Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 31 940
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Пазарджик
 #2gunfire #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Ах този Байрактаров  #2gunfire

# 646
Да ни е честито Алев сякаш видя призрак

# 647
Имаше коремче- Али е, нали говори с Очилатко и е дошъл да предупреди.Пързалят ни

# 648
Байрактарова работа  #Cussing out  Mr. Green  Да не е пък Халил   newsm78 Бахман не ми изглеждаше много стреснат  Peace

# 649
Къде останаха Роза и ...ох, името му збравих

# 650
  • Пазарджик
А спомняте ли си една вечер когато Али и Асъм дойдоха при Градинаря.После май не дадоха какво се случва.А и защо Селим го лекува той си дойде жив и здрав в Истамбул.Оххх то едно нещо се разкрие и 100 нови въпроса възникнат

# 651
Като стигнем до 20 ,ще почне да се разкрива Mr. Green, то и сега никой не ги гледа, пък ако се разкрият ,ще загубят и нас, нищо, че сме патки Joy

# 652
  • Пазарджик

БЛАНЧЕ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИШ

# 653
Лека нощ.  Hug

# 654
Все си мисля ,че брата -близнак на Селим е жив newsm78

Алев снима Градинаря когато за пръв път отидаха с Халил и Гр припадна , а после не повярва на Халил ,че болния е психо-бездомник и отиде отново и тогава видя Селим да го лекува

# 655
Бланка,благодарности!!

# 656
Бланче, благодаря за лъчите светлина в мрака   bouquet Hug лека нощ на всички Hug

Алев по-стреснато гледаше май, за другите може да е познат...

# 657
[b]Все си мисля ,че брата -близнак на Селим е жив [/b] newsm78

Алев снима Градинаря когато за пръв път отидаха с Халил и Гр припадна , а после не повярва на Халил ,че болния е психо-бездомник и отиде отново и тогава видя Селим да го лекува

И аз така newsm78

# 658
Алев ще" изяде главата " и на ГР и на Али ,че и Асъм с този неин стремеж да получи вниманието на Халил
 ...и Танер ,той службогонец...

# 659
Роза и Йорго...

Общи условия

Активация на акаунт