сега не съм получавала парфюми по пощата , но се сестра ми ми е пращала какво ли не и никога
не е имала проблеми.Обикновено проблемите са когато аз пращам за БГ.  Mr. Green
п/с защо не пробваш да пратиш с Еконт или някои други?

# 674
п/с защо не пробваш да пратиш с Еконт или някои други?
Страните, до които праща Еконт, са само: Белгия, Чехия, Румъния, Унгария, ЮК, Словения и Гърдия.
Цената до най-близката дестинация - Гърция(където доставят само в Атина и Солун) без екстри(час, наложен платеж, обявена стойност и т.н.) от офис до офис на Еконт за пратка от 1 кг(няма възможност за избор на по-малко тегло) е почти 24 лв!

Общи условия

Активация на акаунт