Re: SportsDirect-39

• 50 960
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Няма да ми повярвате сигурно, то не е и за темата, но да си кажа - в един и същи ресторант, два поредни пъти ходим и двата пъти се прибираме с дупка на панталона на дупето на сина  ooooh! Не зная как го прави това, нови панталони къса все там, вероятно не бива да ходим повече  Joy Та в тая връзка трябва спешно да набавя два панталона, харесах в спорта - но кой беше за София за обща поръчка, съжалявам, че спамя тук  Embarassed

# 211
момичета,здравейте,нужна ми е малко помощ,за първи път поръчвам от този сайт сама и до тук всичко вървеше добре,до миналия ден като си видях банкирането, имам в картата блокирана сума,тази която ми блокираха в самото начало,но после ми се появи още една сума в графа/разполагаемост/която е на минус,обадих се в банката и ми отговориха,че било нормално,но вече трети ден тази сума на минус си стои там,както и блокираната сума,а поръчката ми е дава доставена на анг.адрес,ох вече и аз се обърках,дано някой да ме е разбрал,че да помогне,благодаря ви
аз пак да си вмъкна питането,ако може  някой да ми обясни

И на мен ми се случи така с една от поръчките. Обадих се на колцентър и ми проследиха сметката, като се увериха, че са изтеглили от свободните пари, а не от блокираните, ми казаха ч, до вечерта ще ги отблокират. Грешката в този случай е на банката, не на спортдирект.

Да попитам от този сайт http://www.getthelabel.com/pws/Home.ice поръчвате ли до БГ адрес и колко е доставката? Нещо не мога да разбера, отначало ми дава доставка 3 паунда и нещо, а после някаква голяма сума...

п.П. ЗА ТОЗИ САЙТА ПИТАХ, НО ЗАБРАВИХ ДА СЛОЖА ЛИНК http://www.getthelabel.com/pws/Home.ice

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 11:27 от tonita_2

# 212
  • София, Манастирски ливади
момичета,здравейте,нужна ми е малко помощ,за първи път поръчвам от този сайт сама и до тук всичко вървеше добре,до миналия ден като си видях банкирането, имам в картата блокирана сума,тази която ми блокираха в самото начало,но после ми се появи още една сума в графа/разполагаемост/която е на минус,обадих се в банката и ми отговориха,че било нормално,но вече трети ден тази сума на минус си стои там,както и блокираната сума,а поръчката ми е дава доставена на анг.адрес,ох вече и аз се обърках,дано някой да ме е разбрал,че да помогне,благодаря ви
аз пак да си вмъкна питането,ако може  някой да ми обясни

Картата ми е от Пощенска банка и това ми се случва на всяка поръчка. Обаждаш се на кол центъра. Казваш, че имаш повторно блокирана сума, те общо взето си знаят, че стават тия неща с този сайт. До няколко часа отблокират парите.
За да нямаш такива разправии, бих те посъветвала да плащаш с пейпал.

# 213
Аз да попитам за апреските на Най тек - как са като размери - дали си отговарят или са умалени/уголемени
http://www.sportsdirect.com/hi-tec-heavenly-snow-boots-childrens … ?colcode=03601102

а кака публикувате направо снимки? опитах се, но нещо не се справям

# 214
Здравейте момичета, за пръв път влизам в тази тема. Не знам дали въпроса ми е за тук.
 На 05.02.2012 пуснах поръчка до БГ адрес. От тогава са ми изпратили 6 е-мйла, като във всеки прибавят още изчерпани артикули. Номер за проследяване още нямам. Парите са ми блокирани в картата и нищо не се случва. Последния е-мейл получих тази вечер. Ако така продължават няма да остане нищо от поръчката ми До сега винаги съм получавала поръчките си до 6-7 най-късно 8 ден.
 Писах им два пъти, но нямам отговор. Да не би да пиша на грешен адрес? Но единия път писах от писмото в което ми отказват изчерпани артикули. Някой имал ли е същия проблем? Дали не е някой бъг?
 Моля, помагайте, дайте ми съвет.
 Благодаря предварително.

