Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 31 933
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Пазарджик
Лека нощ и от мен момичета  Hug

# 661

Никакви ги няма newsm78

# 662
Бланка    Hug

Тая дългомиглестата патица ще се окаже най умната от всички  ooooh! Алев като че ли беше най изненадана  Rolling Eyes

# 663
# 664
Бланка    Hug

Тая дългомиглестата патица ще се окаже най умната от всички  ooooh! Алев като че ли беше най изненадана  Rolling Eyes

Затова мисля, че няма да са Али, Халил- тя знае, че са идвали тук

# 665
И  от мен лека  Hug

# 666
Халил и Али имат пръстени на дясната ръка, а на психото сетренцето е по-късо, с което изключвам да са те.  Този, който влиза дали пък не е Асъм бей? И палтенцето прилича на неговото.

# 667
  • СТАНДАРТНО.
  Накъде сме се запътили така?  Laughing Mr. Green

# 668
# 669
Честита Пролет,патета!!!

Ееее,как накъде....към гьола да гадаеммммм.....

# 670
Късметче, много шик!  Hug Joy
Честита пролет!  Hug kyllmg

# 671
Честита пролет!
Късмет, да спасяваме Селим ли сме тръгнали?

# 672
  • СТАНДАРТНО.
 Знам ли и аз накъде сме тръгнали - да спасяваме патрона, да натрием носа на лошите, на пролетен бал....кой където му е кеф Simple Smile

# 673
Следя сериала с интерес, след като изгледах Езел и се бях впечатлила.
Но този сериал ми "разказа" играта. Към 5-та серия почти се бях отказала, нищо не разбирах, кой какъв е и защо такъв е. Всички преплетени като свински черва. Разгеле към 8-ма серия вече взех да "вдявам" и да виждам връзките. Ама още има да редя пъзела .....

Тази актриса, която играе ролята на Лейля, много ми харесва. Ако някой знае името и, би ли го споделил тук? В страницата на imdb.com не я намирам в листа на актьорите и героите на сериала.

# 674
  • Пазарджик
Късметче много ме разсмя  Joy
Gifty добре дошла в нашия отбор на редящи пъзел  Hug
Оххх 10 пъти первъртах финалната сцена с надеждата да видя нещо нооо йоооок .Алев гледаше и много уплашено и много изненадано и сякаш вижда призрак.Но мъжът ми се видя да е височък което може да изключи възможността да е близнака на Селим защото Патрона не е чак толкова висок.Забелязах че погледа на Градинаря беше насочен леко на горе значи е малко по висок от него.Тааа това не разкрива загадката но все пак.До понеделник ще има се чудим и да мислим.Е поне снощи ни пуснаха пак тази песен за Лейла че отдавна не бяхме я слушали  Laughing

Честита Първа Пролет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт