Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 32 158
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • По света и в нас.
БЛАГОДАРЯ за хубавия подарък!!!  bouquet

# 451
За превода,БЛАГОДАРЯ!!!

# 452
# 453
Son 10.Bölüm Fragmanı

Патрона си е в чудесно здраве  Mr. Green

# 454
Даж,    bouquet
и с Езелско пуловерче  Mr. Green

Обаче май Бахман не в добро здраве  newsm78

Бланче благодаря за превода!  Hug

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 12:54 от jap17

# 455

Алев: Още отпреди знаеше, че Селим ще замине. Нещо повече – даже му помогна да замине, а все още говориш лъжи на хората.
Халил: В онази нощ се промени животът на всички ни.
Селим: Алев, ти какво правиш тук?

# 456
Бланче  Hug  по бърза и от звука   Heart Eyes

# 457
  Здравейте момичета !
 Бланка много благодаря за епизодите  Heart Eyes
 Малко съм назад имам 8 и 9 епизод за изгледам с превод

Видях сега фрагмана на 10 еп - е най после    Grinning
Даж , Бланка   bouquet

# 458
Гледах фрагмана току що и така и предполагах, че между Алев и Халил ще се завихри скандал. Той за Музо, тя за Селим.
Мисля, че Музо е Психо. Чак такова съвпадение със синия шал, едва ли. Психо хукна да бяга и да се крие. Ако Халил го подозираше, Айлин едва ли щяха да я оставят да ходи на терапия при него.
Това, което видяхме във фрагмана, се отнася за бъдещи събития, нали? Не са спомени, надявам се.
Ако е така, то странно защо Селим е завел Бахман в къщата от снимката, като я знаят всички къде е. И някак странно ролите са им сменени.
Не ми стана ясна и ситуацията от Иран. Кудрет и Саймън не знаят къде всъщност може да са Селим и Лейла. Кудрет го търси там, а Саймън е убеден, че Лейла не е в Иран. Той каза, 4е я е завел лично до границата и е сигурен, че тя е напуснала страната. За детето се учуди, че е при Маджид, но в същото време пък не е завел Лейла с децата до границата. Тоест, Лейла веднъж пристига със самолет и едното дете. Селим остава във фризера, детето го пращат в Норвегия. Връща се в Иран и пак заминава оттам без да може да отведе другото дете. От тоя момент до тук разбрахме, че се губят 2 месеца. И друго ни намекват, че никой не знае другия къде се намира.
Маджид обвинява Саймън, че му бил разтурил семейството.
Селин също не ми стана ясно, каква игра играе. Баща й каза, че знае много добре за какво тя е там. Как гледала Омер. Тя пък не му каза за молбата на Маджит и не вярвам и да му каже.

На Селим каква му е връзката с Бахман, един Господ знае. И двамата са лекари всъщност, но все пак брат му Али се занимаваше с Бахман.

Много, много въпроси имам, надявам се лека полека да се изясняват връзките помежду им и дали вършат тези неща по задължение.

Бахман го тъсят не толкова заради откритието, което е направил, а като изменник. Явно откритието на лечебното растение е заслуга на дъщеря му.

# 459
Аз най-много искам да знам защо Селим е във фризера! #2gunfire

И още - връзката на Йомер с Бахчеван? newsm78- свързва ги една линия newsm78 Някой май също беше отбелязал  

# 460

И още - връзката на Йомер с Бахчеван? newsm78- свързва ги една линия newsm78 Някой май също беше отбелязал  

Laughing Е сега , не може да не си спомняш как малкия Йомер и Бахман се видяха първо в тоалетната на онази бензиностанция , после в гората когато Йомер тръгна след зайчето на същия .
Йомер даже и картина нарисува по случай  тази случка  Heart Eyes
Това е връзката помежду им , няма друга  Hug

# 461
Виви, нали се засякоха в тоалетната на бензиностанцията и после в гората  Simple Smile

На мен ми е интересен разговора на Кудрет и Саймън за Лейла, Саймън каза, че я е закарал до границата, след което се изненада и се съгласи, че не би заминала без едното отдецата си...   newsm78 нещо пропускам... (получава се, че я закарал сама, а е мислил че децата са къде? В турция? В Норвегия? newsm78 за да й помогне да напусне страната, трябва да е имало причина, с която той да е бил съгласен...

# 462
Божееееее, не съм добре. Peace Май съм за Психо-Музо.

Ама аз като чуя Омер- все близнака ми в главата
Абе, малкия Омер от какво ли ще да е болен? Или само въдица беше в началото newsm78

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 15:21 от vivivi2

# 463
Момичета ,а някой спомня ли си самолета  , с  който пристигна Лейля нали беше от Ван . Защо ли Лейля не може да пресече легално границата.  Thinking Може би някой друг е пътувал с детето до Ван и там са се срещнали  newsm78 Дали Халил знае и е забъркан чак толкова със нещата на Селим и Алев и тя на каква се прави след като и тя знае всичко за Селим  Sick
Във фрагмана и помен няма от престоя на Селим във фризера  Thinking
А Виви   Hug сега те прочетох . И аз си мислех за болеста на Йомер , дали Селим не търси лечение за детето ч/з Брадатко или близначетата  Thinking

# 464
Мисля, че Музо е Психо. Чак такова съвпадение със синия шал, едва ли. Психо хукна да бяга и да се крие. Ако Халил го подозираше, Айлин едва ли щяха да я оставят да ходи на терапия при него. Това, което видяхме във фрагмана, се отнася за бъдещи събития, нали?

Халил си направи среща с Музо, а на срещата дойде д-р Джем.  Peace

Аз лично мисля, че в този филм няма да гледаме Селим в реално време. Такова ми е усещането. През цялото време той ще е "изчезнал", ще бъде търсен, всеки ще се пита къде е и постепенно ще се разкрива какво е довело до заминаването му. Като погледна историята в цялост, изглежда ми така - в първа серия поставиха проблема - Селим тръгна и не се върна. И после в понататъшната част от филма ще търсим причините за това.

Освен това във фрагмана Бахман изглежда по-млад от сегашно време. Аз предполагам, че разправията Алев - Халил е в сегашно време, а кадрите - в минало.

Даж, да, от Ван пристигна.

Общи условия

Активация на акаунт