Аз вчера си получих поръчката от 31-ви  Tired Трябваше да е дошла преди 2 седмици,ако беше тръгнала нормално...Но не,пратиха ми я чак на 15-ти  ooooh!  Вчера следобед дойде,аз я очаквах днес,но ДЧЛ бяха бързи този път.Получих дооооста омачкани кашони,с надписи върху тях Order not found/кажете вие как го разбирате това  Laughing /Какво не са намерили,къде са я загубили незнам,ама 2 седмици им трябваха да я намерят  Laughing Писах им поне 20-30 мейла докато чаках тракинг,отговор и досега нямам  Confused

Ужас.....
 До сега 2 години са били много корктни... какво им стана и на тях сега...
 Значи няма смисъл да им пиша повече мейли?

П.П: Как мога да откажа тази поръчка и да си пусна нова? След като не ми отговарят на мейлите няма как да стане, нали?

Много ще съм благодарна ако някой с такъв проблем /Да му отказват всеки ден нови и нови неща/ ми пише, как са се развили в крайна сметка нещата.

Аз също имах доста отказани артикули в дните,които чаках да я пратят,но нямаше как да я откажа тогава,защото имаше много променени цени,а и бях ползвала код,нямаше как да поръчам пак на същите цени просто.
Иначе може да им пишеш на cancel@sportsdirect.com -на него ще ти отговорят много бързо,той е само за канселиране.
Доставката до Бг започва от 19,99,по-малко не може да е.

# 215
Аз пак съм с въпрос  newsm78
Този модел има ли го някой
http://www.sportsdirect.com/airwalk-ski-jacket-junior-girls-407053

# 216
Какъв е този кол център?Благодаря ви за отговорите.
момичета,здравейте,нужна ми е малко помощ,за първи път поръчвам от този сайт сама и до тук всичко вървеше добре,до миналия ден като си видях банкирането, имам в картата блокирана сума,тази която ми блокираха в самото начало,но после ми се появи още една сума в графа/разполагаемост/която е на минус,обадих се в банката и ми отговориха,че било нормално,но вече трети ден тази сума на минус си стои там,както и блокираната сума,а поръчката ми е дава дgоставена на анг.адрес,ох вече и аз се обърках,дано някой да ме е разбрал,че да помогне,благодаря ви
аз пак да си вмъкна питането,ако може  някой да ми обясни

Картата ми е от Пощенска банка и това ми се случва на всяка поръчка. Обаждаш се на кол центъра. Казваш, че имаш повторно блокирана сума, те общо взето си знаят, че стават тия неща с този сайт. До няколко часа отблокират парите.
За да нямаш такива разправии, бих те посъветвала да плащаш с пейпал.

# 217
Аз да попитам за апреските на Най тек - как са като размери - дали си отговарят или са умалени/уголемени
http://www.sportsdirect.com/hi-tec-heavenly-snow-boots-childrens … ?colcode=03601102

а кака публикувате направо снимки? опитах се, но нещо не се справям
Това ме притеснява на тези апрески, че нямат нито връзки ,нито велкро/ примерно/ и ако е с по- дебело краче детето и с висок свод, няма обуване.Иначе много ми харесват.

# 218
Весито и на мен ми се случи така веднъж,при пускането на поръчката ми блокираха сума,но имах отказани артикули и затова след пращането на поръчката си теглят от свободните пари по-малката сума.Обаждах се в банката(ДСК) и от там ми казаха да пиша на СД да ми освободят парите и след като стане това от СД трябва да пратят мейл на банката да ти ги отблокират,аз нищо не писах и след 3 дни парите бяха отблокирани.А иначе в сайта на СД пише че до 5-8 дни става разблокирането

# 219
  • София, Манастирски ливади
Весито, това е центъра за поддръжка на банката.

# 220
Здравейте, някой да е поръчвал от тези обувчици? Искам да поръчам на моето дете, но не знам кой номер да взема. Крачето ни е с дължина 15.3 см. Ако някой може да помогне. Благодаря

http://www.sportsdirect.com/zig-zag-canvas-infants-020195?colcode=02019503

# 221
Весито, номера на кол центъра го пише в страницата на твоята банка, интернет банкирането или там както му се казва.

# 222
Весито, номера на кол центъра го пише в страницата на твоята банка, интернет банкирането или там както му се казва.
благодаря ви много   момичета

# 223
Аз съм в ЦКБ и до сега никога не са ми блокирали двойно сума,явно проблема не е в спортса, а зависи от банката Peace

# 224
Здравейте, имам това яке http://www.sportsdirect.com/everlast-check-print-jacket-ladies-668147  10-ка,но е малко,ако някой има 12-ка и иска размяна Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт