Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 31 936
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
А тези подписи , които събираше Лейля и пръстовия подпис/отпечатък/ за какво и са? newsm78

Подписите са за Амнести Интернешънъл  , това е част от стандартната или "официалната" им дейност в страни като Иран например , в този смисъл не е нещо необичайно или странно само по-себе си .
Дори не би трябвало да бъдат преследвани заради такава дейност  .
Събират подписи в подкрепа на защитата на човешките права . И набират нови членове за организацията .
Разбира се винаги ще се намери някой който да е против това , за съжаление на всички  Sad

# 76
Благодаря,направи ми впечатление като съзаклятническа сбирка...

# 77
  • Пазарджик
Добър вечер  Hug
Аз снищи не можах да довърша че ми клъцнаха нещо нета и края го изпуснах а и вас също.
Бланка благодаря ти за труда и за това че ни просветляваш в нещата.

Аз и тази вечер няма да имам време да догледам и да ви изчета но обещавам утре да ви настигна и да ви изчета.

Лека мили патета  Hug

# 78
едва сега имах възможност да гледам серията...

Егати изнервящия филм !

Не стига другите мистерии, ами и още откачалки вкарват...

И какво виждаме от Ийит в крайна сметка - я ръка, я ухо и тук там премръзналата му упоена физиономия...

А Кудрет като се запозна с Маджит и Лейля през 2010, по какъв повод ги спаси от преследвачите през 2004-та.???
Ама и Али с неговите игри...много ме хваща яд на него !

# 79
Добро утро и хубав ден! Hug
И аз изгледах, 19 не видях, но пък имаме нова откачалка-психотерапевт.
Бахчеван много в перспектива ги гледа нещата, това изложение през 2016  Thinking
има толкова време, че може да успее да клонира патрона като растение... Mr. Green

# 80
Добро утро!Наистина изнервящо -ще минавам на "успокоителни"/чат копчето на филма/ те не се траят..в един епизод още Х завръзки и въпроси...Точно ми светне нещо и айдааа -прас  главата в дувара....  #CrazyLaughing

# 81
И като бонус-терапевта-той отиде до стаята /когато сутринта закусваше/ и разговаряше с някого/някоя.....видя се част от човек newsm78

Аз вече загубих броя на героите
Simple Smile

# 82
Може би, защото, колективният патешки мозък бе разконспирирал всичко,  нямахме кой знае какви изненади в серията.Е, един луд психотерапевт в повече - проблем ли ни е Joy Joy Joy
Спорен ден на всички  Hug

# 83

А Кудрет като се запозна с Маджит и Лейля през 2010, по какъв повод ги спаси от преследвачите през 2004-та.???

И тази среща ще трябва да я сложим в графата  случайност/съвпадение  ooooh!  Joy
Нито те го видяха , нито пък той тях  #Crazy
Кудрет пак си оправяше някакви дългове , на него това си му е нещо като навик явно  Laughing

# 84

Бахчеван много в перспектива ги гледа нещата, това изложение през 2016  Thinking
има толкова време, че може да успее да клонира патрона като растение... Mr. Green

Aaaa.... той патрона затова ли мъкне щайги - сигурно вътре е разсада с клонингите Joy Joy Joy

Е, ако почнат да дават и сцени от 2016-та направо ще се застрелям !!! Joy Joy Joy

# 85
Е, как няма, сега да ви открехна за хладилника- другият близнак- е там - Бахчаван го е замразил- демек е в анабиоза, затова нашият мъкне щайги и си говори с него  Peace, така,че може да видим и кадри от 2016 на оцелелите след SON замръзени   Mr. Green

# 86
Е, как няма, сега да ви открехна за хладилника- другият близнак- е там - Бахчаван го е замразил- демек е в анабиоза, затова нашият мъкне щайги и си говори с него  Peace, така,че може да видим и кадри от 2016 на оцелелите след SON замръзени    Mr. Green

ние дали ще сме сред оцелелите след SON ??? #Crazy #Crazy

Mr. Green Mr. Green

# 87
Ще, ще, къде другаде ще намерят такъв гениален и издържлив генофонд за клониране  Joy Joy Joy, най- вероятно обаче да ни пратят първо психотерапевта  Wink

# 88
Ще, ще, къде другаде ще намерят такъв гениален и издържлив генофонд за клониране  Joy Joy Joy, най- вероятно обаче да ни пратят първо психотерапевта  Wink

Ако се стигне до там да му мисли психото , ще го излекуваме  Laughing

# 89
  • Пазарджик
Мммм така догледах серията най- накрая и да ви кажа за този психо мисля че е Музо.Иначе няма кой др да е.Въпросният Музо постоянно пише на Алев знае всичко свързано с нея, Айлин и Селим и даже и каза да зареже Халил и да се върне при него.А може и да греша.Някой по рано беше пуснал линк с героите във филма може там да разберем кой е.Аз търсих но не открих.
Аз също съм много възмутена за това че нашия Патрон никакъв го няма.Уж главен герой а сигурно ще го видим чак в 24 еп.
Мисля си да ви кажа че и сценаристи и режисьори пишат маи филма в момента и в стремежа си да надскочат Езел малко са се поувлекли и на моменти и те се объркват.Има много недоглеждания според мен.Не знам дали е нарочно или все още не сме наредили пъзела но ....Най вече с датите и времето е голяма плетеница.Също и с този сняг.Аз не само при катастрофата на родителите му забелязах че първо не валеше а след това има сняг но и на др места.В едната сцена вали а в др не.
А също и от преди 1 или 2 серии имапе сцена в фрагма която не видяхме и да сега.Когато Айлин посещава Селим в затвора.Дано по нататък да по изгледат и те нещата че кашата е голяма  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт