Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON - тема 104

• 31 937
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Непрестанно се връщам на това, което слуша Бахчеван- за повсеместното бързо разпространение на цветните растения-как се връзва това  с опитите му- за да го слуша до припадък, явно нещо му убягва и за това го върти. Всички го търсят тоя човек, а  познават ли го Али и Асъм и как се появиха там- той си държеше пушката, без да дава вид ,че ги познава. Въпроси ,въпроси, без отговори. Thinking

# 91
Ники , Али и Асъм познават Бачеван . И той е част от онази тайна мисия , която Асъм възложи на Али . В миналата серия Асъм като отиде в участъка при Али да го разпитва за Джевдет , в разговора се стигна до там , че ако ги преследват заради тази мисия трябва да уведомят и третия - Бахчеван . Peace

# 92
Ще, ще, къде другаде ще намерят такъв гениален и издържлив генофонд за клониране  Joy Joy Joy, най- вероятно обаче да ни пратят първо психотерапевта  Wink

Аз мисля че разбрах кой точно е този психотерапевт  - това е личният психотерапевт на Беркун Оя и Улуч Байрактар - правят му реклама  и  ни привличат като клиенти - и както се вижда ...всички сме за там

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 93
Разгеле, появи се ! Цял фрагман!   Обаче кой е newsm78  И от кога, Няма белег newsm78

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 21:34 от vivivi2

# 94
да се надяваме, че ще има още един фрагман.

на този тук явно дават момента, когато Кудрет му носи някакво известие - може би, че има дете от Лейля...

Момичета, на какво ви прилича надписът SON в началото и края на всяка серия - на мен вече ми се струва, че е заледеното, заскрежено стъкло, зад което е скрит патрона  Laughing Laughing

# 95
Даж, това за третия ми се губеше, мерси  Hug
За фрагмента - , всестранно надарен  нашичкия,с този ръст баш за  баскетбол, само това разбрах Joy Joy Joy

# 96
  • Разград

# 97

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 01:22 от lor

# 98
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19306079.asp

това е някакъв текст статия,пак за това изложение 2016-та, но с гугъл не можах да го преведа

# 99
# 100
1999-Тука Кудрет като че ли е със същото яке и шапка, както във фрагмана newsm78
Ако е така, срещата със Селим дали е след като се разделя с Али или преди това newsm78И Селим дали има нещо общо с тази Кристина Фергани, която всъщност е някоя друга, а сега е станала Кристина newsm78 #Crazy
Много се замотах

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 12:54 от vivivi2

# 101
  • СТАНДАРТНО.

Едно клипче, в което се появява нашия Паша от Мелодията на сърцето.   Laughing Mr. Green

# 102
Виви , права си Кудред е със същия тоалет от 99 г . Тук Селим му дава някакъв плик на Кудред това , ако е 99 г е преди Селим  да срещне Айлин  newsm78
Мислех си дали въпросната Кристина Ф. няма да се окаже мъж. Действието във фрагмана предполагам , че е назад във времето.

# 103
Селим май ще се окаже едно от ГМО-тата на Градинаря  Mr. Green Joy

"Кристина Фергани" - Роксен Люлю (Roksen Lülü)  е играла в "Незабравима" (този шедьовър не си го причиних  Whistling )
 ето нещо за нея

Цитат
Актрисата Роксен Люлю (Roksen Lülü), която сега е на 26 години, говори свободно, освен родния си турски език, персийски, английски и испански, който е учила......
Роксен Люлю (Roksen Lülü) е родена в Истанбул, но родителите й се запознали във Великобритания и дълго време след сватбата говорили помежду си на английски, тъй като майка й е иранка, а баща й турчин.......
Мечтата на Роксен Люлю е да се снима в ирански филм. Тя казва, че засега условията в Иран не позволяват това да се случи, но силното й желание е да играе във филм на майчината й родина, в който да говори на персийски.
[/b]
мисля, че в "Сон" мечтата и ще се сбъдне поне на 50%  Thinking

снимката на стената на градинаря  /     Роксен Люлю
              newsm78 приличат ли си, или е от позата?
вероятността 'Кристина' да е дъщеря на градинаря, която Троицата Асъм/Али/Кудрет са спасили незнайно от какво, ми се струва все по-голяма  ooooh!
ма може и от ГМО-тата да е  Mr. Green Crazy

а в 6-та серия съм говореше за нещо, което 'не иска повече да му тежи на съвестта'  Thinking /по памет/

# 104
Son 8.Bölüm Faragmanı 2

Общи условия

Активация на акаунт